08.03.03, 05:13
Dzisiaj nasze damule maja swieto! Superos jest okazja do wypicia no
zgadujemy oczywiscie co?- dobrego szampana. Oczywiscie do szampana truskawki
a jak beda klopoty z zakupem truskawek to polecam dzem truskawkowy.
Oczywiscie nie zapominamy o zakupie kwiatka. Ja kupilem mojej kochanej
konewke. To wszystkiego najlepszego dziewczyny. Oczywiscie. A jakie plany
koledzy i kolezanki macie na dzisiejsza sobote?
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: 8 Marca! 08.03.03, 09:04
      Dziękuję Glory za życzenia w imieniu swoim i damskiego kolektywu. Od razu
      widać, że Ty o kobietach zawsze myślisz, a nie jak inni głównie o alkoholu,
      sporcie i polityce.
      • Gość: Niech Re: 8 Marca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 10:36
        Ten od alkoholu to ja. A paniom zycze, zeby im sie traktory juz tak czesto nie
        psuly.
      • zarlaczka Re: 8 Marca! 08.03.03, 13:05
        Jako damski kolektyw dołączam się do Miltonowych podziękowań i od siebie
        kolejne dodaję.
        • Gość: Niech Re: 8 Marca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 13:16
          A Zarlaczowi szczegolnie cieple zyczenia braku awarii mlota do fedrowania.
          • Gość: kanuk Re: 8 Marca! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.03, 13:56
            Niech chyba czytal do sniadania "Jak hartowala sie stal". bo taki
            pozytywistyczno-Majakowsko-Broniewsko-piecioletnioplanowy ma dzis jezyk.
            Traktory, fedrowanie mu sie sni. Dozynki, zebrania partyjne, Kola Gospodyn
            Wiejskich, Nowa Huta, stara szkapa. Mariensztadt. Jezus Maria Koterbska i
            Orkiestra Jana Cajmera. za zdrowie pan !
          • zarlaczka Re: 8 Marca! 08.03.03, 14:17
            Gość portalu: Niech napisał(a):

> A Zarlaczowi szczegolnie cieple zyczenia braku awarii mlota do fedrowania.

Dzięki Niech. W końcu lepsze takie życzenia niż żadne.
    • tradycja1 Re: 8 Marca! 08.03.03, 16:25
      Glory,dziekuje za zyczenia:)Twojej kobiecie zazdroszcze tej konewki(SERIO!)
      Strasznie urokliwy prezent,pomysl swietny.
      • buggi Re: 8 Marca! 09.03.03, 10:51
        dziekuje za czerwone gozdziki, sa piekne.
        • glory Re: 8 Marca! 09.03.03, 12:25
          Czesc kochani !Jak udal wam sie weekend? Ja wlasnie przed chwila wstalem bo
          zesmy z malzonka rozrabiali do bialego rana. Przede wszystkim po wreczeniu
          konewki i butelki szampana ktory zesmy od razu oproznili ( cholera zapomnialem
          o truskawkach),zabralem swoja druga polowe na night out. No wiec zaprosilem
          malzonke na ...mecz pilkarski.Tak, tak bylo bardzo wesolo . Zona troche miala
          obiekcje ale na sile wciagnelem ja na trybune gdzie najwieksi chuligani
          przychodza i razem spedzilismy przy niecenzuroawanych piosenkach bardzo
          romantyczne chwile.(cale 45 minut).Sam zaproponowalem opuszczenie stadionu bo
          tylko serwuja niskoalkoholowe piwo. Straszne siki. Tak ze w podskokach zesmy
          wpadli do najblizszego pabu gdzie raczylismy sie mocnym piwem (to znaczy
          ja ) , a ukochana walila w gardlo koktajle. Bylo wesolo wiem ze potem
          wyladowalismy na tancach w jakims n.klubie, ale jak do domu sie dostalismy to
          nie wiem .Tak zwana czarna dziura.Wiem jedno ze na kaca to najlepszy jest
          dlugi i spokojny sen.
          • Gość: Niech Re: 8 Marca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 12:44
            U mnie mial byc wyjazd na wies, ale samochod sie rozkraczyl to se obejrzalem
            Goraczke sobotniej nocy walac - oczywiscie - gin lubuski z porterem zywieckim,
            no a potem jakos poszlooo...
            PS. Niestety do miasta obiecalem sobie wychodzic raz w miesiacu bo sie z tego
            robia jakies straszne jazdy pod gore...
            • glory Re: 8 Marca! 09.03.03, 13:06
              Cholera, szkoda ze motor nawalil. Zawsze te pare dni z natura na ty, takim
              mieszczuchom jak my sie przyda. No dobra, ale ten Gin Lubuski- nigdy nie
              slyszalem. Jak smakuje?
              • Gość: Niech Re: 8 Marca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 13:24
                To chyba jedyna jalowcowka produkowana w Polsce. Powiem szczerze - po prostu
                sie przyzwyczailem. Nie jest to cos obrzydliwego, ale to tylko stalo obok ginu.
                Ale dosc tanie 0,75 l = 41-44 zl.
                PS. Ale juz czeska borowiczka - to jest cos.
                • glory Re: 8 Marca! 09.03.03, 13:41
                  Z ginow to najlepiej lubie lyskacza. Tylko zartuje. Jak raz zawitalem w
                  Singapurze to w hotelu gdzie sie zatrzymalem to numer jeden na liscie drinkow
                  byl Singapore Sling. Zaraz ,zaraz wiem ze gin i co jeszcze ? Nie pamietam .
                  Niechu pomoz mi prosze.
                  • Gość: Niech Re: 8 Marca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 14:22
                    To ma wiecej skladnikow niz ja wlosow na glowie. Zartuje. Ale to jakis
                    wynalazek z kilku trunkow. Ja nie lubie drinkow - jestem prost jak drut. Ale
                    przypomniales mi o ginowym zawodzie - kupilem Bombay Saphire Gin a to jakies
                    siki. Bez sensu.
                    • glory Re: 8 Marca! 09.03.03, 14:40
                      Ok . Ale gdzies czytalem ze w klimatach tropikalnych tzn gdzie ze niema czym
                      oddychac to podobniez gin najlepiej wchodzi w organizm. A w morde, to chyba
                      zalezy indywidualnie od czlowieka. Ja jak sie szlajalem po tych egzotycznych
                      regionach swiata to tankowalem takie wynalazki ze az strach. Drinek z ginem z
                      parasolka uczepiona szklanki to dobre dla malolatek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka