Dodaj do ulubionych

Czy Coca-Cola lub Pepsi mają ten sam smak ?

IP: *.attu.pl 29.11.07, 20:03
w Polsce jak i w USA ? czy jednak Waszym zdaniem się różnią
składnikami , smakiem ? wiecie może coś na ten temat ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Dziewczyny ktore piją Pepsi IP: *.chello.pl 29.12.07, 12:34
      Hej, Szukam 2 dziewcyn ktore pija Pepsi. Chciałbym żeby poświeciły
      mi 1 godzine na spotkanie. Musze zaliczyć zajęcia a nietstety wśród
      swoich znajomych nie znalazłem dzieczy ktorte piją Pepsi.
      Zainteresowane dziewczyny prosiłbym o zgłoszenie się mailem
      a.wroblewski@rkjobs.pl lub telefonicznie kom. 692 424 706 ze mną
      Adam Wróblewski w celu zdobycia szczegółowych informacji. Czekam.
    • wojtekgu Re: Czy Coca-Cola lub Pepsi mają ten sam smak ? 08.02.08, 10:26
      maja inny smak. coca-cola jest slodsza niz pepsi ale mi osobiscie
      nie robi to roznicy
    • Gość: Wrecekrzepki Re: Czy Coca-Cola lub Pepsi mają ten sam smak ? IP: *.chello.pl 13.04.08, 21:55
      Pilem coca-cole wloska i slowacka - obie maja inny smak (moim zdaniem gorszy)
      niz cola polska, wiec prawdopodobnie ta z USA tez bedzie miala inny smak. Moze
      chodzi o wode, nie wiem.
      • Gość: supravirezz Re: Czy Coca-Cola lub Pepsi mają ten sam smak ? IP: *.acn.waw.pl 26.04.08, 12:31
        pilem cole w egipcie, turcji, kenii, na majorce, w hiszpanii, w polsce , te
        amerykanska i wydaje mi sie ze kazda ma ciut inny smak
    • Gość: gość portalu Re: Receptura musi być taka sama i ukryta IP: *.tpnet.pl 19.05.08, 22:50
      To tajemnica firmowa.Po smaku zdecydowanie można powiedzieć,że pepsi różni się
      składem od coca.Są bardzo podobne.Różnica nie powinna być nigdy decydująca jeśli
      chodzi o picie lub brak picia,bo jest niewielka.W Polsce(PRL) jako pierwsza
      prawdopodobnie pojawiła się Pepsi,stąd większe przyzwyczajenie do smaku.Ale w
      Katowicach np. Coca-Cola była(w PRL).Pepsi robi wrażenie na mnie słodszej,a Coca
      Cola nazwa bardziej "firmowa".Zakłady produkcyjne,woda,surowce mogą mieć małe
      znaczenie.
    • womenonly Re: Czy Coca-Cola lub Pepsi mają ten sam smak ? 22.05.08, 13:12
      Gość portalu: roto napisał(a):

> w Polsce jak i w USA ? czy jednak Waszym zdaniem się różnią
      > składnikami , smakiem ? wiecie może coś na ten temat ?

Polska cola jest dobra
      A polska pepsi to podróbka coli której nie lubie
    • radosny_trubadur Re: Czy Coca-Cola lub Pepsi mają ten sam smak ? 24.05.08, 12:17
      Obje nadają się do przemywania rur kanalizacyjnych. Wyłącznie.
      • Gość: aga Re: Czy Coca-Cola lub Pepsi mają ten sam smak ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 13:14
        ja pamiętam smak coli sprzed 20 lat! dlatego teraz obchodzę ją z
        daleka
        • billy.the.kid Re: Czy Coca-Cola lub Pepsi mają ten sam smak ? 28.05.08, 18:57
          i to, i to-napój do ogłupiania murzynów.
    • Gość: rumpelszwajc Re: Czy Coca-Cola lub Pepsi mają ten sam smak ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.14, 12:10
      Nie mają moim zdaniem tego samego smaku. Pepsi jest mniej słodka moim zdaniem, jeśli już piję coś tego typu, to właśnie pepsi. kleidong.de.com/foto/kaugummiautomat-coca-cola-replika-italia-pepsi-cola_55311503.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka