Dodaj do ulubionych

kursy barmańskie

IP: *.gprs.plus.pl 05.04.08, 09:12
zapraszamy na profesjonalne kursy barmańskie we Wrocławiu
www.kursbarmanski.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Kusy Re: kursy barmańskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 00:23
      Byłem w Krakowskiej Szkole Restauratorów. Super profesjonalny kurs a chłopaki -
      prowadzący szkolenie niezłe triki robią
      www.ksr.net.pl
      • Gość: xxx Re: kursy barmańskie IP: *.eranet.pl 13.12.08, 19:44
        jeżeli kurs barmański na poważnie to Galicyjska Szkoła Smaku w
        Krakowie. Sprawdż program warto !
        • redrachelll Re: kursy barmańskie 05.01.09, 09:21
          Może ktoś zna szkoły w Warszawie? Będę wdzięczna za opinie o Akademii
          Bar Concept. Ma ciekawą ofertę. Był ktoś?
        • Gość: Michał Re: kursy barmańskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 20:31
          A ja byłem w Krakowskiej Szkole Restauratorów, na prawdę warto. Rozsądna kasa za
          kurs i profesjonalne prowadzenie. Polecam, to nie przygoda tylko nauka na
          wysokim poziomie. www.ksr.net.pl
      • Gość: Aśka Re: kursy barmańskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 20:33
        Zgadzam się całkowicie. Byłam w listopadzie 2009 roku - niesamowici są.
        Pozdrowienia dla Maćka i Szymona :) Tak dalej chłopaki
        • Gość: Asiak Re: kursy barmańskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 12:31
          KSR to chyba jednak przygoda a nie nauka sądząc po wpisie koleżanki, ale to nic złego : ) wiele osób szuka przygód i jest skłonna za nie nawet sporo zapłacić : )
      • Gość: brydzia Re: kursy barmańskie IP: *.zielonagora.hypnet.pl 25.06.12, 18:22
        allegro.pl/szkola-barmanow-shake-it-i2446400816.html polecam!
    • Gość: remik www.flairacademy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 20:29
      ja polecam www.flairacademy.pl
    • Gość: BARMAN Profesja Re: kursy barmańskie IP: 195.187.136.* 31.03.09, 15:34
      Polecam również kursy: www.barman.centrumedukacji.pl
    • Gość: Jacek Re: kursy barmańskie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.06.09, 18:19
      Jeżeli ktoś chce się nauczyć pracy za barem i poznać szeroką gamę
      produktów alkoholowych to chyba najlepszym wyborem jest w kursie
      robionym przez Galicyjską Szkołę Smaku w Krakowie www.szkolasmaku.pl
      Nie ma chyba nit inny tyle produktów co Oni i robią kursy w małych
      grupach.
      • Gość: Karolina Re: kursy barmańskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 15:50
        Jestem absolwentka KSR - mają około 200 różnych alkoholi, wszystkiego można było
        spróbować :)flair, profesjonalne podejście, głos i sposób mówienia prowadzących
        wow - jestem pod wrażeniem a do tego kurs za rozsądną kasę
        • Gość: marta Re: kursy barmańskie IP: *.class147.petrotel.pl 28.04.10, 13:22
          witam
          zapraszam na szkolenia barmańskie organizowane przez Centrum
          Edukacji ze współpracą ze Stowarzyszeniem Polskich Barmanów.
          zaineresowanych proszę o kontakt na maila
          marta.chojnacka@centrumedukacji.pl lub proszę odwiedzić stronę
          www.barma.centrumedukacji.pl
          Pozdrawiam i zapraszam
    • Gość: bartix Re: kursy barmańskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 16:11
      Hej, ja za to byłem w Międzynarodowej Szkole Barmanów i Sommelierów w Krakowie. Co moge powiedzieć dla mnie było naprawdę SUPER :) Miła atmosfera. wykładowcy to spoko ludzie którzy mają dobre podejscie i naprawdę dużo uczą, praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka.
      • Gość: Peter Re: kursy barmańskie IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.10, 15:47
        O MSBIS w Warszawie to samo mogę powiedzieć. Świetne podejście i doświadczeni ludzie, polecam.
    • Gość: daniel czepczyk Re: kursy barmańskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.11, 00:24
      Nie wyobrażasz sobie jak wielkie korzyści zyskasz po zapisaniu się na

Darmowy !!! Kurs Barmanski
      "Dobry Barman bez kursu barmanskiego ale z wymarzoną praca!"
      w nim dowiesz się jak
      zyskac niewyobrażalne doświadczenie w oczach potencjalnych pracodawców !
      zmienisz swoją osobowość na taką, którą pokocha twój szef
      poznasz 20 wymaganych( podstawowych drinkow)
      poznasz magiczne i nie magiczne triki barmanskie ! I to wszystko za darmo!!!
      Wystarczy, że zapiszesz się na ten darmowy kurs online na kursy-barmanskie.pl
      jeszcze kurs jest darmowy jednak po przekroczeniu miejsca na serwerze, będzie on kosztował 19 zł
      Dlatego skorzystaj pierwszy za darmo!
      Teraz wyobraź sobie, że z jakiegoś niezrozumiałego dla Ciebie powodu robisz rzecz tak nieracjonalną i sprzeczną z Twoim zdrowym rozsądkiem, że nie wchodzisz na tę stronę kursy-barmanskie.pl
      Pozdrawiam Daniel Czepczyk

redaktor twojbar.pl
      P.S. Gdy już klikniesz tutaj, to czytając ofertę... zresztą zobacz sam, co sie stanie.
    • Gość: Daniel Czepczyk Re: kursy barmańskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.11, 23:49

Darmowy !!! Kurs Barmanski " Dobry Barman bez kursu barmanskiego ale z wymarzoną praca!"

w nim dowiesz się jak

jeszcze kurs jest darmowy jednak po przekroczeniu miejsca na serwerze, będzie on kosztował 19 zł

Teraz wyobraź sobie, że z jakiegoś niezrozumiałego dla Ciebie powodu robisz rzecz tak nieracjonalną i sprzeczną z Twoim zdrowym rozsądkiem, że nie wchodzisz na tę stronę kursy-barmanskie.pl

redaktor twojbar.pl
    • Gość: Daniel Czepczyk Re: kursy barmańskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.11, 23:50

Darmowy !!! Kurs Barmanski " Dobry Barman bez kursu barmanskiego ale z wymarzoną praca!"

w nim dowiesz się jak

redaktor twojbar.pl
      • Gość: Asiak Re: kursy barmańskie IP: *.181.84.253.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.01.11, 11:57
        Daniel Ty to musisz być zdeterminowany : )
        Nikt nie chce się zapisać do Ciebie jako pierwszy na darmowy kurs ? to może od razu rozpocznij sprzedaż za tą górę forsy czyli 19 zł : )

Napisz za rok jak Ci idzie interes z kursami przez internet to ja może zacznę tak robić kursy np na prawo jazdy albo wymyślę jeszcze bardziej zwariowany pomysł niż Ty choć to nie będzie proste.
    • Gość: barman amator Re: Tutorial barowy. IP: 31.03.11, 15:58
      Dla koneserów (i nie tylko):
      Przepisy
      bar domowy
      sztuka konsumowania
      Powodzenia
    • Gość: scsc.pl Re: kursy barmańskie IP: *.146.133.40.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.01.16, 22:33
      Warto i dlatego zapraszam na szkolenia i kursy barmańskie, baristyczne, kelnerskie i inne gastronomiczno-hotelarskie do Świętokrzyskiego Centrum HoReCa oraz Świętokrzyskiego Centrum Szkoleniowo-Consultingowego www.scsc.pl, www.sc-horeca.eu
    • zyga_skotar Re: kursy barmańskie 15.07.16, 15:23
      Witam, ja zapraszam na kurs barmański w Gdańsku. Fajna atmosfera, nowe doświadczenia i niezapomniane wrażenia. Więcej info na www.mastersofbartenders.pl/
      • kuku-na-muniu8 Re: kursy barmańskie 26.07.16, 11:03
        Mój znajomy też robiła kurs barmański. Teraz sobie świetnie radzi, w sumie jak jemu się to podoba.. ;)
        • Gość: Kacper Re: kursy barmańskie IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.16, 14:15
          Ja za to z ręką na sercu polecam Ogólnopolską Szkołę Barmanów! Nie dość, że szanowani w branży za pojęcie o temacie i wiedzę, to do tego fajna atmosfera na szkoleniach. Spokojnie po zakończeniu kursu poszerzysz grono swoich znajomych o kilku "raczkujących" barmanów ;) Oprócz tego jeden z trenerów prowadzących szkolenie I stopnia jest współautorem jednej z najlepszych obecnie książek o alkoholach wydanych w Polsce. Ostatni argument jest taki, że jak wpisuję w CV, że ukończyłem tam kurs to spotyka się to z dużą aprobatą pracodawców, a z kolegami na barze mam o czym rozmawiać- raz, że rozpoznają szkołę i bywają tam na szkoleniach, dwa- mam pojęcie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka