Gość: koneser IP: *.gprs.plus.pl 05.04.08, 09:12 zapraszamy na profesjonalne kursy barmańskie we Wrocławiu www.kursbarmanski.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kusy Re: kursy barmańskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 00:23 Byłem w Krakowskiej Szkole Restauratorów. Super profesjonalny kurs a chłopaki - prowadzący szkolenie niezłe triki robią www.ksr.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: kursy barmańskie IP: *.eranet.pl 13.12.08, 19:44 jeżeli kurs barmański na poważnie to Galicyjska Szkoła Smaku w Krakowie. Sprawdż program warto ! Odpowiedz Link Zgłoś
redrachelll Re: kursy barmańskie 05.01.09, 09:21 Może ktoś zna szkoły w Warszawie? Będę wdzięczna za opinie o Akademii Bar Concept. Ma ciekawą ofertę. Był ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: kursy barmańskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 20:31 A ja byłem w Krakowskiej Szkole Restauratorów, na prawdę warto. Rozsądna kasa za kurs i profesjonalne prowadzenie. Polecam, to nie przygoda tylko nauka na wysokim poziomie. www.ksr.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: kursy barmańskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 20:33 Zgadzam się całkowicie. Byłam w listopadzie 2009 roku - niesamowici są. Pozdrowienia dla Maćka i Szymona :) Tak dalej chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiak Re: kursy barmańskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 12:31 KSR to chyba jednak przygoda a nie nauka sądząc po wpisie koleżanki, ale to nic złego : ) wiele osób szuka przygód i jest skłonna za nie nawet sporo zapłacić : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brydzia Re: kursy barmańskie IP: *.zielonagora.hypnet.pl 25.06.12, 18:22 allegro.pl/szkola-barmanow-shake-it-i2446400816.html polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik www.flairacademy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 20:29 ja polecam www.flairacademy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARMAN Profesja Re: kursy barmańskie IP: 195.187.136.* 31.03.09, 15:34 Polecam również kursy: www.barman.centrumedukacji.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: kursy barmańskie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.06.09, 18:19 Jeżeli ktoś chce się nauczyć pracy za barem i poznać szeroką gamę produktów alkoholowych to chyba najlepszym wyborem jest w kursie robionym przez Galicyjską Szkołę Smaku w Krakowie www.szkolasmaku.pl Nie ma chyba nit inny tyle produktów co Oni i robią kursy w małych grupach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: kursy barmańskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 15:50 Jestem absolwentka KSR - mają około 200 różnych alkoholi, wszystkiego można było spróbować :)flair, profesjonalne podejście, głos i sposób mówienia prowadzących wow - jestem pod wrażeniem a do tego kurs za rozsądną kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: kursy barmańskie IP: *.class147.petrotel.pl 28.04.10, 13:22 witam zapraszam na szkolenia barmańskie organizowane przez Centrum Edukacji ze współpracą ze Stowarzyszeniem Polskich Barmanów. zaineresowanych proszę o kontakt na maila marta.chojnacka@centrumedukacji.pl lub proszę odwiedzić stronę www.barma.centrumedukacji.pl Pozdrawiam i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartix Re: kursy barmańskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 16:11 Hej, ja za to byłem w Międzynarodowej Szkole Barmanów i Sommelierów w Krakowie. Co moge powiedzieć dla mnie było naprawdę SUPER :) Miła atmosfera. wykładowcy to spoko ludzie którzy mają dobre podejscie i naprawdę dużo uczą, praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: kursy barmańskie IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.10, 15:47 O MSBIS w Warszawie to samo mogę powiedzieć. Świetne podejście i doświadczeni ludzie, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel czepczyk Re: kursy barmańskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.11, 00:24 Nie wyobrażasz sobie jak wielkie korzyści zyskasz po zapisaniu się na Darmowy !!! Kurs Barmanski "Dobry Barman bez kursu barmanskiego ale z wymarzoną praca!" w nim dowiesz się jak zyskac niewyobrażalne doświadczenie w oczach potencjalnych pracodawców ! zmienisz swoją osobowość na taką, którą pokocha twój szef poznasz 20 wymaganych( podstawowych drinkow) poznasz magiczne i nie magiczne triki barmanskie ! I to wszystko za darmo!!! Wystarczy, że zapiszesz się na ten darmowy kurs online na kursy-barmanskie.pl jeszcze kurs jest darmowy jednak po przekroczeniu miejsca na serwerze, będzie on kosztował 19 zł Dlatego skorzystaj pierwszy za darmo! Teraz wyobraź sobie, że z jakiegoś niezrozumiałego dla Ciebie powodu robisz rzecz tak nieracjonalną i sprzeczną z Twoim zdrowym rozsądkiem, że nie wchodzisz na tę stronę kursy-barmanskie.pl Pozdrawiam Daniel Czepczyk redaktor twojbar.pl P.S. Gdy już klikniesz tutaj, to czytając ofertę... zresztą zobacz sam, co sie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Czepczyk Re: kursy barmańskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.11, 23:49 Nie wyobrażasz sobie jak wielkie korzyści zyskasz po zapisaniu się na Darmowy !!! Kurs Barmanski " Dobry Barman bez kursu barmanskiego ale z wymarzoną praca!" w nim dowiesz się jak zyskac niewyobrażalne doświadczenie w oczach potencjalnych pracodawców ! zmienisz swoją osobowość na taką, którą pokocha twój szef poznasz 20 wymaganych( podstawowych drinkow) poznasz magiczne i nie magiczne triki barmanskie ! I to wszystko za darmo!!! Wystarczy, że zapiszesz się na ten darmowy kurs online na kursy-barmanskie.pl jeszcze kurs jest darmowy jednak po przekroczeniu miejsca na serwerze, będzie on kosztował 19 zł Dlatego skorzystaj pierwszy za darmo! Teraz wyobraź sobie, że z jakiegoś niezrozumiałego dla Ciebie powodu robisz rzecz tak nieracjonalną i sprzeczną z Twoim zdrowym rozsądkiem, że nie wchodzisz na tę stronę kursy-barmanskie.pl Pozdrawiam Daniel Czepczyk redaktor twojbar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Czepczyk Re: kursy barmańskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.11, 23:50 Nie wyobrażasz sobie jak wielkie korzyści zyskasz po zapisaniu się na Darmowy !!! Kurs Barmanski " Dobry Barman bez kursu barmanskiego ale z wymarzoną praca!" w nim dowiesz się jak zyskac niewyobrażalne doświadczenie w oczach potencjalnych pracodawców ! zmienisz swoją osobowość na taką, którą pokocha twój szef poznasz 20 wymaganych( podstawowych drinkow) poznasz magiczne i nie magiczne triki barmanskie ! I to wszystko za darmo!!! Wystarczy, że zapiszesz się na ten darmowy kurs online na kursy-barmanskie.pl jeszcze kurs jest darmowy jednak po przekroczeniu miejsca na serwerze, będzie on kosztował 19 zł Dlatego skorzystaj pierwszy za darmo! Teraz wyobraź sobie, że z jakiegoś niezrozumiałego dla Ciebie powodu robisz rzecz tak nieracjonalną i sprzeczną z Twoim zdrowym rozsądkiem, że nie wchodzisz na tę stronę kursy-barmanskie.pl Pozdrawiam Daniel Czepczyk redaktor twojbar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiak Re: kursy barmańskie IP: *.181.84.253.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.01.11, 11:57 Daniel Ty to musisz być zdeterminowany : ) Nikt nie chce się zapisać do Ciebie jako pierwszy na darmowy kurs ? to może od razu rozpocznij sprzedaż za tą górę forsy czyli 19 zł : ) Napisz za rok jak Ci idzie interes z kursami przez internet to ja może zacznę tak robić kursy np na prawo jazdy albo wymyślę jeszcze bardziej zwariowany pomysł niż Ty choć to nie będzie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barman amator Re: Tutorial barowy. IP: 31.03.11, 15:58 Dla koneserów (i nie tylko): Przepisy bar domowy sztuka konsumowania Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scsc.pl Re: kursy barmańskie IP: *.146.133.40.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.01.16, 22:33 Warto i dlatego zapraszam na szkolenia i kursy barmańskie, baristyczne, kelnerskie i inne gastronomiczno-hotelarskie do Świętokrzyskiego Centrum HoReCa oraz Świętokrzyskiego Centrum Szkoleniowo-Consultingowego www.scsc.pl, www.sc-horeca.eu Odpowiedz Link Zgłoś
zyga_skotar Re: kursy barmańskie 15.07.16, 15:23 Witam, ja zapraszam na kurs barmański w Gdańsku. Fajna atmosfera, nowe doświadczenia i niezapomniane wrażenia. Więcej info na www.mastersofbartenders.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kuku-na-muniu8 Re: kursy barmańskie 26.07.16, 11:03 Mój znajomy też robiła kurs barmański. Teraz sobie świetnie radzi, w sumie jak jemu się to podoba.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: kursy barmańskie IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.16, 14:15 Ja za to z ręką na sercu polecam Ogólnopolską Szkołę Barmanów! Nie dość, że szanowani w branży za pojęcie o temacie i wiedzę, to do tego fajna atmosfera na szkoleniach. Spokojnie po zakończeniu kursu poszerzysz grono swoich znajomych o kilku "raczkujących" barmanów ;) Oprócz tego jeden z trenerów prowadzących szkolenie I stopnia jest współautorem jednej z najlepszych obecnie książek o alkoholach wydanych w Polsce. Ostatni argument jest taki, że jak wpisuję w CV, że ukończyłem tam kurs to spotyka się to z dużą aprobatą pracodawców, a z kolegami na barze mam o czym rozmawiać- raz, że rozpoznają szkołę i bywają tam na szkoleniach, dwa- mam pojęcie :) Odpowiedz Link Zgłoś