Gość: Peppo IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 30.09.03, 22:52 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: czy sa tu inni fani Dr.Pepper'a? IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 30.09.03, 22:53 oczywiscie mialo byc 'fani' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: czy sa tu inni fani Dr.Pepper'a? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.10.03, 03:28 inni to znaczy o innych zapatrywaniach na rozne sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.pepper Re: czy sa tu inni fani Dr.Pepper'a? 07.10.03, 17:02 pewnie!!! Ja jestem fanem nr 1 :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: czy sa tu inni fani Dr.Pepper'a? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.10.03, 18:17 napoj dosc pepperalny. hilaria pija go w wersji bezcukrowej. a zuzanna tylko jesienia. na placu pi-gal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelo Re: czy sa tu inni fani Dr.Pepper'a? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 18:01 ja tez mam szczescie pracowalem w ferie w pepsi i pile m peppera do bolu i ilr chcialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: czy sa tu inni fajnie Dr.Pepper'a? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 22:50 W warszawie mozna kupic Dr.Pepper na Bazarze Polna przy ul.Polnej import z Holandii puszka 0,33 10 zl maja tam tez inne nie dastepne w Polsce produkty i napoje Canada Dry,wiele rodzajow Fanty,Oranginy,Coca-Cole waniliowa,nowego Sprite i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
denay Czemu nie ma Dr.Peppera w Polsce? 04.12.03, 15:38 wlasciwie to nie wiem dlaczego w Polsce nie ma tego typu wynalazkow jak np. Dr.Pepper i waniliowa coca-cola (4$ za 24puszki). Moze ktos mi odpowie??? Najgorsze badziewie to napoj A&W Root Beer. Smakuje jak syrop z apteki tylko gazowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viske Re: Czemu nie ma Dr.Peppera w Polsce? IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 07.04.04, 00:15 Uwielbiam Dr.Pepper,Dr.Foots(podrobka Pepper'a),Cola Wanila,i Pepsi power(jest super),pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne ALE MAM FAJOWO! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.04, 02:01 znajoma wraca ze stanow 15 i wiezie 6L eliksiru. ostatnio mialem tylko 2L i pjlem przez 5 dni,koncowka troche nie za bardzo. super napoj pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne Re: ALE MAM FAJOWO! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.04, 02:04 jeszcze jedno chyba mozna dostac w delikatesach w promenadzie i w nowej inwestycji przy grobie N.Z. wejscie od strony teatru maja tam tez rozne kelogsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: ALE MAM FAJOWO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 04:35 W delikatesach Senator w budynku Metropolitan na Placu Pilsudskiego maja Dr.Peppera import z Holandii puszka 0,33 kosztuje 6,60pln pozatym maja Coca Cole Vanillia,RC COLA(Royal Crown Cola)rozne smaki fanty wiekszosc w wersji Light import z Belgii,Francji i Holandii sery Philadelphia w wielu wariantach i inne importowane,a slynne na calym swiecie pysznosci.Platki Kellogs,Jordan's i Quaker oats sa dostepne rowniez w sieci Bomi oraz Piotr i Pawel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne Re: ALE MAM FAJOWO! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.04, 17:44 a gdzie sa w wawie sklepy bomi, piotr i pawel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: ALE MAM FAJOWO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 05:12 Supermarkety Bomi sa w Centrum Handlowym Klif na Okopowej,w Centrum Handlowym Jupiter rog Towarowej i Panskiej,w MULTIPLEXIE na Pulawskiej i jeszcze gdzies na Bemowie.Piotr i Pawel (delikateso-supermarkety) sa w nowootwartym Centrum handlowym BlueCity w Al.Jerozolimskich oraz w Jankach obok IKEA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ohyda - za 2 funty (a czesto taniej) ma sie w UK IP: *.range81-157.btcentralplus.com 20.03.05, 16:01 2 litry... Polscy importerzy z Polnej potrafia sie prze-cenic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: czy sa tu inni fajnie Dr.Pepper'a? IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 07.05.04, 01:44 ile ja bym dal za jedna puszeczke dr. peppera. Czy wiecie gdzie nalezaloby spolecznie naciskac, zeby pojawil sie u nas dr. pepper? nie moge znalesc strony pepsico - moze zle szukam, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: czy sa tu inni fajnie Dr.Pepper'a? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 10:36 www.pepsi.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norwegian Pepper Re: czy sa tu inni fajnie Dr.Pepper'a? IP: *.daxnet.no 07.06.04, 22:35 W małej miejscowości w Norwegii jest załorzony klub dr pepper'a. Ale niestety składa się tylko z 3 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorgen Re: czy sa tu inni fajnie Dr.Pepper'a? IP: *.man.polbox.pl 08.06.04, 11:35 Pozdrawiamy Pepperowców w Norwegii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
essex_boy Re: czy sa tu inni fajnie Dr.Pepper'a? 29.10.04, 10:02 www.britishcornershop.co.uk Expaci sie tam zaopatruja. DROGO, ale jak mus to mus Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: czy sa tu inni fajnie Dr.Pepper'a? 21.03.05, 03:38 W Nowym Jorku znikł przed laty, nikt nie kupował. Fatalna nazwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: czy sa tu inni fajnie Dr.Pepper'a? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:56 Przepraszam ale co wedlug ciebie zniknelo ze sklepow w Nowym Jorku???Czyzby Dr.Pepper?Ktory jest produkowany od ponad 100 lat w USA oraz w bardzo wielu krajach swiata.Gwarantuje ci ze jest w kazdym markecie tylko zle patrzysz,a nazwa jest bez zastrzezen.Napewno lepsza od tych polskich ostatnio modnych infantylnych KUBUŚ,SMAKUŚ,CLIPPUŚ itp. Odpowiedz Link Zgłoś