Dodaj do ulubionych

czy sa tu inni fajnie Dr.Pepper'a?

IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 30.09.03, 22:52
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: czy sa tu inni fani Dr.Pepper'a? IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 30.09.03, 22:53
      oczywiscie mialo byc 'fani'
      • Gość: kanuk Re: czy sa tu inni fani Dr.Pepper'a? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.10.03, 03:28
        inni to znaczy o innych zapatrywaniach na rozne sprawy?
        • dr.pepper Re: czy sa tu inni fani Dr.Pepper'a? 07.10.03, 17:02

pewnie!!!

Ja jestem fanem nr 1

:-))))))
          • Gość: kanuk Re: czy sa tu inni fani Dr.Pepper'a? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.10.03, 18:17
            napoj dosc pepperalny. hilaria pija go w wersji bezcukrowej. a zuzanna tylko
            jesienia. na placu pi-gal.
          • Gość: lelo Re: czy sa tu inni fani Dr.Pepper'a? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 18:01
            ja tez mam szczescie pracowalem w ferie w pepsi i pile m peppera do bolu i ilr
            chcialem
    • Gość: goldi Re: czy sa tu inni fajnie Dr.Pepper'a? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 22:50
      W warszawie mozna kupic Dr.Pepper na Bazarze Polna przy ul.Polnej import z
      Holandii puszka 0,33 10 zl maja tam tez inne nie dastepne w Polsce produkty i
      napoje Canada Dry,wiele rodzajow Fanty,Oranginy,Coca-Cole waniliowa,nowego
      Sprite i inne.
      • denay Czemu nie ma Dr.Peppera w Polsce? 04.12.03, 15:38
        wlasciwie to nie wiem dlaczego w Polsce nie ma tego typu wynalazkow jak np.
        Dr.Pepper i waniliowa coca-cola (4$ za 24puszki). Moze ktos mi odpowie???
        Najgorsze badziewie to napoj A&W Root Beer. Smakuje jak syrop z apteki tylko
        gazowany.
        • Gość: Viske Re: Czemu nie ma Dr.Peppera w Polsce? IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 07.04.04, 00:15
          Uwielbiam Dr.Pepper,Dr.Foots(podrobka Pepper'a),Cola Wanila,i Pepsi power(jest
          super),pozdrowienia
          • Gość: jasne ALE MAM FAJOWO! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.04, 02:01
            znajoma wraca ze stanow 15 i wiezie 6L eliksiru.
            ostatnio mialem tylko 2L i pjlem przez 5 dni,koncowka troche nie za bardzo.
            super napoj
            pozdrawiam
            • Gość: jasne Re: ALE MAM FAJOWO! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.04, 02:04
              jeszcze jedno chyba mozna dostac w delikatesach w promenadzie i w nowej
              inwestycji przy grobie N.Z. wejscie od strony teatru maja tam tez rozne kelogsy.
              • Gość: goldi Re: ALE MAM FAJOWO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 04:35
                W delikatesach Senator w budynku Metropolitan na Placu Pilsudskiego maja
                Dr.Peppera import z Holandii puszka 0,33 kosztuje 6,60pln pozatym maja Coca
                Cole Vanillia,RC COLA(Royal Crown Cola)rozne smaki fanty wiekszosc w wersji
                Light
                import z Belgii,Francji i Holandii sery Philadelphia w wielu wariantach i inne
                importowane,a slynne na calym swiecie pysznosci.Platki Kellogs,Jordan's i
                Quaker oats sa dostepne rowniez w sieci Bomi oraz Piotr i Pawel.
                • Gość: jasne Re: ALE MAM FAJOWO! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.04, 17:44
                  a gdzie sa w wawie sklepy bomi, piotr i pawel?
                  • Gość: goldi Re: ALE MAM FAJOWO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 05:12
                    Supermarkety Bomi sa w Centrum Handlowym Klif na Okopowej,w Centrum Handlowym
                    Jupiter rog Towarowej i Panskiej,w MULTIPLEXIE na Pulawskiej i jeszcze gdzies
                    na Bemowie.Piotr i Pawel (delikateso-supermarkety) sa w nowootwartym Centrum
                    handlowym BlueCity w Al.Jerozolimskich oraz w Jankach obok IKEA.
      • Gość: . Ohyda - za 2 funty (a czesto taniej) ma sie w UK IP: *.range81-157.btcentralplus.com 20.03.05, 16:01
        2 litry... Polscy importerzy z Polnej potrafia sie prze-cenic...
    • Gość: pawel Re: czy sa tu inni fajnie Dr.Pepper'a? IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 07.05.04, 01:44
      ile ja bym dal za jedna puszeczke dr. peppera. Czy wiecie gdzie nalezaloby
      spolecznie naciskac, zeby pojawil sie u nas dr. pepper? nie moge znalesc strony
      pepsico - moze zle szukam, pozdrawiam
      • Gość: goldi Re: czy sa tu inni fajnie Dr.Pepper'a? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 10:36
        www.pepsi.com.pl
    • Gość: Norwegian Pepper Re: czy sa tu inni fajnie Dr.Pepper'a? IP: *.daxnet.no 07.06.04, 22:35
      W małej miejscowości w Norwegii jest załorzony klub dr pepper'a.
      Ale niestety składa się tylko z 3 osób.
      • Gość: jorgen Re: czy sa tu inni fajnie Dr.Pepper'a? IP: *.man.polbox.pl 08.06.04, 11:35
        Pozdrawiamy Pepperowców w Norwegii!!!
    • essex_boy Re: czy sa tu inni fajnie Dr.Pepper'a? 29.10.04, 10:02
      www.britishcornershop.co.uk
      Expaci sie tam zaopatruja. DROGO, ale jak mus to mus
    • ampolion Re: czy sa tu inni fajnie Dr.Pepper'a? 21.03.05, 03:38
      W Nowym Jorku znikł przed laty, nikt nie kupował. Fatalna nazwa.
      • Gość: goldi Re: czy sa tu inni fajnie Dr.Pepper'a? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:56
        Przepraszam ale co wedlug ciebie zniknelo ze sklepow w Nowym Jorku???Czyzby
        Dr.Pepper?Ktory jest produkowany od ponad 100 lat w USA oraz w bardzo wielu
        krajach swiata.Gwarantuje ci ze jest w kazdym markecie tylko zle patrzysz,a
        nazwa jest bez zastrzezen.Napewno lepsza od tych polskich ostatnio modnych
        infantylnych KUBUŚ,SMAKUŚ,CLIPPUŚ itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka