malina862 Re: aktywny link: 26.04.06, 21:31 Wielkie dzieki za ten link wirtualnego cmentarza.Bardzo się mi przydał. Odpowiedz Link Zgłoś
weatherwax Re: wirtualny cmentarz dla zwierząt 03.12.05, 23:05 A to jest Ogród Psiej Szczęśliwości: www.dognet.pl/ogrod/regulamin.html Pięknie tam jest, choć smutno przeraźliwie... Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka1331 Re: wirtualny cmentarz dla zwierząt 28.04.06, 22:15 titu_titu napisała: > www.taopark.home.pl. mialam pieska,kundelka nazywal sie lobuz,byl z nami 16 lat i 18.04.musielismy go uspic.Tak bardzo nam go brakuje.Byl to najlepszy pies na swiecie,naprawde.Pochowalismy go przy zabytkowym drzewie w lesie.Tak bardzo go kochalam. Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka1331 Re: wirtualny cmentarz dla zwierząt 28.04.06, 22:21 sarenka1331 napisała: > titu_titu napisała: > > > www.taopark.home.pl. > mialam pieska,kundelka nazywal sie lobuz,byl z nami 16 lat i 18.04.musielismy > go uspic.Tak bardzo nam go brakuje.Byl to najlepszy pies na > swiecie,naprawde.Pochowalismy go przy zabytkowym drzewie w lesie.Tak bardzo go > kochalam.Mialam tez 5 lat krolika Ptysia,ktory od dnia smierci naszego pieska przestal jesc i zmarl 5 dni po nim.Jeszcze nigdy nie spotkalo mnie cos tak smutnego jak ta sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_l Re: wirtualny cmentarz dla zwierząt 09.09.06, 21:31 Polecam wirtualne cmentarze szczególnie tym, którzy nie mogli pochować ulubieńców we własnym ogródku. Ja musiałam zostawić swojego w lecznicy. Dzięki temu w pamięci pozostanie mi obraz żywego pieska, a kwiatek w "ogrodzie psiej szczęśliwości" pomaga przeżywać smutek. Odpowiedz Link Zgłoś
martusss1 Re: wirtualny cmentarz dla zwierząt 13.09.06, 17:31 www.affa.pl/most/menu.html Tam jest i moj kochany zwierzak. Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar Re: wirtualny cmentarz dla zwierząt-Kabelek 15.01.07, 13:34 www.teczowy-most.pl/menu_ie.html -> psy -> Kabelek Odpowiedz Link Zgłoś
romanska.3463 Re: wirtualny cmentarz dla zwierząt - Pimpuś 15.01.07, 19:54 www.dognet.pl/ogrod/kw01/A-003682/ Odpowiedz Link Zgłoś
k.muzyk Re: wirtualny cmentarz dla zwierząt 15.10.07, 16:55 serwis na dognecie Ogrod Psiej szczęśliwości jest teraz w nowej wersji i mozna palić też świeczki. www.dognet.pl Odpowiedz Link Zgłoś