kloko 02.04.06, 09:37 No to znowu ja :) Pójde do innego weterynarza mam nadzieje ze ten bedzie normalniejszy :) Dzieki za porady pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrexham Re: Kundelek 02.04.06, 20:05 trzymaj sie i pisz co sie dzieje, ale moze nie zakladaj nowego watku bo trudno cie potem znalezc; pisz w tym - kazdy zainteresowany sobie otworzy i przeczyta - powstanie wtedy interesujaca historia twoich zmagan z przeciwnosciami losu; niektore historie maja po kilkadziesiat wpisow i sa naprawde pasjonujace pozdrawiam i zycze zdrowka wam obojgu wrex. Odpowiedz Link Zgłoś
kloko Re: Kundelek 03.04.06, 09:40 :)We wtorek ide do innego weterynarza z przyjaciółką ale bez psa narazie okaze sie co jeszcze robić:)Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
kloko Re: Kundelek :) 05.04.06, 11:49 No byłam u weterynarza i kupiłam tabletki na odrobaczanie dałam pieskowi i czekam aż zrobi "kupe" :)A i mam pytanko!!Czy królik angora ma włosy czy sierść i czy jak mu obetne koltuny odrosnie mu w tym miejscu sierść bo mojemu kroliczkowi sie zrobił taki duzy kołtun :(prosze o opdpowiedz pa Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: Kundelek :) 05.04.06, 12:55 kloko napisała: > No byłam u weterynarza i kupiłam tabletki na odrobaczanie dałam pieskowi i > czekam aż zrobi "kupe" :) niepotrzebnie czekasz. Lepiej zapamietac, ze za dwa tygodnie naley ponownie podac lek, zeby wybic to, co sie ewentualnie z larw wykluje. O ile pies faktycznie ma robaki. Czy lekarz osluchal psa? Co powiedzial? > A i mam pytanko!!Czy królik angora ma włosy czy sierść i wlosy i siersc wypadaja. > i czy jak mu obetne koltuny z koltunem jest niewygodnie, ja bym obciela. I nie zapomnij czesac tego krolika, zeby drugi koltun sie nie zrobil. Poszukaj w Internecie for kroliczych, tam sa ludzie, ktorzy udziela Ci dokladnych odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kloko Re: Kundelek :) 05.04.06, 20:05 Czesze mojego królika codziennie a nie chodzi mi o to czy włosy tez wypadaja ja tylko pytam bo moja kuzynka ktora jest uczulona na siersc chciala by miec takiego krolika :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamonka01 Re: Kundelek :) 05.04.06, 21:18 Jak jest uczulona na sierść to żadnego zwierzaka nie powinna mieć w domu. Nawet niech nie próbuje, bo skończy sie to żle (głównie dla zwierzaka). Jej nie byłoby mi szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś