darsana 10.04.06, 20:59 Mój kotek, który ma osiem miesięcy nie chce jeść, gdy podaje mu pokarm, spróbuje troszkę z miseczki i odchodzi, poza tym troszkę schudł. Proszę o odpowiedż. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezurekcja Re: Nie chce jeść 11.04.06, 09:48 darsana napisała: > Mój kotek, który ma osiem miesięcy nie chce jeść, gdy podaje mu pokarm, > spróbuje troszkę z miseczki i odchodzi, poza tym troszkę schudł. czy to jakis nowy pokarm? Zwierzeta tez maja swoje smaki. Moze mu nie smakuje? O niejedzacych kotach juz troche bylo, poszukaj w wyszukiwarce, moze znajdziesz jakas podpowiedz. Warto tez obejrzec wnetrze kociego pyszczka, moze ma jakas rane, moze cos w zebach utkwilo, i to przeszkadza w jedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
gagik.geworgian Re: Nie chce jeść 11.04.06, 19:17 Witam. Jesli nie zmianiałaś w ostatnich dniach karmy i kot nie przeżył jakiegoś większego stresu, a schudł i odmawia jedzenia to jest to powód do niepokoju. I myślę, że warto wybrać się zkotem do lekarza. Byc może przyczyną są problemy zdrowotne z jamą ustną (np stan zapalny jamy ustnej) lub inne problemy ze zdrowiem . Pozdrawiam serdecznie - Gagik Odpowiedz Link Zgłoś