lucek361 30.04.06, 12:39 Co mogą powiedzieć Państwo na temat karmy Acana??Czy jest ona dobra i warto ją kupować?Czy jest lepsza od Royal Canin??Prosze o odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mist3 Re: Acana 01.05.06, 13:57 To czy karma jest lepsza od innej to raczej nie zależy od Ciebie - raczej od upodobań zwierzaka ;) Moja kotka uwielbia RC i Hillsa, no i ewentualnie tacki Animondy - innego nie tknie choćby jej mówić, że to najlepsze na świecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucek361 Re: Acana 01.05.06, 18:38 Ja mam pieska!!Shih tzu!!W pewnym sensie zależy też ode mnie bo chcę wybrać karmę najlepszą-taką w której jest najwięcej witamin!!Mój piesek je tylko suchą karmę (nie licząc marchewki itp.)!!Usłyszałam o Acanie jak narazie same dobre opinie więc nie wiem (i chciałabym się dowiedzieć) dlaczego według kogoś jest zła!! Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Acana 01.05.06, 20:05 Moje tylko tolerują Royala Canis... Czasami Hills ale rzadko! Acany nie chciały jeść :((( Odpowiedz Link Zgłoś