Dodaj do ulubionych

Kraków-psie przedszkole

06.06.07, 11:34
Szukam szkolenia w Krk na które mogłabym się udać ze szczeniakiem - chodzi o
podstawowe komendy i profil raczej pies towarzyszący niż obronny :) Dobrze
żeby szkółka (może być też indywidualny trener) miała doświadczenie z border
collie
Obserwuj wątek
    • basia752 Re: Kraków-psie przedszkole 11.06.07, 14:10
      A byłaś na stadionie Juwenii? Juz wieki tam nie byłam, ale kiedyś mieli psie
      przedszkole, maja swoja stronę www.hittdog.com.pl . Ja ze szczeniakiem
      nie chodziłam, ale miałam okazje poobserwować, zajecia były fajnie prowadzone,
      w formie zabawy i bez przemocy. Jeśli kiedyś będę miała szczeniorka i troche
      więcej czasu, to bym tam chodziła. Pozdrawiam
      • myszyna Re: Kraków-psie przedszkole 11.06.07, 22:57
        alteri.pl/PWSzSz/index.html
      • mlodapsycholozka Re: Kraków-psie przedszkole 12.06.07, 15:39
        Dziękuję za odpowiedzi, oczywiście wstępnie te szkółki już "wygooglotałam" ale
        chodzi mi o trochę bardziej praktyczne informacje - kto gdzie chodził z
        psiakiem i jakie wrażenia :)
        • myszyna Re: Kraków-psie przedszkole 14.06.07, 14:50
          Alteri proponuje metodę klikerową, która dla psów jest super. Moje przeszły kurs
          i jesteśmy zachwyceni - i ja, i one. A jak się zaprzyjaźniliśmy!
          • kasiagrotek a gdzie w Wawie? 30.06.07, 16:14
            od kilku dni jestem szczesliwa pania 2,5 miesiecznej czekoladowej labradorki o
            imieniu Pepsi i tez chcialabym ja szkolic bo szkodabyloby zmarnowac potencjalu
            jaki ma ta rasa , ale zupelnie nie wiem gdzie sie udac i kiedy zaczac. juz
            przez te kilka dni zdazylam zaobserwowac ze bardzo szybko sie uczy, juz zaczyna
            reagowac na swoje imie,
    • sara0112 Re: Kraków-psie przedszkole 22.04.19, 16:10
      Polecam Ci prze przedszkole psi-ekspert.pl. Myśmy właśnie z moją retriwerką niedawno zakończyły ten kurs w szkole. Kurs obejmuje 8 spotkań 1,5h na placu z przeszkodami i basenem. Piesek może się nauczyć wielu przydatnych komend. Na szkoleniu jest grupka szczeniaków, dzięki czemu pies może się nauczyć umiejętnej komunikacji i socjalizacji. Polecam również prowadzącą, bo ma świetne podejście do psów i dużą wiedzę na ich temat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka