27.05.10, 15:16
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: kot Re: Geokompleks Haczke&Wyrzychowki Zgroza IP: 217.98.13.* 27.05.10, 15:48
      A może jakieś uzasadnienie, opis sytuacji coś co pozwoliło by zweryfikować taką
      tezę? Bo zdanie że jakaś firma oszukuje to pierwszoklasista też może napisać,
      jak mu coś strzeli do głowy jak przypadkiem trafi na forum. Równie dobrze ja
      mogę napisać że firma Partner to oszuści i złodzieje i trzeba na nich uważać.
      Uwierzysz mi?
      • prezesik1965 Re: Geokompleks Haczke&Wyrzychowki Zgroza 27.05.10, 16:19
        Racja
        Uzasadniam: towar (piec) zaliczkowany planowany czas oczekiwania 7dni po 14
        dniach dzwonie towar ma być za 3 dni ok normalne może się zdarzyć, po następnych
        7 dniach telefon będzie za 3 dni, za 3 dni telefon towar już jedzie od tego
        momentu do otrzymania pieca sprawa trwała jeszcze 14 dni w sumie ok 45 dni nie
        polecam
        • Gość: jola Re: Geokompleks Haczke&Wyrzychowki Zgroza IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 02.06.10, 20:44
          Niesłowni? Tak to się przedstawia.Tzw.działania pozorne.
        • Gość: paweł Re: Geokompleks Haczke&Wyrzychowki Zgroza IP: *.centertel.pl 03.06.10, 20:09
          twój przypadek nie jest odosobniony gdyż z tego co wiem właśnie w taki sposób
          działa ta firma i zastanawiam się w jaki sposób utrzymuje się na rynku. mógłby
          wiele powiedzieć na ten temat ale jeszcze nie czas na to. osobiście nie polecam
          tej firmy.
          • Gość: wiera Re: Geokompleks Haczke&Wyrzychowki Zgroza IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 05.06.10, 15:37
            A kiedy ten czas nadejdzie.? Nie zapowiadaj jeżeli nie masz nic do
            powiedzenia.
            • Gość: pawel Re: Geokompleks Haczke&Wyrzychowki Zgroza IP: *.centertel.pl 06.06.10, 09:01
              widzę
              że geokompleks ma swoich orendownik
              ow na forum. Odpowiadajac na Twoje pytanie, w tym tygodniu na forum jesli bedzie to konieczne
              • Gość: Gość z BB Re: Geokompleks Haczke&Wyrzychowki Zgroza IP: 109.95.144.* 07.06.10, 15:03
                Witam
                Słyszałem o firmie dziwne rzeczy i widzę że są one prawdziwe znajomy też miał z nimi problemy
                • Gość: poszkodowany Re: Geokompleks Haczke&Wyrzychowki Zgroza IP: *.bialystok.vectranet.pl 17.06.10, 22:20
                  POTWIERDZAM, FIRMA GEOKOMPLEKS JEST NIEWIARYGODNA, MIMO WPŁATY SPOREJ
                  ZALICZKI NIE OTRZYMAŁEM JESZCZE TOWARU, A CZEKAM JUŻ KILKA TYGODNI !!!
                  TELEFONY MAILE NIE ODNOSZĄ SKUTKU, ZBYWANIE, ZMIANY TERMINU DOSAWY ITP
                • Gość: Wojtek Re: Geokompleks Haczke&Wyrzychowki Zgroza IP: *.centertel.pl 02.07.10, 08:28
                  Wszystko co tutaj piszecie jest prawdą. Ja sam miałem mozliwość przekonania się
                  na własnej skórze jak można zwodzić klienta zapewnieniami i obietnicami do dnia
                  dzisiejszego nie otrzymałem zamówionego towaru jak również nie zwrócono mi
                  wpłaconej zaliczki. Myślę że Pan prezes zajmujący się sprzedażą nie potrafi
                  pracować i myli zysk z obrotem co w efekcie spowodowało zapychanie zaliczkami
                  juz wczesniej powstałe dziury. Nie liczcie na szybkie załatwienie sprawy bo
                  Prezes zawsze znajdzie wymówkę. wiem że został złozony przeciwko tej firmie
                  pozew ale nie znam szczegółów. Jedno jest pewne kiedy kilka osób lub firm się
                  połączy Prezes będzie miał problemy a tak na marginesie czy Prezesi się
                  kontaktują ze sobą bo wydaje się że przepływ informacji w firmie jest słaby.
      • Gość: Kuba Re: Geokompleks Haczke&Wyrzychowki Zgroza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 10:11
        Ten złodziej pobrał od nas towar. Nie zapłacił. Wczoraj byłem u prawnika. Oszust. Ma sfałszowane papiery. Sprawa kryminalna. Poszło na policje.
      • Gość: brembo Re: Geokompleks Haczke&Wyrzychowki Zgroza IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.10, 09:38
        Synek poszedł siedzieć grozi mu 8 lat. Informację podano na stronie Komendy Głównej Policji w Bielsku-Białej
        • Gość: GOŚĆ Re: Geokompleks Haczke&Wyrzychowki Zgroza IP: 77.252.190.* 07.12.10, 15:57
          Myślę, że to że najbliższy czas A.Wyrzychowski spędzi w areszcie nie jest "pocieszeniem" dla pokrzywdzonych!!!, którzy z naiwnością uwierzyli dając wpędzić się w problemy / finansowe/ a czas kolejnej kary za kradzież, przywłaszczenie również nie jest satysfakcjonujący.
          Złodzieje, oszuści kręcą się po ulicach i nikt nie wie i nie ma pojęcia kim jest klient przychodzący do Firmy.
          Sprawą zajmuje się Prokuratura a długi, zobowiązania A Wyrzychowskiego wiszą....
          Wyrzychowski przywłaszczył maszyny, gdzie one są tego nikt nie wie na chwilę obecną, jednak mam nadzieję że ludzie potrafią połączyć swoje siły i zwracać uwagę na to gdzie, u kogo, są skradzine, przywłaszczone narzędzia, rozglądając się wokól, puszczając wici informacji dalej.

• Gość: Zdziwiony Re: Geokompleks Haczke&Wyrzychowki Zgroza IP: 81.219.92.* 08.07.10, 13:44
      Nie jestem klientem i nie byłem firmy nie znam ,ale dziwi mnie, że żaden z was
      nie pomyślał o Izbie Handlowej. Przecież wystarczy pobrać formularz, ze strony,
      wypełnić i zanieść na Piastowską do Izby i firma z którą są kłopoty oddaje
      wszystko w zębach z odsetkami. Przecież Izba Handlowa ma prawo nawet zamknąć
      działalność gospodarczą i dowalić niezłe kary. Po co sądy itd.. sprawy trwają
      latami , a izba handlowa załatwi to w kilka tyg.
    • Gość: klient Re: Geokompleks Haczke&Wyrzychowki Zgroza IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.10, 15:43
      POTWIERDZAM, WPŁACIŁEM WYSOKĄ ZALICZKĘ, PAN WYRZYCHOWSKI SKŁADAŁ MNÓSTWO
      ZAPEWNIEŃ, TOWARU - PUSTAKI EDER - NIE DOSTARCZYŁ, MINĘŁY 2 MIESIĄCE I
      NIC,SPRAWĘ ZGŁOSIŁEM NA POLICJI, NIE POLECAM I OSTRZEGAM
      • Gość: Grześ Re: Geokompleks Haczke&Wyrzychowki Zgroza IP: 194.154.227.* 30.07.10, 11:59

Mój problem z tą firmą jest identyczny jak wasz, niemniej jednak trafiłem na
        stronę www.geokompleks.com i patrzę, a tam zamieszczona informacja odnośnie osób
        poszkodowanych. Maila do P. Wojtka wysłałem, zadzwonił do mnie, wyjaśniając całą
        sprawę. Faktycznie, P. Wojtek jako wspólnik A. Wyrzychowskiego również jest
        osobą poszkodowaną, a że kwota była powyżej 1000zł zgłosiłem sprawę na Policie
        zgodnie z poradą P. Wojciecha. Także polecam wszystkim wejść na stronkę,
        poczytać co tam napisali i wysłać maila do nich ponieważ p. Wojciech stara się
        zebrać jak najwięcej informacji o osobach poszkodowanych i jest likwidatorem spółki.
        • Gość: Paweł Re: Geokompleks Haczke&Wyrzychowki Zgroza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 09:54
          Witam wszystkich,
          Przekręty Aureliusza Wyrzychowskiego są mi bardzo dobrze znane. Sam chcę
          odzyskać pieniądze za towar przez niego pobrany. Wszystkie firmy jakie znam,
          które z nim współpracowały mają duże problemy z nim. Występuje pod różnymi
          nazwami, często nawet się podszywając pod firmy które o tym nic nie wiedzą.
          Chłopaczek jest ruchliwy, bo głośno już o nim w Gliwicach, Knurowie, Rybniku, a
          teraz w Bielsku. Sam złożyłem zgłoszenie do prokuratury i założyłem mu sprawę.
          Przyznam się szczerze, że takiego oszusta,krętacza, złodzieja DAWNO nie
          spotkałem. Dziwię się tylko że taka osoba miała czelność otworzyć nową firmę w
          Bielsku, sklep internetowy i powielać swoje "interesy".
          Sam jestem rzemieślnikiem działającym długo na rynku Bielskim i zaskakujące jest
          to że ten chłopaczek jeszcze chodzi o własnych siłach...... bo takich przekrętów
          się nie robi......

Myślę, że kontakt wszystkich poszkodowanych byłby wskazany - podaję swojego
          prywatnego maila slimaak@wp.pl
          Podzielę się wszystkimi informacjami jakie posiadam, aktami sprawy, itp.

Co do Haczka - dziwię się że współpracuje z takim typem - na własne życzenie
          zniszczył sobie nazwisko i opinię, która się będzie ciągnęła latami....
          Pewności nie mam, ale wydaje mi się, że chłop nie wiedział lub nie chciał
          wiedzieć co Wyrzychowski wyczynia - ale to też o nim świadczy...
          Niech pomaga, niech rozwiązuje problemy - i tak nerwów, straconego czasu nie
          jest w stanie zrekompensować - a co do pieniędzy, myślę że on i tak nie ma na to
          wpływu..... ale może się mylę.....

Dla mnie osobiście, w stosunku do wszystkich oszukanych przez GEOKOPLEX - Haczek
          jest współwinny!!!!

Mnie osobiście oszukał Wyrzychowski, jak jeszcze ta firma nie istniała.

Życzę wszystkim zdrowia, cierpliwości (żeby komuś nie puściły nerwy) oraz jak
          najmniej TAKICH LUDZI.
          Pozdrawiam

• Gość: Poszkodowany Re: Geokompleks Haczke&Wyrzychowki Zgroza IP: *.bialystok.vectranet.pl 22.08.10, 20:57
            Myslę, że pan Wojciech wiedział co robi jego wspólnik a zmianą
            włąścicieli spółki Geokompleks - Budkompleks chce tyko uniknąc
            odpowiedzialności!!! To są złodzieje
            • Gość: piotr Re: Geokompleks Haczke&Wyrzychowki Zgroza IP: *.centertel.pl 24.08.10, 08:59
              trzeba się z tym stwierdzeniem zgodzić bo według mnie jest niemożliwym by nie
              zauważyć oszukanych ludzi przychodzących do biura i telefonów która musiały się
              urywać.Wątpliwości wzbudza też sposób w jaki Pan Haczek unika odpowiedzialności
              w całej sprawie ale o jego udziale lub przyzwoleniu na tę działalność osądzi sąd.
              • Gość: Haczek Wojciech Re: Geokompleks Haczke&Wyrzychowki Zgroza IP: 91.200.37.* 11.09.10, 15:27
                Sprawa jest zgłoszona na policji i prokuraturze.

Prokurator A. Zdanowska

Numer sprawy 1ds/1529/10/az

Ktokolwiek jest jeszcze poszkodowany, proszę o kontakt. A o wyrokach będzie decydował Sąd.

Informacje na stronie: www.geokompleks.com

Wojciech Haczek
              • Gość: Misiek Wyrzychowki Instalhan - oszust IP: *.xdsl.centertel.pl 15.09.10, 14:10
                Ja również jestem ofiarą Wyrzchowskiego, teraz jednak działa pod nazwą INSTALHAN- Wyrzchowski Janusz .
                Zamówiłem u niego pustaki nie pamiętam już nawet kiedy i do dziś nie mam ani pieniędzy ani towaru. Ten koleś nie potrafi dotrzymać ani słowa, ani terminów. Przysłał mi trefne potwierdzenie przelewu- że niby pieniądze przelał. Kłamie, kręci, obieca wszystko a niczego nie robi. Ostrzegam również przed kupowaniem na ALLEGRO od misiu25bb bo to też ten oszust.
                • Gość: oszukany Re: Wyrzychowki Instalhan - oszust IP: *.joynet.3s.pl 16.09.10, 19:14
                  ja także zostałem oszukany , nabity w butelkę przez Aureliusza Wyrzychowskiego. zapłaciłem za pustaki, i ani towaru ani kasy. również otrzymałem lipne potwierdzenie przelewu zwrotu pieniędzy, pisze mi jakieś oświadczenia o zwricie pieniędzy. paranoja. z dala od tego człowieka i jego wspólnika - kolegi wystawiającego jego pustaki: misiu25bb
                  • Gość: Piotr Re: Wyrzychowki Instalhan - oszust IP: *.aqua.com.pl 17.09.10, 07:30
                    Człowieku zgłaszaj to na policję, jak masz podorobiony dokument bankowy - gość siedzi !!!
                    kasy i tak nie odzyskasz ale przynajmniej już na niczyjej krzywdzie się nie dorobi !!!
                    • Gość: ostrzegam Re: Wyrzychowki Instalhan - oszust IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 18.09.10, 12:33
                      Dawno nie czytalem takiego steku bzdur, jak widac, na forach w internecie z kazdego mozna zrobic oszusta, wystarczy kilka adresow IP. Ja uwazam, ze oszustami jest polowa wypowiadajacych sie w tym temacie, prosze na nich uwazac!
                      • Gość: Piotr Re: Wyrzychowki Instalhan - oszust IP: *.centertel.pl 19.09.10, 20:59
                        Nie wiesz o czym piszesz bo w tej chwili prowadzone jest postępowanie przeciwko temu człowiekowi i jeśli nie dojdzie pomiedzy największymi wierzycielami a Wyrzychowskim do ugody to będzie siedział w kryminale a tak na marginesie był już karany tym samym nie ma żadnych szans jeśli nie podejmie jakichkolwiek działań. Nie martw się kolego to że on odsówa sprawy nie oddala go od kary jaka napewno nastąpi.
                      • Gość: oszukany Re: Wyrzychowki Instalhan - oszust IP: *.joynet.3s.pl 22.09.10, 10:28
                        panie ostrzegam ,
                        jak Pan nie ma pojęcia na temat pana Wyrzychowskiego, to niech pan sie nie wypowiada...a może to pan jest jego "kolegą" wystawiającym aukcje na allegro. a może pan Wyrzychowski w swojej osobie się wypowiada...kto wie.
                        wiem na pewno że pan Wyrzychowski z firmy INSTALHAN KNURÓW jesy oszustem, złodziejem, kanciarzem i za swoje uczynki zostanie w końcu ukarany... a co do pieniędzy które wyłudził to mam nadzieję ze wszystko mu odbiorą a także firmie Instalhan i oddwdzą poszkodowanym, a ich jest dużżżo
                        • Gość: * Re: Wyrzychowki Instalhan - oszust IP: 87.204.36.* 23.09.10, 16:50
                          Dupku firma Instalhan nie należy do osoby którą opisujesz a tym samym oczerniasz nie winna osobę!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: oszukany Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: 178.218.225.* 23.09.10, 20:35
      Winny czy niewinny szkoda się wyzywać nawzajem , są odpowiednie organy do sprawdzenia tych informacji., tak samo jak do sprawdzenia konta allegro misiu25bb Michał Szczechura z powodu którego aukcji zostało oszukanych conajmniej kilka osób...
      • Gość: gość Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 24.09.10, 09:34
        Publiczne oczernianie ludzi bez dowodów także jest przestępstwem, zwłaszcza, że to wszystko oparte jest na domysłach jak widzę. To forum to po prostu miejsce wylewania swoich żali, najlepiej to wszystkich dookoła oskarżyć, potem zlinczować i po sprawie, będzie satysfakcja. Wydaje mi się, że gdyby ktoś miał złe intencje i naprawdę chciał oszukiwać w taki sposób, zrobiłby to trochę inaczej. Przecież to oczywiste, że w takiej formie i pod własnym nazwiskiem oszukiwanie trwałoby bardzo krótko, więc jaki tego sens? I jaki sens miałoby dostarczenie towaru do kilkunastu osób, które tutaj się nie wypowiadają, bo są zadowolone??
        • Gość: Piotr Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: 178.56.70.* 25.09.10, 18:06
          Jestem poszkodowanym jednym z wielu którzy złożyli zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa Na dowód tego są dokumenty które zabezpieczyła prokuratura. Poznałem człowieka który został oszukany na kilkadziesiąt tysięcy złotych a mimo wszystko starał się dogadać z tym człowiekiem na co tamten nie miła żadnej ochoty. Lekceważenie tak poważnych zarzutów przez pana Aureliusza spowodowało zniecierpliwienie kilku ludzi którzy wpłacili zaliczki i zadatki. W chwili obecnej prowadzone jest postępowanie przeciwko temu Panu i wiem na 100 % że już niedługo nie będzie mu do śmiechu jeśli nie załatwi kilku swoich spraw.
          • Gość: zdziwiony Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 28.09.10, 09:15
            Chciałbym przestrzec wszystkich przed "panem" Piotrem, wypowiadającym się na tym i innych forach. To oszust. To nie jest jego prawdziwe imię, ale zawsze tak się podpisuje i jest wyjątkowo aktywny, a nic z tego co pisze póki co nie okazało się prawdą. Facet nie wie co pisze, ale łatwo sprawdzić, że to brednie. Skąd się biorą tacy ludzie i jakie są ich intencje?
            • Gość: obserwator Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 12:30
              Obserwuje ten wątek od jakiegoś czasu i muszę się zgodzić z moim przedmówcą, że coś jest na rzeczy - ktoś chce chłopaka zniszczyć ewidentnie, czyżby nieuczciwa konkurencja ze "wspaniałej" branży budowlanej? Ze wspomnianego konta allegro znikają sukcesywnie negatywy (zniknęło już 5 odkąd sprawdzałem), a obraźliwe posty na podobny temat z innych forów też jakoś poznikały. Dziwna sprawa
              • Gość: Gość z BB Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: 109.95.144.* 28.09.10, 19:53
                Polecam pana Ariela załatwi wszystko w najlepszych cenach.

PS Jak ktoś w to uwierzy może wreszcie odzyskam swoje pieniądze ale i tak myślę że pana A. będzie można odwiedzać w Bytomiu, Cieszynie lub Raciborzu oczywiście w państwowym zakładzie karnym.
                • Gość: oszukany Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: 178.218.225.* 29.09.10, 14:36
                  Zapomnial jeszcze Pan o jednym zakadzie karnym w Myslowicach...bo jakos nie che mi sie wierzyc zebym cokolwiek odzyskal ugodowa droga.
            • Gość: Łukasz Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: 178.56.51.* 02.10.10, 23:20
              Zdziwiony Panie skieruj swoje kroki do prokuratury w B-B i porozmawiamy o kłamstwie znam Piotra i wiem o czym pisze bo jestem w tej sprawie z nim poszkodowany tak więc skieruj sowje uwagi gdzie indziej szukający splendoru scherloku.
              • Gość: :) Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 03.10.10, 10:23
                Nie wiem czy chodzi o mnie, ale ja, jako dobry detektyw doszedlem juz do tego, ze Piotr to imie wymyslone :) Podobnie jak spora czesc rzeczy, ktore sa tu wypisywane. Nie wszystko, ale czesc na pewno.
                • Gość: Łukasz Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: *.centertel.pl 03.10.10, 13:43
                  Nikt nas nie przekona że białe jest białe- idąc tą drogą nawet noc nie będzie ciemna tylko będzie świeciło słońce. Są ludzie jak Zdziwiony i gość który jest zdziwionym których myślenie opiera się na nie wyciąganiu wniosków. Myślę że zrobiłbyś karierę w PIS- ie tam aż się roi od bystrzaków.
                  • Gość: znajomy głos Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: 79.139.0.* 03.10.10, 16:24
                    Dziwie Wam się *ludziska* Ariel tu wypisuje swoje i ojca obronne wypociny, a wy jeszcze z nim wchodzicie w dyskusje. Podaje daty jego postów 18.09.2010r , 24.09.2010r , 28.10.2010r , 3.10.2010r...
                    Co Arielku? Twoje teksty się ŁĄCZĄ.
                    Ariel napisał - *** Wydaje mi się, że gdyby ktoś miał złe intencje i naprawdę chciał oszukiwać w taki sposób, zrobiłby to trochę inaczej.***
                    Czyżbyś miał nowe pomysły, że zrobiłbyś inaczej?
                    • Gość: oszukany Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: *.joynet.3s.pl 05.10.10, 12:07
                      tak, zgadzam się w 100%. to są słowa Ariela Wyrzychowskiego. On jest winien całego zamieszania, oszukuje ludzi, obiecuje coś co nie jest w stanie załatwić. ja się proszę o moje pieniądze już ponad pięć tygodni i dalej mnie oszukuje, zwleka. . Ale wszystko kiedyś się kończy, dla tego pana na pewno źle. oszuści zawsze tak samo kończą. ludzie nie róbcie z tym człowiekeim interesów.
                      • Gość: znajomy głos Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: 79.139.0.* 25.10.10, 07:23
                        Czyżby Ariel juz zajadał z więziennej michy, że nikt na jego temat nic nie pisze? Może juz spłacił swoje długi co niektórym i dlatego sa tylko zadowoleni. Przecież wziął duży kredyt by pospłacać dłużników. Proszę napiszcie Ci co otrzymali jakąś kase, właśnie jaką?
                        • Gość: oszukany Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: *.joynet.3s.pl 25.10.10, 11:36
                          może i tak. pewne jest tylko to że telefon nie odpowiada - nie ma takiego numeru. Ja nie odzyskałem jeszcze pieniędzy, i z tego co wiem wiele osób nie odzyskało.
                        • Gość: naiwny Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: *.leon.com.pl 05.11.10, 11:32
                          niestety Aureliusz kłamie w sprawie kredytu,to jest kłamstwo bo jak niby ma uzyskać kredyt konsolidacyjny bez odpowiednich dokumentów od swoich wierzycieli? Na podstawie faktur? Bzdura. ostatnio niby jakiś wierzyciel zabrał jego BMW i teczkę z dokumentami. Pozostało mu jedynie mieszkanie i nic więcej. Mieszkanie też pewnie wynajęte. Facet bez honoru, odpowiedzialności, bez jaj.
                          • Gość: Tomasz Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.10, 17:08
                            Tak zabrano mu auto które sprzedał kilka razy a tak na marginesie właścicielem jest jakiś bank. Co do teczki jaką podobno mu zabrano to wiem to tylko ze słyszenia ale w końcu znalazł się ktoś z jajami który nie pozwoli wodzić siebie i innych za nos. Z tego co wiem tego człowieka zwodził od kilku miesięcy twierdząc że odda pieniądze po czym do innych ludzi mówił że nic nie jest winny tej osobie nie pomyślał jednak że osoba ta nagrywa rozmowy z nim z których jednoznacznie wynika iż jest dłużnikiem i wbrew temu co mówi nikt go do niczego nie przymuszał. Nagrania ma policja o czym dowiedziałem się od jednego z wierzycieli pana Aureliusza. Mi też obiecywał góry złote i jechał do mnie kilka dni z pieniędzmi choć miał kilka kilometrów do przejechania. Teraz dostanie nauczkę jaką trzeba i nikt już mu nie pomoże. Zapomniałem w dalszym ciągu zgłaszają się poszkodowani.
                            • Gość: tomek Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 06.11.10, 16:25
                              Facet, który skonfiskował zadłużone auto musi być naprawdę niezłym idiotą!
                              • Gość: Jurij Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.10, 19:39
                                Baranie nie wiem czy potrafisz czytać jak inni pisz; Nikt nie wiedział że bierze zadłużone auto jak i ci którzy przyjmowali je pod zastaw transakcji. Wszyscy brali za dobrą monetę słowa tego oszusta.
                                • Gość: jerry Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 07.11.10, 14:22
                                  Baranem był Twój tata w pewnym jednym istotnym momencie swojego życia. Trzeba być niesamowitym debilem i idiotą, żeby nie sprawdzić co się konfiskuje, zwłaszcza, że takimi sprawami się zajmują specjalne organy państwowe. Jedynie konfiskata przez bank miałaby jakikolwiek sens w tym wypadku. Takie metody działania przypominają mi facetów typu Rutkowski :) Dużo hałasu o nic.
                                  • Gość: tomek Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: *.centertel.pl 08.11.10, 10:09
                                    jerry mam wrażenie ze jesteś niepelnosprawny umyslowo nie rozumiejac co inni pisząbo jak sam widzisz tylko ty masz problemy z zrozumieniem tekstu a to smierdzi aureliuszem ktorego pozdrawiam.no chyba ze jestes jego bratem ale od ratowania ipomocy takim ludziom sa hospicja. Polecam madra głowo.
                                    • Gość: JSz Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 19:03
                                      Jestem policjantem prowadzącym postepowanie przeciwko p.A.Wyrzychowski, prosiłbym wszystkich pokrzywdzonych przez jego działalność, którzy jeszcze nie złożyli oficjalnego zawiadomienia w tej sprawie o kontakt telefoniczny w godzinach urzędowych, tel. 033 812 16 29, mł.asp.Jacek Szczypka
    • Gość: gość Re: Aureliusz Instalhan i misiu25bb IP: 91.200.37.* 05.12.10, 14:16
      Ariel siedzi. Wstępnie dostał areszt na 3 miesiące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka