Dodaj do ulubionych

Półkolonie Unikids

14.03.11, 13:01
Bardzo proszę o opinie rodziców, których dzieci uczestniczyły w poprzednich latach w półkoloniach UNIKIDS. Interesuje mnie czy dzieci byly zadowolone, czy zajęcia były interesujące, czy opieka nad dziećmi była wystarczająca, a także jak przebiegały wycieczki dodatkowe. Będę wdzięczna za wszystkie opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Półkolonie Unikids IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 17:15
      Z przyjemnością się wypowiem - jeśli chodzi Ci o półkolonie organizowane przez Oxford Centre. Moje dzieci brały w nich udział dwa razy (po 2 tygodnie). Raz były to półkolonie z eksperymentami, a raz - archeologiczne. Moim zdaniem obie "warte grzechu" ;), chociaż te z eksperymentami podobały mi się trochę bardziej. Dzieci były dobrze zaopiekowane, wracały do domu pełne wrażeń, dodatkowymi zajęciami były m.in.: częsty angielski (w formie zabawy), wypad na basen (były tam dmuchane kule, w których dzieci turlały się na wodzie), wyjazd do Krakowa do muzeum. W przypadku opcji archeologicznej, dzieci robiły np. naczynia z gliny, tkały jakieś proste przepaski czy krajki, dowiadywały się sporo o naszej przeszłości. Pamiętam jeszcze jakieś zwariowane pokazy mody, zajęcia sportowe na boisku - słowem: dla każdego coś miłego. Ja polecam.
    • wtoerk Re: Półkolonie Unikids 14.03.11, 20:50
      Moja w tamtym roku miała 7 lat i była bardzo zadowolona. Pomimo że trafiliśmy na najgorszą pogodę. Moja ocena - program ciekawy i atrakcyjny, Pomieszczenia ciasne , duszne i niedostosowane do półkolonii. Dużo zależy od pogody.
      Mimo wszystko generalnie duży plus. W tym roku na 100% też będziemy zapisywać córkę.
    • Gość: Bzyk Re: Półkolonie Unikids IP: *.ath.bielsko.pl 22.03.11, 11:48
      Ponawiam wątek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka