Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 10:56 Witam serdecznie. Od kilku dni słyszę, że po bielsku grasuje gwałciciel (dokładnie na ZWM) czy ktoś z Was może o tym słyszał? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aliveinchains Re: Gwałciciel?! 21.04.11, 10:59 (dokład > nie na ZWM) czy ktoś z Was może o tym słyszał? > Pozdrawiam pewnie kolejna urban legend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Może sam dam radę Re: Gwałciciel?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 09:18 A co, są zainteresowane? W takim razie gwałciciela uprasza się o podanie dokładnych godzin urzędowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gwałciciel?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 09:42 Jasne i dokładnego miejsca pobytu. tobie dobrzejest się śmiać a ja muszę sama chodzić wieczorami do domu i nie jest mi do śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
aliveinchains Re: Gwałciciel?! 22.04.11, 10:33 ale ZWM to nie jest jakieś zadupie, gdzie nie ma ludzi, policji.... nie jest to miejsce gdzie są same krzaki i zarosla...nie przesadzaj Gwalciciel to prędzej by działał w Cyganie albo w Straconce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Gwałciciel?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 21:02 To może Cię odprowadzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś