mojave 10.08.04, 09:46 gdzie w Bielsku odbywaja sie zajęcia aqua aerobicu? Wiem, że w szkole w Lipniku, ale tam mam dośc daleko, czy ktoswie czy sa gześ jeszcze? Może w szkole na Beskidzkim (cos mi sie obiło o uszy ale nie jestem pewna) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mcmaxim Re: aqua aerobic 11.08.04, 22:36 te, pustynia, nie wiem gdzie, ale aerobic na swiezym powietrzu to juz nie wystarcza? ;] to to sie wogole powinno na aquarobic przemianowac ;] a kielki to sa moze dobre dla jakichs ludziow co nie potrzebuja energii do pracy i myslenia - ja potrzebuje, wiec wcinam kroliczki, kurki i cielecinke - jak Bozia przykazuje ;] cieplutkie pozdrowienia - albo raczej chlodzace w ten upal (moze stad pomysly na kielki...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: aqua aerobic 19.08.04, 14:55 Co ty człowieku taki sfrustrowany? jakies problemy? To idz się wyladuj gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: aqua aerobic 19.08.04, 15:35 ja sfrustrowany? a smileyow to ty nie widziala? he? :-D wyluzuj troche, dziewcze drogie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga.bb Re: aqua aerobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 21:39 Aqua aerobic na ul.Lompy w ośrodku rehabilitacyjnym jest godny polecenia choć nie wiem jak jest gdzie indziej i nie mam porównania. Odpowiedz Link Zgłoś