carrie_syd 22.05.03, 10:30 jestescie okropni..szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek9991 Przeczuwałem to 22.05.03, 11:41 Prosiłem, żeby nie polemizować z tym idiotą z Ruchu Autonomii Sląska, który występuje jednocześnie po nickami wilym-albrecht-slezan-arnold-arnold17-haider-jakiś znak i może jeszcze innymi. Czytałem kiedyś o szefie RAŚ Gorzeliku. To zapewne ten sam facet. Gorzelik po pomnikiem powstańców śląskich w Katowicach rozdawał ulotki, że Polska jest małpą i pobił jednego posła. To kompletny świr : "- Czy pan się czuje zdrajcą ojczyzny? - zapytałam Gorzelika tydzień po powrocie ze Strasburga. - Jestem Ślązakiem, nie Polakiem. Moja ojczyzna to Górny Śląsk. Nic Polsce nie przyrzekałem, więc jej nie zdradziłem. Państwo, zwane Rzecząpospolitą Polską, którego jestem obywatelem, odmówiło mi i moim kolegom prawa do samookreślenia. I dlatego nie czuję się zobowiązany do lojalności wobec tego państwa." www.mniejszosci.republika.pl/slazacy1.htm Oni prowokują Polaków publicznym głoszeniem nienawiści do Polski i chwaleniem wszystkiego co niemieckie, łącznie z Hitlerem. A zaatakowani sami siebie obrzucają błotem, żeby pokazać, że są prześladowani w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Pozdr/...................... 22.05.03, 23:16 Pozdrawionka dla pięknego miasta BB z pobliskich Tychów. PS1 -Jak coś to zapraszamy bielszczan na tyskie forum. PS2 -BB w tyskiej lidze miast znalazło się we wwszystkich postach w I lidze!!! (najbardziej prestiżowej): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=1244887 (ostatnie posty to jest liga miast) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Pozdr/...................... 23.05.03, 00:40 Heh, w Tychach to som normale ludzie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrie_syd BB czy jeszcze jest tam ktos bez nienawisci? 23.05.03, 01:56 tak , ale po co w ogole tutaj jest taka polityka ??? czy nie ma juz o czym innym do pogadania na forum BB??? jesli nie macie innych tematow tylko klutnie pomiedzy slazakami i goralami to bardzo mi przykro, pochodze z BB teraz juz tam nie mieszkam ale dochodze do wniosku ze to byl najlepszy wybor w moim zyciu...moze zamiast odpowiadac gniewem na gniew lepiej igniorowac cala ta politke ? napiszcie cos NORMALNEGO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wilym do carrie 23.05.03, 10:18 Ja tez uwazam ze BB to bardzo sympatyczne miasto. Uwazam nawet, ze to co na wschod od Bielska ma wiele do zaoferowania i bardzo lubie tam jezdzic. Nie sprawia mi wymiana pogladow z ludzmi z Krakowa, Zywca czy Bielska, o ile nie zaczynaja uzywac inwektyw. Popatrz na bielskie watki i zwaz kto kogo obraza. Pozdrawiam w Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Re: Przeczuwałem to, ja tez :-))) 23.05.03, 10:15 tomek9991 napisał: > Prosiłem, żeby nie polemizować z tym idiotą z Ruchu Autonomii Sląska, > który występuje jednocześnie po nickami > wilym-albrecht-slezan-arnold-arnold17-haider-jakiś znak i może jeszcze innymi. No to w koncu dowiedzialem sie, ze jestem idiota, a do tego mam rozczepienie jazni, bo raczej nie przypominam sobie kariery jako slezan, albrecht czy arnold. No ale skoro tak twierdzisz. > Czytałem kiedyś o szefie RAŚ Gorzeliku. > To zapewne ten sam facet. > Gorzelik po pomnikiem powstańców śląskich w Katowicach rozdawał ulotki, że > Polska jest małpą i pobił jednego posła. mieszasz fakty. Jurek pod pomnikiem Powstancow nie rozdawal ulotek, tylko wreczyl poslowi Zaborowskiemu buraka, po czym oberwal wlasnie od posla (Zaborowski roztrzaskal mu okulary). W tym czasie Jurek nie byl jeszcze nawet czlonkiem RAS, oberwal jako dzialacz Ligi Republikanskiej. A zatem smialo moge powiedziec, ze jestes klamca. > To kompletny świr : > "- Czy pan się czuje zdrajcą ojczyzny? - zapytałam Gorzelika tydzień po > powrocie ze Strasburga. > - Jestem Ślązakiem, nie Polakiem. Moja ojczyzna to Górny Śląsk. Nic Polsce nie > przyrzekałem, więc jej nie zdradziłem. Państwo, zwane Rzecząpospolitą Polską, > którego jestem obywatelem, odmówiło mi i moim kolegom prawa do samookreślenia. > I dlatego nie czuję się zobowiązany do lojalności wobec tego państwa." A gdzies tam pisales o Polakach co to umierali za Polske. Czy taki Traugutt, albo Bem to w swietle twojej tworczosci to tez swiry? > www.mniejszosci.republika.pl/slazacy1.htm > > Oni prowokują Polaków publicznym głoszeniem nienawiści do Polski i chwaleniem > wszystkiego co niemieckie, łącznie z Hitlerem. > A zaatakowani sami siebie obrzucają błotem, żeby pokazać, że są prześladowani w > > Polsce. Oj, chyba cos ci sie pomieszalo w glowce. Trzeba bylo chodzic do szkoly, a nie rzucac w nia kamieniami, nie mialbys wtedy problemu ze zrozumieniem tekstu. A tak na marginesie, to nie jestes pierwszym, ktory odkryl wielopostaciowosc Gorzelika. Kiedys nawet ustalilismy z Arnoldem, Albrechtem i Slezanem ktory z nas i kiedy jest Jurkiem. Chcialbys do nas dolaczyc? Choc to moze byc trudne, bo wkrotce zabraknie nam dni :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Przeczuwałem to, ja tez :-))) 24.05.03, 18:18 Nie, no to już jest Wilym niedopuszczalne. Przecież każdy rozsądny człowiek wie jak było. Nasz Arnold Schwarzenegger-Gorzelik (he,he,he - kto go widział, ten wie z czego się śmieję), lewą ręką rzucał ulotki (oczywiście o tym jaką to małpą jest Polska - 1-majowy wiec SLD to idealna okazja do takich wystapień), a prawą, niczym Samson Filistynów dziesiątkował kwiat śląsko-dąbrowskiej lewicy. Istna masakra! Śpiewał przy tym oczywiście Horst-Wessel-Lied. Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Przeczuwałem to 23.05.03, 11:14 tomek9991 napisał: > Prosiłem, żeby nie polemizować z tym idiotą z Ruchu Autonomii Sląska, > który występuje jednocześnie po nickami > wilym-albrecht-slezan-arnold-arnold17-haider-jakiś znak i może jeszcze >innymi. Może tomek9991? ;))). Cóż, wypada Ci podziekować Tomaszu. Brak, a może ubóstwo argumentów z Twej strony powodują, iż powyzsze inwektywy stają się tym czym ów biblijny "wdowi grosz". Tym cenniejszy, iż poza nim, nic wiecej nie masz do zaoferowania. Zatem dzięki i za to. Pozdrawiam Cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś