Gość: Cepr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 05:31 Za późno.Wasza pazerność was zgubiła.Słowacja lepsza i tańsza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maff1 Re: Noclegi w Wiśle za pół darmo. To nie żart IP: *.chello.pl 25.09.08, 08:06 własnie. nic nie uzasadnia ceny np. w gołebiewskim. Ktoś sobie wymyslił ze hotel w wisle to maszynka do robienia pieniędzy. A parkingi - też obcinacie o połowe? bo ceny 20zł/dobe są przesadzone. Parking w Gołebiewskim liczy 250 miejsc. Licząc średnie obłozenie na 200 miejsc/dobę x 20zł x 365 dni - kwota gigantyczna. Wg mnie parking dla gości w hotelu już jest wliczony w cenę, domaganie sie dodatkowych opłat to ordynarne wyłudzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riki Re: Noclegi w Wiśle za pół darmo. To nie żart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 13:38 Tańsze miejsca noclegowe znajdziesz na www.rezerwacja-wisla.pl Polecam! Wielokrotnie korzystałem i jestem bardzo zadowolony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Gołębiewski to ruina. IP: 88.220.91.* 25.09.08, 09:17 W ubiegłym roku, siedziałem w patio z rodziną, na zewnątrz padał deszcz a nam woda kapała na stolik. Widać., szklany dach dawno nie był konserwowany. Druga sprawa- zapach chloru w okolicach basenu był tak mocny, że nie odważyłem się popływać. Przenieśliśmy się do poprzedniego miejsca czyli hotelu Stok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roger Gołębiewski zamiast 600pln za dobe wezmie tylko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 10:58 300pln za pokoj ? nie do wiary, zbankrutuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Chimpanser Noclegi w Wiśle za pół darmo. To nie żart IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.09.08, 13:58 A co, Hanysy nie dopisaly latos? Chyba nareszcie zrozumieli, ze u siebie maja czystsze powietrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Dwa lata temu, ostatni weekend wrzesnia, deszcz IP: *.59.jawnet.pl 25.09.08, 14:49 leje, zimno okropnie, turystów jak na lekarstwo a noclegi po 30-35. W głowach im juz poprzewracało. Teraz przyszli po rozum? a co da ta jedna sobota jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dwa lata temu, ostatni weekend wrzesnia, desz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.08, 16:59 Przesadzacie ludzie, 30 zł za nocleg to standard niemal wszędzie, nie jest to cena nie wiadomo jak wygórowana! A Wisła za pół darmo to fajna akcja i nie uważam, żeby ludziom w głowach się poprzewracało, nikt nikogo nie zmusza, żeby przyjeżdżał do Wisły skoro gdzie indziej jest lepiej i taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienne_dno W zakopcu też obcinają 25.09.08, 17:43 górale kargule trasy narciarskie stawiając płot na środku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo K. Re: W zakopcu też obcinają IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.08, 19:04 Teraz q...wa boją się bankructwa i chcą się ratować przed plajtą cwaniacy! Rozgarnięci jak kupa liści na jesieni jaskiniowce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Do Wisły wypocząć! Tak, to żart! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 07:29 Jak wspaniale! Brudasy z Wisły będą wypożyczały taniej quady, żeby drechy mogły dalej góry rozjeżdżać. Nic was nie uratuje. Nawet, gdybyście dopłacili do noclegu, nie miałbym ochoty na wasze brudne, brzydkie miasto (na pewno miasto?), betonowane i rozjeżdżane góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Noclegi w Wiśle za pół darmo. To nie żart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 14:22 A gzie tak tanio,bo nie widze listy hoteli które oferują tani pobyt.To jakaś bzdura jednorazowa niewarta uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila www.miastowisla.pl tu szczegoly IP: 83.16.105.* 26.09.08, 15:59 obserwator, poczytaj na tym www. a kto nie chce niech nie jedzie, ja jade :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Noclegi w Wiśle za pół darmo. To nie żart IP: 83.16.105.* 26.09.08, 16:14 Przesadzone negatywne komentarze... Pogoda się poprawia, Wisła znacznie lepsza niż np. Zakopane, ceny umiarkowane i ciekawe propozycje na weekend. Radze poczytać na www.miastowisla.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Noclegi w Wiśle za pół darmo. To nie żart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 19:46 nie rozumiem tej nienawiści. Ktoś robi fajną akcję, obniżają cenę o połowę, a ludzie zamiast się cieszyć jadą po Wiśle jak tylko idzie. Taki to naród, nawet coś pozytywnego musi zjechać. I pokazać to straszne cierpienie, bo w Gołębiewskim za parking kasują. Straszne rzeczy, jeden hotel w Wiśle jest. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 polskie dziury nie kręcą już tak jak dawniej 26.09.08, 23:22 po prostu inne czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gunia Noclegi w Wiśle za pół darmo. To nie żart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.08, 17:05 O Boże ludzie, wypowiadacie się tak jakby Wisła była u progu bankructwa i błagała wszystkich, żeby ją odwiedzili!Ta akcja to fajna promocja dla tych, którzy chcą miło i tanio spędzić weekend a elita niech jedzie na Słowację czy do Austrii jak tam im lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rawa Re: Noclegi w Wiśle za pół darmo. To nie żart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 13:39 Identyczne ceny jak w obiektach www.rezerwacja-wisla.pl Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi298 www.noclegi-wisla.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 19:37 Ja polecam bardzo serwis: www.noclegi-wisla.pl Super oferty, korzystałem kilka razy i jestem bardzo zadowolony! Odpowiedz Link Zgłoś
beskidek1 Re: www.noclegi-wisla.pl 28.02.14, 15:09 Ja polecam Rezydencję pod Ochorowiczówką... To sprawdzone miejsce nie tylko przeze mnie, ale również przez moich znajomych od, których dostałam tą rekomendacje. Tak atrakcyjna cena za tak nowoczesny i komfortowy nocleg jest warta uwagi. Wystarczy zobaczyć zdjęcia na www.podochorowiczowka.pl żeby się przekonać... Odpowiedz Link Zgłoś