akastel 28.12.08, 20:35 W Strumieniu jest żywa szopka z mnóstwem różnych zwierząt. Byliśmy tam dzisiaj, dziewczyny były zachwycone. Po mszy w szopce są dodatkowo pastuszkowie śpiewający kolędy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
putka2 Re: dzięi za informacje! 02.01.09, 09:03 W jakich godzinach szopka jest czynna ? dziekuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
akastel Re: dzięi za informacje! 02.01.09, 20:41 Zwierzęta są cały czas, po mszach dodatkowo pastuszkowie śpiewają kolędy. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_dorota Re: dzięi za informacje! 02.01.09, 23:00 w ubiegłym roku na Trzech Króli była wieczorem uroczystość z wjazdem Króli, żywymi postaciami w szopce i na koniec sztucznymi ogniami wiadomosci.ox.pl/wiadomosc,9545,powstaje-strumienskie-betlejem.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: Strumieńskie Betlejem 03.01.09, 18:27 Byłam, widziałam, podziwiałam :o) A Mysz darła się w niebogłosy, że "DO AUTAAAAAAAAA!!!!!!!" (akurat chwilkę wcześniej zaczęła drzemać w aucie i nagłe wystawienie jej na mróz przy stajence spowodował taką reakcję) Gosia 1% dla Kacperka! Odpowiedz Link Zgłoś