Dodaj do ulubionych

APN po francusku

12.02.04, 22:53
Strona APN jest teraz takze po francusku! Tylko w tej wersji pojawia sie
banner reklamujacy loty do Charleroi. Niestety nie mozna jeszcze nic kupowac,
ale pewnie juz jutro.... Do tego jest nowa mapa lpoaczen aktualnych i
planowanych.

Szkoda tylko, ze nie dostalem zadnego maila o aktualizacji, a przeciez
zapisalem sie na powiadomienia o aktualizacjach.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Gośka Re: APN po francusku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 23:06
      Mam nadzieję, że APN zacznie latac do Paris, gdyż zamierzam się tam wybrać i
      chciała bym taniej. Przez półtoraj godziny nie musze nic jeść. A za
      przysłowiowe "na żąb" w LOT nie chcę aż tyle przepłacać. Mam nadzieję, że APN
      nieźle się rozwinie i udowodni wszystkim, że można tanio latać.
      • ffred Re: APN po francusku 12.02.04, 23:29
        Ponoc ma to nastapic w maju. Glupi byliby gdyby nie latali, bo dupopol
        LOT/AirFrance okrada pasazerow na maxa (bilety nigdy nie sa tansze niz 1200
        zl). Paryz, jako destynacja lotnicza, moze sie chyba rownac tylko z Londynem -
        pelne samoloty zagwarantowane.
        • Gość: Gośka Re: APN po francusku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 23:50
          Zgadzam się. Okradają i nie tylko na Paryżu. Poza tym za zaoszczędzone
          pieniądze wolę w Paryżu pójść do luksusowej restauracji, i jeszcze na luksusowy
          hotel zostanie...
    • lubawa1 Re: APN po francusku 13.02.04, 11:22
      Wygląda na to, że sprawa lotów do Belgii jest jeszcze bardzo świeża. Wczoraj
      jeszcze francuski banner głosił: "Z Warszawy, Katowic, Poznania a teraz także
      z Gdańska ... do Charleroi". Dzisiaj zmienili to na "z Warszawy i z Katowic".
      Ciekawe czy na stronie dadzą też flamandzką wersję językową :) ?

Co do nowej mapy połączeń to mogłaby być czytelniejszaa (i po co na niej loty
      krajowe skoro je kasują?)

> Strona APN jest teraz takze po francusku! Tylko w tej wersji pojawia sie
      > banner reklamujacy loty do Charleroi. Niestety nie mozna jeszcze nic kupowac,
      > ale pewnie juz jutro.... Do tego jest nowa mapa lpoaczen aktualnych i
      > planowanych.
      >
      > Szkoda tylko, ze nie dostalem zadnego maila o aktualizacji, a przeciez
      > zapisalem sie na powiadomienia o aktualizacjach.....
      • ffred Re: APN po francusku 13.02.04, 21:33
        Slyszalem cos zupelnie innego, loty krajowe maja zostac, ale okrojone.
        Niestety dziennikarze czasem sa niechlujni, cytuja co maja pod reka i
        niedokladnie sprawdzaja zrodla. Jak jakas gazeta cos napisze, a TV powie, to
        nie znaczy, ze tak jest.

> Co do nowej mapy połączeń to mogłaby być czytelniejszaa (i po co na niej loty
        > krajowe skoro je kasują?)
        • lubawa1 Re: APN po francusku 14.02.04, 14:26
          Słowem wyjaśnienia. W żadnej gazecie nie wyczytałem, że APN kasuje połączenia
          krajowe. Wnioskowałem tak z rozkładu na stronie airpolonia.com, gdzie ostatnie
          loty krajowe przwidziano na koniec marca.

Oczywiście fajnie by było gdyby loty krajowe zostały. Niemniej ciekaw jestem
          jak wygląda obłożenie na nich. Pare razy czytałem w gazecie o nieprzyjemnych
          scencach po skasowaniu krajowych lotów APN.

> Slyszalem cos zupelnie innego, loty krajowe maja zostac, ale okrojone.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka