Dodaj do ulubionych

Poziom obsługi f/a LOT/EuroLot

13.03.04, 16:51
Jak uważacie, gdzie jest wyższy poziom obsługi, kultury osobistej i
profesjonalizmu w LOT czy w Eurolocie? Gdzie są młodsze i ładniejsze załogi?
Ja stawiam na ELO, ale to może dlatego, że jestem stewą z Eurolotu. Jakie
jest wasze zdanie?
Obserwuj wątek
    • gosca Re: Poziom obsługi f/a LOT/EuroLot 14.03.04, 02:03
      Eurolot jest zdecydowanie lepszy pod tym względem niż LOT.
    • angela737 Re: Poziom obsługi f/a LOT/EuroLot 14.03.04, 19:44
      Załosne jesteście wszystkie eurolotki. Po prostu nam zazdrościcie, że pracujemy
      na prawdziwych samolotach i latamy po całej Europie i na atlantyki. Obrabianie
      nam tyłków nic wam nie da. I tak jesteśmy lepsze od was, żmije.
      • Gość: Jasio Re: Poziom obsługi f/a LOT/EuroLot IP: *.acn.pl 14.03.04, 20:11
        A Eurolot to lata tylko po Polsce ?
        • Gość: gosc Re: Poziom obsługi f/a LOT/EuroLot IP: 195.94.205.* 14.03.04, 20:39
          Erolot nie lata tylko po Polsce. To po pierwsze.
          A po drugie osoba podpisujaca sie eurolotka wcale nie jest z Eurolotu. Stara
          sie zasiac zamet i jak widze udaje jej sie to.
          • eurolotka Re: Poziom obsługi f/a LOT/EuroLot 14.03.04, 20:48
            Oczywiście, że jestem z ELO. Możesz się przekonać. Pytaj o szczegóły na
            wszystko Ci odpowiem.
            • Gość: gosc Re: Poziom obsługi f/a LOT/EuroLot IP: 195.94.205.* 14.03.04, 21:18
              Juz kiedys pytalam i nie wykazalas sie wiedza
              • eurolotka Re: Poziom obsługi f/a LOT/EuroLot 14.03.04, 21:23
                A dlaczego Ci zależy tak bardzo żebym nie była z elo? W elo tworzymy zgraną
                klikę walczącą z gejostwem, złodziejstwem, podłością i przekretami wśród f/a.
                Patrzymy się też na ręce stewom z LO. Potrafimy tez pisac odpowiednie raporty .
                Już wiesz kim jesteśmy?
    • Gość: Jasio Re: Poziom obsługi f/a LOT/EuroLot IP: *.acn.pl 14.03.04, 22:29
      No to jaka jest różnica między np. pilotem zatrudnionym w Locie a w Eurolocie ?
      Przeciez i ten i ten lata po Europie.
      • Gość: kix Re: Poziom obsługi f/a LOT/EuroLot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 22:57
        Ale ci z elo lataja na pierdziawach a nie na jetach.
    • Gość: roland Re: Poziom obsługi f/a LOT/EuroLot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 00:58
      Jedne i drugie stewy, czerpcie przykład z f/a w Lufie. Takiego profesjonalizmu
      wam zyczę.
      • airbusik Re: Poziom obsługi f/a LOT/EuroLot 17.03.04, 08:56
        Ludzie , o czm Wy piszecie?
        Zeby nazywac cos "profesjonalnym" trzeba miec ku temu podstawy. To LOT jest
        narodowym przewoznikiem , ktory ma, w porownaniu zEuroplotem, prawdziwa klase
        biznes, obowiazujace standardy, dzieki ktorym jestesmy w Star Alliance, i to my
        trzymammy klase. Mamy wieksze doswiadczenie, starsze i bardziej doswiadczone
        zalogi, tak wiec, Eurolot, przy calym uroku mlodych i potwrierdzam, slicznych
        dziewczyn, (choc caly ostatni nabor w LOT ( 4 lata lemu), rowniez skalda sie z
        takim dziewczyn i chlopakow), wiec Eurolot ZAWSZE BEDZIE MALTUKA LINIA, SIOSTRA
        LOTu. Nie ma sensu porownywac obu linii, bo sa to zupelnie DWA INNE POZIOMY
        SERWISU! Nie ma gorszy-lepszy - zupelnie inny. LOT ma inne wymagania- znajomosc
        DWOCH obcych jezykow, zupelnie inne przeszkolenia, itp. Tego sie nie porowna.
        A do "nawiedzonej" kolezanki , chyba "eurolotki", wlaczacej z.....czyms tam:
        Slonko! Posluchaj sama siebie: gejowstwo, zlodziejstwo, obluda - smieszna
        jestes! Akurat tu nie ma miejsca na "walki" - skup sie raczej na rozdawaniu
        pudelek!
        Gość portalu: roland napisał(a):

> Jedne i drugie stewy, czerpcie przykład z f/a w Lufie. Takiego
        profesjonalizmu
        > wam zyczę.
        • Gość: ktos Re: Poziom obsługi f/a LOT/EuroLot IP: *.chello.pl 17.03.04, 09:21
          Eurolotka to osoba, ktora wcale nie pracuje w eurolocie. Ona nas tylko podburza
          tutaj. A poziomie obslugi w LOT i euroLOT to nie bede sie wypowiadal bo moge
          byc stronniczy. Zapraszam do poznania opinii pax i ich raportow z lotu. A co do
          naszej pracy to wiedz, ze niczym sie ona nie rozni. Latacie moze tylko na ciut
          wiekszych samolotach. Obowiazuja nas TAKIE SAME kryteria naboru co w LOT,
          identyczne szkolenia, symylatory, badania oraz normy godzinowe pracy... A
          przede wszystkimn standardy obslugi pax!
          • Gość: eurostewik Re: Poziom obsługi f/a LOT/EuroLot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 09:38
            W Euolocie jest milej, sympatyczniej. Ne ma jak w LOT leniwych stew, ktore
            zawsze mowia *ne ma* bo est juz w jej walzce. Ja jestem z elo i wiem, ze u nas
            ne ma zlodzejstwa i onsow, jak w Lo. AEurolotka jest z Lotu!
            • Gość: pasazerka Re: Poziom obsługi f/a LOT/EuroLot IP: *.acn.waw.pl 17.03.04, 14:54
              Wiesz, kolega ma dziewczyne z eurolotu, i ilekroc jestesmy na jakiejs imprezie
              u nich- jest pelno sokow Helleny, delicji i ona wcale sie tym nie krepuje. Ja
              lubie latac i LOTem i eurolotem, ale nie mozna tego porownywac. LOT ma po
              prostu inna funkcje - oni maja inny serwis. I faktycznie - oni znaja dwa
              jezyki. Teraz moja dziewczyna byla na naborze, i obowiazywal TYLKO angielski.
              • Gość: pasazer Do FA z LOT IP: *.chello.pl 17.03.04, 15:39
                Zalosne jestescie! Zasralyscie po brzegi Wasze gniazdo to teraz staracie sie
                nasrac do gniazda eurolotu!!! Zal mi tego, ze czytaja to wszyscy (w
                szczegolnosci pasazerowie). Niektorzy z Was reprezentuja taki poziom ponizej
                ktorego juz spasc nie mozna. Dlatego nie dziwcie sie, ze pasazerowie maja do
                Was taki stosunek a nie inny.
                P.S. Jezeli juz tak swietnie "wladacie" tymi "dwoma" jezykami to proponuje
                zaczac powtarzac angielski... od poziomu Elementary... (Wiem co pisze)

Pozdrawiam pasazerow, eurolot i pare osob z LOT.
                • andywarchol Re: Do FA z LOT 18.03.04, 20:47
                  Zazdrość fa z elo wynika bezpośrednio z różnic w dochodach obu grup stewardess
                  oraz z ciekawych nocowań i pobytów. Sam doświadczyłem kiedyś tej zazdrości,
                  kiedy fa z lo podróżowała Eurolotem. Była potraktowana dość brutalnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka