peter_andy 21.12.04, 20:42 Jak sądzicie, czy nowe destynacje Centralwings nie są zbyt "egzotyczne"? Czy zapełnią sie samoloty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ffred Re: Destynacje Centralwings 21.12.04, 20:56 te najbardziej egzotyczne, tzn malta, lizbona, sycylia, etc sa swietne, sam bym sie tam wybral, jednak najnizsza cena ok 700 zl w 2 strony troche odstrasza, mam jednak nadzieje, ze samoloty beda latac pelne... Odpowiedz Link Zgłoś
peter_andy Re: Destynacje Centralwings 21.12.04, 21:08 Niestety Sycylia nie jest dostępna, jak narazie, w zadnym z dostepnych terminów. Są to jak najbardziej turystyczne destynacje. Dlatego obawiam się, że zimą nie będą one oblegane lub po prostu ich nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: Destynacje Centralwings IP: *.acn.waw.pl 21.12.04, 23:44 Oczywiście, zimą Sycylia i Malta nie mają sensu i ich na pewno nie będzie. Mam nadzieję, że utrzyma się Lizbona i Barcelona, na płw. iberyjskim, szczególnie przy morzu klimat zimą jest łagodny. Natomiast moim zdaniem błędne sa daty lotów do destynacji turystycznych - np. wtorek ? Wchodza w grę tylko 3 dni - pt, sb i nd, tak, by dopasowac do urlopu. Spójrzcie zresztą na inne low costy - Ryanair, easyJet, AirBerlin - wiekszośc ich destynacji to kurorty nad morzem środziemnym. Brakuje mi tu Chorwacji, gdzie bardziej się opłaca się jecha samemu niż z biurem. Natomiast kierunek niemiecki to moim zdaniem dobry pomysł. Podobno germanwings sobie radzi, a skoro AirBerlin się wycofał, to jest miejsce dla polskiego low costa na tych kierunkach. W Niemczech mieszka i pracuje mnóstwo Polaków a mnóstwo firm stamtąd inwestuje w Polsce. Swoich handlowców niższej kategorii nie musza wysyła do nas drogimi liniami. Odpowiedz Link Zgłoś
julie_bella2001 Re: Destynacje Centralwings 22.12.04, 00:08 Hej Sycylia jest jak najbardziej dostepna...od 14 maja do 8 pazdziernika!!! czyli przez wieksza czesc roku praktycznie nie ma lotow...coz szkoda...ja osobiscie jestem na sycylii z powodow rodzinnych kilka razy w roku i taki low- cost by mi sie BAAAARDZO przydal.ale z drugiej strony co to za low cost gdzie bilet kosztuje 1070 (juz z podatkami),tak mi wyszlo po zrobieniu probnej rezerwacji :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WuMike Re: Destynacje Centralwings IP: *.gdynia.mm.pl 22.12.04, 00:28 > ... ale z drugiej strony co to za low cost gdzie > bilet kosztuje 1070 (juz z podatkami),tak mi wyszlo po zrobieniu probnej > rezerwacji :-)) Ja robilem probna rezerwacje i wyszlo okolo 650 zlotych. Czyli nieco lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maly2004 Re: Destynacje Centralwings IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 11:47 lepiej jak lepiej nadal to jest srednich a nie niskich kosztow linia lotnicza mimo ze zachecaja ze bilet jest po 45 zl to podatki i oplaty maja wieksze niz np Wizz czy Sky Odpowiedz Link Zgłoś
julie_bella2001 Re: Destynacje Centralwings 22.12.04, 14:56 650 zl? to super cena!moze mi wyszlo az 1070 dlatego ze robilam rezerwacje na maj a to jescze poza sezonem turystycznym :-( Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: Destynacje Centralwings 22.12.04, 15:38 Grabarek zapowiada tez z Bangoku, ze w przyszlosci beda latac do Malagi, na Baleary i na Teneryfe - podchwycily to wszystkie gazety na Teneryfie za agencja EFE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WuMike Re: Destynacje Centralwings IP: *.gdynia.mm.pl 22.12.04, 18:05 > Grabarek zapowiada tez z Bangoku, ze w przyszlosci beda latac do Malagi, na > Baleary i na Teneryfe - podchwycily to wszystkie gazety na Teneryfie za agencja > > EFE Zeby tenze Grabarek poszedl w koncu po rozum do glowy i zaczal podejmowac sluszne decyzje w sprawie LOT'u, to byloby dopiero osiagniecie ... Tak, czy owak, spodziewalem sie Majorki, czy Wysp Kanaryjskich i ciesze sie, ze moje przewidywania sie sprawdza :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaasioo Będą latac z Łodzi 01.01.05, 13:47 Zapełnią zapełnią samoloty spoko. Byle tylko od lata zaczęli (tak jak obiecali na konferencji) latac także z Łodzi. JaneK Odpowiedz Link Zgłoś