Gość: Beata IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 10:28 Juz jak to czytam, mam gęsią skórkę ;-) Nie mogę się doczekać niedzieli!!!! Kocham pilotów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emilka Re: Program Air Show 2003 IP: *.crowley.pl 25.08.03, 17:00 Czy nie ma gdzieś odrobinę bardziej szczególowego programu? Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Program Air Show 2003 25.08.03, 17:53 moja dzisiejsza korespondencja z organizatorami(WLiOP): ɭ. Czy zostanie opublikowany tzw. "minutowy" program pokazów? >Jeśli tak to kiedy. 1. program minutowy w trakcie organiz. ɮ. Czy zespół akrobacyjny "Red Arrows" wystąpi zarówno 30.VIII, >jak i 31.VIII (na oficjalnych stronach zespołu widnieje tylko >informacja o pokazie w niedzielę 31.VIII). 2.tylko31.08. ɯ. Jak wygląda ostateczna lista uczestników pokazów (informacje >podawane na stronach www "Czasopism Wojsk Lotniczych i Obrony >Powietrznej", oficjalnej stronie 2OSzL Radom oraz sponsorów >medialnych różnią się pod tym względem). >Dziękuję za odpowiedź. 3.staramy się aby partnerzy aktualizowali strony jak najczęściej, ale cóż. najbardziej wiarygodna jest strona czasopism Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilot Re: Blue Angels ??? IP: *.phil.east.verizon.net 30.08.03, 13:34 "Taka (!)" przyjazn z Ameryka, ale Blue Angels nie przyleca, bo wuj George nie obchodzi Polska. A do tego, dlaczego nie ma Air Force One na pokazach, pytam sie.... !??? Oby padalo przez dwa dni, i nic nie latalo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik Re: Program Air Show 2003 IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 03:19 No i co z tymi prognozami pogody ,chyba bedzie plajta , och przepraszam plucha ? Naprawde wcale mnie to nie cieszy bo chce z wnuczkiem zobzczyc ten dwudniowy program !!! A tu niewiele czasu zostalo i leje !!! Pozdrawiam Organizatorow WODNIK !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik Re: Program Air Show 2003 IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 03:29 Konto i poczta niby za fryko i bezpieczna w dodatku ,wspaniala rzecz lecz bez kolesiow rodem z Izraela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: Program Air Show 2003 IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 30.08.03, 15:58 Rosjan nie wypuszczono z Rosji, szkoda bo jezyki sa super. Odpowiedz Link Zgłoś