matteo00 08.05.08, 15:20 mam pytanie jakie linie polecacie aby w nich pracować jako steward??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
valdivia Re: jakie linie polecacie 09.05.08, 00:22 Tu sie popytaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11044 Odpowiedz Link Zgłoś
airlady Re: jakie linie polecacie 09.05.08, 10:05 Drogi Mateo, najpierw to zastanów sie, czy spełniasz warunki (vide zakladka kariera na www linii lotniczych). A pozniej wyslij cv i czekaj na odpowiedz. Dziś to pracodawca przebiera w ofertach. Wiecej informacji na forum personel pokładowy. pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była pracownica Re: jakie linie polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 16:51 Ja pracowałam w Centralwings, jest podobnie jak w innych tanich liniach lotniczych- z tego co słyszałam od koleżanek. Bardzo spoko traktują personel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: jakie linie polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 00:12 Byle nie Air Italy Polska!!! Mają Cię za zero i nim jestś ( w ich mniemaniu). Wszystko, tylko nie oni! Odpowiedz Link Zgłoś
airlady Re: jakie linie polecacie 25.07.08, 14:53 no jak juz mierzyć, to wysoko. A nie tam jakies Air Italy Polska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil79 Re: jakie linie polecacie IP: 193.227.116.* 24.07.08, 16:40 Ja generalnie uwielbiam Wizzair jezeli chodzi o tanich przewoźników!Swietna zaloga,czesto nie placi sie za nadbagaz,i do tego duzo promocji!Ostatnio np.zakupilem najtanszy bilet w historii mojego latania na sky4fly.net , za 196 zl w dwie strony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: jakie linie polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 21:13 ja polecam linię, gdzie nigdy nie ma opóźnień, pasażerowie się nigdy nie skarżą, wszystko jest za darmo, można dzwonić i mieć internet podczas lotu, żarcie najlepsze na świecie, stewardessy super piękne miss świata i miłe, jak są turbulencje, to trzymają za rękę i głaszczą po głowie,a kapitan podaje rękę po locie i przebija 5-tkę i linię, co ma super wygodne samoloty z ogromną przestrzenią na nogi :) może być? Odpowiedz Link Zgłoś