stokrotka_beauty 08.06.10, 22:35 na jakim portalu pzu wystawia auta na aukcje??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinman Re: aukcje pzu 10.06.10, 19:12 Auta ? wiem że kartę pomoc można kupić na allegro ale o żadnych autach nic mi nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: aukcje pzu 14.06.10, 11:59 Odradzałbym kupowanie samochodów korporacyjnuch bo moga być bardziej zajeżdżone niż to wygląda. Osobiście sadzę, że najlepiej poszukać na allegro czy innym automoto w pobliżu miejsca zamieszkania i kupić od osoby prywatnej pierwszego właściciela najlepiej w jego własnym domu. Najlepiej jak samochód jest zadbany choć nie musi byc serwisowany. Osobiście wolę jak nikt nie dłubie w samochodzie bez potrzeby a serwisy zawsze skundlają samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
w_czym_moge_pomoc Re: aukcje pzu 15.06.10, 10:58 Smutna prawda co do serwisów, a z tymi samochodami to chodzi Ci o firmówki czy o powypadkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
kinman Re: aukcje pzu 15.07.10, 16:06 Jak określisz co chcesz w takim oc / ac to masz wtedy pewność co Ci się należy tutaj możesz to zrobić ocac.pzu.pl/ocac/ Odpowiedz Link Zgłoś
zimnokrwisty Re: aukcje pzu 15.07.10, 16:24 PZU korzysta z serwisu autoonline: www.autoonline.pl/cps/rde/xchg/SID-53EEED24-16812476/autoonline_pl/hs.xsl/826.htm Ale z tego co słyszałem nie moze tam kupować przypadkowy internauta. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_beauty Re: aukcje pzu 16.07.10, 11:34 chłopaki, juz sie wszystko rozwiązało:). auto sorzedane i to calkiem nie źle:). Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo Re: aukcje pzu 25.07.10, 03:42 stokrotka_beauty napisała: > chłopaki, juz sie wszystko rozwiązało:). auto sorzedane i to calkiem > nie źle:). a jakie to ma znaczenie za ile poszlo, skoro PZU i tak potaem doplaca roznice (ewentualna) do pelnej wartosc auta, przy szkodzie calkowitej.? Odpowiedz Link Zgłoś
net4car_pl Re: aukcje pzu 03.08.10, 21:17 Niestey firma ubezpieczeniowa dopłaca do wyceny samochodu tylko wtedy gdy sama (jak piszecie na aukcji) przeda wrak, albo jeśli sprzedamy resztki za cenę wyższą niż wycenił ubezpieczyciel. Jeśli sprzedamy taniej to nie dopłaci całości bo uzna że powinniśmy sprzedaż za cenę z wyceny wraka. Nie życząc nikomu szkody całkowiej Odpowiedz Link Zgłoś
kinman Re: aukcje pzu 08.11.10, 13:52 Mnie cieszy fakt że są na naszym rynku takie ubezpieczalnie na których na prawdę możemy polegać dobre renomowane firmy z tradycjami, pomagające swoim klientom. Odpowiedz Link Zgłoś
erivela Re: aukcje pzu 09.11.10, 09:15 Dlatego właśnie ma renomę,, firma jest firma bez dwóch zdań, i jest najbardziej przyjazna dla klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
kinman Re: aukcje pzu 22.11.10, 20:43 nowoczesność i duża liczba ciekawych opcji działają nie wątpliwie jako + dla PZU np karta pomoc to moim zdaniem dość spory krok jak na Polskie ubezpieczalnie www.pzupomoc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś