jaworskidariusz 19.10.04, 12:55 Czy do silnika z systemem zasilania CR warto lac to paliwo? Czy roznica jest tylko w cenie, czy ma ktos jakies doswiadczenia? Dziekuje za uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaworskidariusz Re: SHELL - DIESEL EXTRA 22.10.04, 17:15 Czy nikt nie tankuje na shellu? Odpowiedz Link Zgłoś
wisniowskir Re: SHELL - DIESEL EXTRA 23.10.04, 15:00 najlepiej bedzie jesli zatankujesz pare razy i sie sam przekonasz czy samochod mniej pali i lepiej ciagnie ja od 2 lat jezdze na SHELL - DIESEL EXTRA i nigdy nie mailem problemow z odpaleniem mojego niestety juz 10 letniego diesla nawet w najwieksze mrozy pozatym pali jakby troszka mniej niezle przyspiesza i nie dymi co zdarza sie przy tankowaniu na innych stacjach (np. orlen) kiedys z koniecznosci zatankowalem na ww stacji gdzie jakosci broni orzel i do domu myslalem ze nie dojade max predkosc 60-70 km/h i kleby czarnego dymu za samochodem na szczescie nauczony doswiadczeniem zatankowalem tylko 15 l i przy naajblizszej stacji shell dolalem do pelna (50 l) normalnego paliwa a teraz poza tematem: kiedys jezdzilem zagazowanym benzyniakiem i zawsze zastanawialem sie jak to mozliwe ze do 65 l zbiornika koles na stacji bezynowej (nie shell) wlewa mi 64- 67 l gazu a na shell'u nigdy nie weszlo mi wiecej niz 54 l tak wiec roznica w cenie nie grala roli skoro musialem placic za wiecej a dystans przejezdzalem taki sam pomiedzy kolejnymi tankowaniami Odpowiedz Link Zgłoś
jaworskidariusz Re: SHELL - DIESEL EXTRA 23.10.04, 15:50 Dzieki za rzetelna odpowiedz. Prosze innych uzytkownikow o swoje opinie. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś