sneer1976 13.09.05, 23:06 Muszę zmienić kolejny raz kable zapłonowe, wydaje mi sie że zmieniam zbyt często. Czy są jakieś na rynku dobre jakościowo ale nie zabójcze cenowo ? Posiadam Golfa III 1.8 gaz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strojwam Re: jakie kable do samochodu 14.09.05, 10:46 Polecam polskie firmy Janmor. Sa naprawdę dobre i niedrogie. Sam używałem do gazu. Odpowiedz Link Zgłoś
waskes29 Re: jakie kable do samochodu 14.09.05, 12:21 Najlepsze sa firmy NGK ale nie sa tanie ale warto raz zainwestowac niz kilka razy kupowac i pamietaj ze koncowki musza miec izolator metalowy tak jak oryginalne.Troche tansze robi Bosch -nie kupuj zadnych wloskich czy hiszpanskich to szmelc. Odpowiedz Link Zgłoś
gogggo Re: jakie kable do samochodu 16.09.05, 10:19 Championy ,do kupienia w NORAUTO. Odpowiedz Link Zgłoś
ele0000 Re: jakie kable do samochodu 19.09.05, 16:10 jeżdżę również golfem III i zmieniłam kable i świece na Beru, dosyć drogie alewarte warte. Odpowiedz Link Zgłoś
mobile5 Re: jakie kable do samochodu 19.09.05, 23:14 Kiedyś miałem świetne kable Bougicord oryginały (teraz produkcja w Pabianicach, razem z Sentechami-podobno też dobre). Obecnie na NGK, bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś