aquaria 06.07.07, 00:45 witam, nie mam bladego pojecia o akumulatorach-Ojciec jezdzi matizkiem i chcemy kupic w prezencie akumulator poki stary nie padnie calkie;)Prosze doradzcie co i jak :) dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aquaria Re: matiz-jaki akumulator? 07.07.07, 20:17 czy ktos jezdzi matizem i moglby poradzic jaki aku kupic? bede wdzieczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldi9910 Re: matiz-jaki akumulator? 09.07.07, 09:32 Akumulator do Matiza.On jest inny niż pozostałe.Ja jak miałem Matiza to udałem się do sklepu firmowego Sznajdera w Piastowie i poprosiłem akumulator do Matiza. Pan powiedział proszę i już. Odpowiedz Link Zgłoś
aquaria Re: matiz-jaki akumulator? 10.07.07, 01:42 to chyba i ja tak zrobie ;) nie sadzilam ze tak malo jest osob ktore matizkami jezdza, jedyne pocieszenie to ze nie tylko ja sie tak dobrze na autkach znam :) dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vatseq Re: matiz-jaki akumulator? 13.07.07, 10:34 Pojedź do Norauto: mają akumulator Varta - trochę większa pojemność niż z Piastowa i ma dłuższa gwarancja. cena TROCHĘ wyższa. Odpowiedz Link Zgłoś