lora40 30.10.03, 13:14 jakie opony zimowe do toyoty corroli z 1992 R14 ? Prosze o radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lora40 Re: opony zimowe 30.10.03, 17:37 widać ty masz kwadratową a nie okrągłam głowę. Widac wiedzy nie stało dla dobrej rady. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoo Re: opony zimowe 30.10.03, 18:23 Masz wszystko w instrukcji do samochodu napisane. Poza tym przeczytaj napis na każdej z opon (takie duże czcionki - naprawdę można je zobaczyć jak się tylko chce). Odpowiedz Link Zgłoś
lora40 Re: opony zimowe 31.10.03, 08:49 ty chyba żeczywiście miałeś do czynienia z kretynami. Chodzi mi o własne doświadczenia , na świecie jest tysiące firm i rodzajów opon. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoo Re: opony zimowe 31.10.03, 11:13 Mówiąc serio: prawie każdy poleci Ci inną oponę. Najwięcej opinii jest na www.opony.com.pl. I nie chciałem Cię urazić, to miał być żart ;-) Co do opon, to w cenie 200-250 zł w Krakowie chyba nie ma wielkiej różnicy w jakości. A np. mnie nie stać na oponkę za 500 zł więc w ogóle się nie orientuję w tej strefie cenowej. Jedździłem kiedyć Uno na Dębicach Frigo - dobre opony. Teraz mam zamiar kupić Kormorany (bo na www.opony.com.pl mają dobre notowania). Nie wiem czy warto płacić więcej, a poza tym jestem (co zabrzmi dla niektórych głupio) patriotą. Kupuję polskie jak nie jest gorsze od innych. :-) Odpowiedz Link Zgłoś