piotrmajk 08.12.03, 09:28 Jeżdziłem mają felicją na Castrolu synt. czy mogę zalać teraz inny syntetyk np.Lotos (o 1/3 tańszy) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek671 Re: oleje 08.12.03, 10:52 Ja jeżdziłem kilkadziesiąt tyś km na lotosie ;niczego sobie;.Potem przeszedłem na Mobil i zauważyłem że po wymianie silnik troche ciszej chodzi a pod korkiem mam suchutko[jeżdząc na lotosie miałem pod korkiem majnezowaty nalot].Napewno nie wróce do lotosu, choć jest o połowe tańszy .Przemyśl tę sprawe, może nie warto oszczędzać na czymś co jest dobre i sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
rapid130 Re: oleje 08.12.03, 21:17 piotrmajk napisał: > Jeżdziłem mają felicją na Castrolu synt. czy mogę zalać teraz inny syntetyk > np.Lotos (o 1/3 tańszy) Jeżeli koniecznie szukasz tu oszczędności, to na pewno lepiej wlać syntetycznego Lotosa niż półsyntetyka Castrola. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrmajk Re: oleje 09.12.03, 08:46 powiem szczerze bardziej chodziło mi o kupno polskiego produktu niż o oszczędności ale widzę że trzeba szukać wśród zagranicznych Odpowiedz Link Zgłoś
prezes79 Re: oleje 09.12.03, 12:08 Ja kiedyś też chciałem być patriotą i jeżdziłem na lotosie semisyntetic i przeszedł mi patriotyzm jakiś dziwny nalot na zaworach teraz jeżdżę na castrolu gtx 3 i jestem zadowolny Odpowiedz Link Zgłoś