witka123 13.07.09, 12:45 przetarł mi się pas bezpieczeństwa. Proszę o radę jak się zabrać do szukania zamiennego, najchętniej używanego, bo nowy w serwisie...eh. Patrzyłem na alegro ale takiego nie ma. A d.pa jestem w tych sprawach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
energy52 Re: Pas bezpieczeństwa suzuki ignis 24.07.09, 20:55 Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że od pasa zależy Twoje/osób które przewozisz życie. Pas bezpieczeństwa to nie jest część pokroju chromowanego grilla, który można kupić w wersji używanej. Pas musi posiadać odpowiednie atesty, musi być przede wszystkim sprawny. Kupując na szrocie ( w miejscu gdzie trafiają z reguły auta powypadkowe ) kupujesz pas, który z ogromną dozą prawdopodobieństwa nie spełni już swojej roli razie wypadku. To jedna z tych części, która zadziała tylko jeden raz skutecznie. Zainwestuj w nowy oryginał. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Na węzeł się nie da związać? ;>>> 28.07.09, 16:55 witka123 napisała: > przetarł mi się pas bezpieczeństwa. Proszę o radę jak się zabrać do szukania > zamiennego, Idziesz do sklepu/hrtowni sprzedających takie pasy i kupujesz nowy. > najchętniej używanego, bo nowy w serwisie...eh. Sprzedaj auto, skoro nie stać cię na utrzymanie go w dobrym stanie technicznym. Nie czekaj aż zabijesz kogoś/siebie. >d.pa jestem w tych sprawach To się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś