Dodaj do ulubionych

Mój tyłek i wędrówki

IP: *.homenett.pl / 195.205.3.* 30.03.05, 14:45
Hej! Chciałbym poradzić się innych wędrowców (w dziale turystyka są tylko
himalaiści lub leszcze :) ). Mam taki problem, że jestem gościem postury
godnej kwatermistrza:) Tzn. solidny mięsień piwny itp. :) Mam problem, że
podczas wędrówek na większych dystansach mam problem z odparzającym się
tyłkiem. Czy ktoś ma jakiś patent bo coś temu zaradzić? Zazwyczaj chodzę w
DPMie lub M-65, więc na oddychalnosc nie narzekam... Czy to może kwestia
gaci? NIe mówicie, żebym schódł bo to jakby niezależne ode mnie :( Pomóżcie
milej spędzać wędrówki !!! Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: Mój tyłek i wędrówki IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 30.03.05, 15:51
      nasyp talku w gacie :-))

poważnie
      • rocco.siffredi Re: Mój tyłek i wędrówki 30.03.05, 20:01
        buahahahhahaha
        • Gość: axx Re: Mój tyłek i wędrówki IP: *.155.popsite.net 31.03.05, 04:23
          Wiecej ci zapewnie powiedza ci ktorzy sa w Iraku. Zacieranie sie bo tak to odebralem jest twoim problemem.
          Jedna z przyczyn jest zapewnie to (byc moze) ze nie myjesz odbytu po wyproznieniu. Cos ci tam zostaje i pozniej sa klopoty. Zatem myj dupe. W krajach arabskich
          uzywaja oni do podmywania dupy specialnych naczyn w ksztalcie amfor. No i bielizna. Zadnych plastykow tylko bawelna. Pranie w lagodnych srodkach
          chemicznych bo mozesz byc uczulony. A w ogole to czy musisz chodzic na te wycieczki ?
          Napoleon tez mial ten problem. A armii napoleonskiej oficerom przyslugiwala lewatywa z koniaku ale tylko w drodze na Moskwe.
          pozniej juz jej nie bylo jak rowniez koniaku. Porozmawiaj z kapelanami .Oni sa znawcami tych problemow. W kazdym razie dupe trzeba podmywac.
          • Gość: PiotrQ Re: Mój tyłek i wędrówki IP: *.homenett.pl / 195.205.3.* 01.04.05, 19:08
            Nie bój żaby, śmierdzielem nie jestem. Wszystkie te metody które podałeś
            wypróbowywałem i g..no z tego. Może
            znajdzie się jakiś znawca tematu który udzieli ma jakiejś mądrej podpowiedzi?
            • Gość: do_świadczony Re: Mój tyłek i wędrówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 19:35
              Talk i tylko talk, ale nie w gacie (j.w.) tylko między półdupki. Oczywiście
              uprzednio umyte i dokładnie osuszone. Gwarantowane!!
              • Gość: maxikasek Re: Mój tyłek i wędrówki IP: *.szczecin.mm.pl 04.04.05, 20:22
                Talk jest faktycznie skuteczny, ale na suchą i czystą skórę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka