psychomaszyna 09.12.08, 12:23 Panowie, przypominam uprzejmie, że wszystkie wątki i ataki personalne są niezgodne z netykietą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmc3i A ja mam peytanie o te regulaminy 09.12.08, 17:45 Czesto powolujesz sie na regulamin forum, netykiete, i Bóg wie co jeszcze. Ktoregos wieczoru jednak poswiecilem troche czasu i przeczytalem wszystkie. O tutaj: forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html Pierwszy i najwazniejszy wniosek jest taki, ze nie ma ani w jednym ani w drugim "akcie" wielu z rzeczonych przez Ciebie norm. Wniosek drugi wobec tego. Czy pomijajac sprawy oczywiste, czyli obelzywe wycieczki ad personam, czy moglbys za kazdym razem wskazywac na ktory punkt ktorego "aktu" sie powodulesz, w sprawie jakiegos zakazu? Mysle ze to wyczyscviloby wiele naroslych kontrowersji. Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: A ja mam peytanie o te regulaminy 09.12.08, 19:47 W tym przypadku: "Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców." Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: A ja mam peytanie o te regulaminy 09.12.08, 21:14 psychomaszyna napisał: > W tym przypadku: > "Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców." Przepraszam, o ktorym przypadku piszesz? Nikogo nie obrazilem. Wracajac do tematu, czy mógłbys podać za kazdym razem konkretną podstawe normatywną (np. pkt. ten, a ten tego, a tego)zawartą w regulaminie forum i oficjalnie przyjetej do obowiazywania netykiecie forów gazeta.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: A ja mam peytanie o te regulaminy 10.12.08, 08:29 Zastrzeżenie zazwyczaj dotyczy postu oznaczonego [..] w tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: A ja mam peytanie o te regulaminy 10.12.08, 23:57 Ale jak jest cos takiego to postu juz nie ma.No i ostatnio coraz czesciej posty sa wywalane nawet bez zanaczenia ze ktos cos w ogole napisal. Odpowiedz Link Zgłoś