Dodaj do ulubionych

Re: Między słowami ******

01.03.04, 17:50
Czy wpisy o filmie "Między słowami" zawierały jakieś treści między słowami ?
bo skasowane zostały. A Akademi w Hollywood film się podobał- przyznała oskara
Obserwuj wątek
    • dresiarz007 Re: Między słowami ****** 01.03.04, 22:42
      Czarny plastikowy worek
      • cza_ha Re: Między słowami ****** 02.03.04, 00:21
        Przedpiszący ma nadal problemy z rozszczepioną tożsamością, jak widać, rzutuje
        to też na adminownie kha kha. Jak to wszystko wyraźnie widać :(
        • dresiarz007 Re: Między słowami ****** 02.03.04, 12:05
          Czarny plastikowy worek
          • cza_ha Re: Między słowami ****** 02.03.04, 20:51
            Co też ta cenzura robi,że SPAMera nie zauważa,co reklamę worka wciąż tu powtarza

Wyrzucony z GeeSu, spada do marginesu :)
            • dresiarz007 Re: Między słowami ****** 02.03.04, 21:13
              Czarny plastikowy worek
              • jan_niezbedny Re: Między słowami ****** 02.03.04, 22:57
                najlepsze z suwakiem
                • cza_ha Re: Między słowami ****** 03.03.04, 20:08
                  „ Ładny mamy motłoch w Warszawce, tego przedwiośnia, nieprawdaż ? ” Już gdzieś
                  to pisałem, ale nie zawstydziło, więc powtarzam, aż do skutku.
                  • dresiarz007 Re: Między słowami ****** 03.03.04, 21:06

czarny plastikowy worek
                    • cza_ha Re: Między słowami ****** 03.03.04, 21:44
                      A Ja: wierszykiem, wierszykiem, bo czas na lekarstwa najwyższy, kha kha

Forum _echa

To Uśmierconego duch _echa
                      po nocach wyję dla echa
                      Marna to dlań pociecha
                      że się do cna wyszprecha.

Jak Jolka dla Kwacha
                      I garnkowi blacha -
                      Jego endemiczny kwach,
                      Warszafki opoka i gmach.

Więc nie żałuj uśmiechu
                      po byłym tu _echu.
                      Ładniej to niż ha ha
                      Na co ma ochotę Cza_ha
                      /RT/
                      • dresiarz007 Re: Między słowami ****** 03.03.04, 21:56
                        Strzelasz matole,strzelasz.
                        A Pan Bóg kule nosi
                        • niech Re: Między słowami ****** 03.03.04, 22:55
                          Ale dlaczego wszystkie trafily w jego czache?
                          • cza_ha Re: Między słowami ****** 04.03.04, 18:55
                            A taki był fajny wątek o niezłym filmie " Między słowami ". I komu to
                            przeszkadzało ? Przyszedł Admiś i wcięło; Znów jest jak było, czyli jak zwykle.
                            • niech Re: Między słowami ****** 04.03.04, 19:06
                              Dewiancie zaczadzony, twoj watek zostal przeze mnie przeniesiony na forum film.
                              Jak masz cos do powiedzenia o mozliwosci spedzenia wolnego czasu w Warszawie -
                              zapraszamy do dyskusji. Zapewne jestes w tej dziedzinie specjalista - skoro
                              jestes znawca warszawskich klubow to pewnie znasz tez tutejsze muzea, galerie,
                              sale koncertowe...
                              • dresiarz007 Re: Między słowami ****** 04.03.04, 20:58

• niech Re: Między słowami ****** 04.03.04, 21:02
                                  Ekoszperacz?
                                  • dresiarz007 Re: Między słowami ****** 04.03.04, 21:08
                                    nekroszperacz
                                    • cza_ha Re: Między słowami ****** 04.03.04, 22:58
                                      Aż mnie mdli odpowiadać niechlujowi – znów mam rację, aż nudno jest,bo "Między
                                      słowami **" „ Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub została skasowana.”
                                      adMisiu - gratulacje za całokształt; Detalicznie zaś, za Galery.Gdzie one ,żeby
                                      i inni mogli się podszkolić z chamuwy.
                                      Nie ma to jak wiocha w środku Europy. jeszcze raz : )
                                      • dresiarz007 Re: Między słowami ****** 04.03.04, 23:06

• niech Re: Między słowami ****** 04.03.04, 23:55
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15&w=10857257
                                        Aha, a teraz lec i zakapuj do administratorow ze przenioslem ten watek. Twoja
                                        skarga i tak trafi do mnie.
                                        • cza_ha Re: Między słowami ****** 05.03.04, 11:37
                                          ^^^Kiedyś tajny, teraz oficjalny współpracownik GeeSu.
                                          Jak te klocki ładnie pasują do siebie. Miodzio; no, prawie Nirvana.
                                          Warto było.
                                          • niech Re: Między słowami ****** 05.03.04, 12:20
                                            Idioto, ja tam pracuje a nie wspolpracuje.
                                            • cza_ha Re: Między słowami ****** 05.03.04, 12:33
                                              I oto chodzi AdMisiu, o to chodzi, żeby 1kg prawdy wycisnąć z takiego szczura.
                                              Czarno na białym - zajęło mi to trochę czasu, ale warto było. Miodzio :)
                                              • j_karolak Re: Między słowami ****** 05.03.04, 14:49
                                                No to masz go teraz w garści cza_cha! :)
                                                • cza_ha Re: Między słowami ****** 05.03.04, 16:02
                                                  " No to masz go teraz w garści " nie trzymam w garści byle gie! Karolaku- to
                                                  taktyczne rozpoznanie pacjenta; Można nie przeszkadzać, skoro pomóc nie umi.
                                                  • niech Re: Między słowami ****** 06.03.04, 21:59
                                                    Nawijaj przyjacielu. Jam jest z Agory a Agora jest ze mnie. A tys jest nikim.
                                                    Amen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka