cza_ha 01.03.04, 17:50 Czy wpisy o filmie "Między słowami" zawierały jakieś treści między słowami ? bo skasowane zostały. A Akademi w Hollywood film się podobał- przyznała oskara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cza_ha Re: Między słowami ****** 02.03.04, 00:21 Przedpiszący ma nadal problemy z rozszczepioną tożsamością, jak widać, rzutuje to też na adminownie kha kha. Jak to wszystko wyraźnie widać :( Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Między słowami ****** 02.03.04, 20:51 Co też ta cenzura robi,że SPAMera nie zauważa,co reklamę worka wciąż tu powtarza Wyrzucony z GeeSu, spada do marginesu :) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Między słowami ****** 03.03.04, 20:08 „ Ładny mamy motłoch w Warszawce, tego przedwiośnia, nieprawdaż ? ” Już gdzieś to pisałem, ale nie zawstydziło, więc powtarzam, aż do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Między słowami ****** 03.03.04, 21:44 A Ja: wierszykiem, wierszykiem, bo czas na lekarstwa najwyższy, kha kha Forum _echa To Uśmierconego duch _echa po nocach wyję dla echa Marna to dlań pociecha że się do cna wyszprecha. Jak Jolka dla Kwacha I garnkowi blacha - Jego endemiczny kwach, Warszafki opoka i gmach. Więc nie żałuj uśmiechu po byłym tu _echu. Ładniej to niż ha ha Na co ma ochotę Cza_ha /RT/ Odpowiedz Link Zgłoś
dresiarz007 Re: Między słowami ****** 03.03.04, 21:56 Strzelasz matole,strzelasz. A Pan Bóg kule nosi Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Między słowami ****** 03.03.04, 22:55 Ale dlaczego wszystkie trafily w jego czache? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Między słowami ****** 04.03.04, 18:55 A taki był fajny wątek o niezłym filmie " Między słowami ". I komu to przeszkadzało ? Przyszedł Admiś i wcięło; Znów jest jak było, czyli jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Między słowami ****** 04.03.04, 19:06 Dewiancie zaczadzony, twoj watek zostal przeze mnie przeniesiony na forum film. Jak masz cos do powiedzenia o mozliwosci spedzenia wolnego czasu w Warszawie - zapraszamy do dyskusji. Zapewne jestes w tej dziedzinie specjalista - skoro jestes znawca warszawskich klubow to pewnie znasz tez tutejsze muzea, galerie, sale koncertowe... Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Między słowami ****** 04.03.04, 22:58 Aż mnie mdli odpowiadać niechlujowi – znów mam rację, aż nudno jest,bo "Między słowami **" „ Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub została skasowana.” adMisiu - gratulacje za całokształt; Detalicznie zaś, za Galery.Gdzie one ,żeby i inni mogli się podszkolić z chamuwy. Nie ma to jak wiocha w środku Europy. jeszcze raz : ) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Między słowami ****** 04.03.04, 23:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15&w=10857257 Aha, a teraz lec i zakapuj do administratorow ze przenioslem ten watek. Twoja skarga i tak trafi do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Między słowami ****** 05.03.04, 11:37 ^^^Kiedyś tajny, teraz oficjalny współpracownik GeeSu. Jak te klocki ładnie pasują do siebie. Miodzio; no, prawie Nirvana. Warto było. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Między słowami ****** 05.03.04, 12:20 Idioto, ja tam pracuje a nie wspolpracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Między słowami ****** 05.03.04, 12:33 I oto chodzi AdMisiu, o to chodzi, żeby 1kg prawdy wycisnąć z takiego szczura. Czarno na białym - zajęło mi to trochę czasu, ale warto było. Miodzio :) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Między słowami ****** 05.03.04, 14:49 No to masz go teraz w garści cza_cha! :) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Między słowami ****** 05.03.04, 16:02 " No to masz go teraz w garści " nie trzymam w garści byle gie! Karolaku- to taktyczne rozpoznanie pacjenta; Można nie przeszkadzać, skoro pomóc nie umi. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Między słowami ****** 06.03.04, 21:59 Nawijaj przyjacielu. Jam jest z Agory a Agora jest ze mnie. A tys jest nikim. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś