ladylazaruss 08.03.04, 13:16 znacie moze adresy jakis fajnych sklepow z uzywana odzieza w wawie? przystepne ceny, dobra jakosc towaru. czekam na odzew! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paprykarz Re: lumpeksy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.04, 22:25 o tym to ja mogę ho ho ho;) moje ulubione to: pl Zbawiciela, jadąc tramwajem od centrum trzeba wysiąść na przystanku pl zbawiciela i jeszcze podejść troche do przodu, lump jest po prawej. pawilony na żoliborzu przy potockiej, koło poczty, tam gdzie zaczyna się ul. Marii Kazimiery (spodzienie). przy skrzyżowaniu jana pawła i al solidarności- jeden w uliczce odchodzącej w prawo od jana pwała, trzeba iść jana pawła w strone hali mirowskiej; drugi- idąc od skrzyżowania jana pawła z al solidarności w przeciwną stronę, lewą stroną ulicy, w bramie (przed bramą stoi reklama tego ciuchlandu), ale tam raczej drogo. nawiasem mówiąc, abstrahujac od odzieży uzywanej, troche dalej przy jana pawła jest w pawilonach sklep "defekt"- odziez nowa ale przeceniona. dwa lumpexy przy dobrej, zaraz zanim dobra wpada w solec. jeden duuuuuży faajny lump na choszczówce, ale nie pamiętam ulicy;) nalezy do całej sieci- primavera. ciuchownia na bródnie, w blokach przy parku praskim. Odpowiedz Link Zgłoś