zarlaczka 29.01.03, 02:56 w końcu tę piołunówkę. Ile można pić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 10:10 Zobaczymy o ktorej pojawi sie na forum :)i w jakim stanie ....:) To napisal pelen troski o zdrowie Tradi AtoB ...:-))) Najpiekniejsze kwiaty czlowiek dostaje na swoim pogrzebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:17 A pisalem, ze bedzie BEC... Tak sadze. Zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:20 Miejmy nadzieje ze nie bedzie cierpiala za bardzo ... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:37 I tak pewnie wiekszosc jej ten Zing wypil. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:41 Niby nic to tego Zinga nie mam ale ...moze to zazdrosc ? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:44 Jakby mu tak kilka kopow sprzedac, to moze zastanowilby sie nad swoim zyciem i poszedl na dluzszy spacer? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:47 Atobcia, ty się nie dawaj temu pieniaczowi podpuszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:49 Alez ja sie nie daje podpuszczac ...Jak sie komus Ten ... podoba to co na to poradzic mozna ... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:52 Wiesz Zarlacz wojownik to wychodzi z mnie tylko na Laziekowskiej 3 :) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:55 atob napisał: > Wiesz Zarlacz wojownik to wychodzi z mnie tylko na Lazienkowskiej 3 :) Teraz lepszy sdres :) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:59 Wyobrazmy sobie, ze jest mecz, i ze ten Zing nas wkurzyl... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 12:01 hmmmm trudne pytanie ...ale nie dam sie podpuscic :) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:59 Nie o takiego wojownika Tradi chodzi. Tak sądzę. A walczyć o względy trzeba. Gdzie Ty drugą taką znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 12:13 zarlaczka napisała: > Nie o takiego wojownika Tradi chodzi. Wiesz Zarlaczu ja nie wiem o jakiego wojownika Tradi chodzi . Wojownik ...a co to znaczy? Zapewnim Cie ze ja mialem na mysli POZYTYWNY wydzwiek owego slowa w przeciwiestwie do Ciebie jak sadze ... >Tak sądzę. Tak Ty sadzisz ... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tradi odstaw 29.01.03, 12:36 Atobcia jeżeli mówisz, że "wojownik to wychodzi z mnie tylko na Laziekowskiej 3", to mnie się to najlepiej nie kojarzy. Mogę się mylić oczywiście. Więc wytłumacz mi co miałeś na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 18:21 Zarlaczko trudno wyjasnic to taki skrot myslowy :) Czy np uwazasz tych ludzi na zdjeciu www.legialive.pl/photos2/03widzew1_f2_11.jpg za np szatanistow ? Oczywiscie ze nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Tradi odstaw 29.01.03, 18:27 O rany, gorzej niż na koncercie Mansona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Tradi odstaw IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.01.03, 18:32 No Atobson,aż takie aniołki to nie jesteśmy:) www.legialive.pl/photos2/03uefa_utrecht2_f2_21.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 18:34 KAska odbiegasz od zasadniczego tematu dyskusji :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Tradi odstaw IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.01.03, 18:36 tylko urozmaicam:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 18:39 JAk mi sie zechce to poszukam Waszych urozmaicen ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Tradi odstaw 29.01.03, 18:39 atob napisał: > Co za wzrok :) Jaka literke trzymam ?:) Y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Y IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.01.03, 19:04 To te słynne zdjęcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tradi odstaw 29.01.03, 21:09 Atobciu naprawdę nie zauważyłeś, że ja Cię odrobinkę podpuściłam. Wierz mi nie pakuję wszystkich kibiców piłki nożnej do jednego worka. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niech to ty????? 29.01.03, 14:40 niech napisała: > A pisalem, ze bedzie BEC... Tak sadze. Zalosne... czemu jest napisane "Niech napisala". A zaraz potem "pisalem". Zdecyduj sie na jakas plec i nie rób zamieszania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niech to ty????? IP: 217.197.165.* 29.01.03, 14:58 A jaka ci to robi roznice? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Tradi odstaw 29.01.03, 15:23 atob napisał: > Zobaczymy o ktorej pojawi sie na forum :)i w jakim stanie ....:) > > To napisal pelen troski o zdrowie Tradi AtoB ...:-))) > Nie bede juz wiecej wychwalac Piolunowki ale jest niesamowita. Bylo "bec"ale kac'zor mnie jakos nie meczy...Humor mialam nadzwyczajny:) AtoB no nie mysl ze ja tak czesto...ja jestem bardzo porzadna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Tradi odstaw IP: 217.197.165.* 29.01.03, 15:27 Mow to temu Zingowi, my sie juz na tobie poznalismy. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Tradi odstaw 29.01.03, 15:33 No wlasnie on tez moze potwierdzic to co napisalam. Tylko ze on tu juz chyba nic nie napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Tradi odstaw IP: 217.197.165.* 29.01.03, 15:37 Dlaczego? Jest zazdrosny? Boi sie? Odcieli go od netu? Wyjechal? Umarl? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Tradi odstaw 29.01.03, 15:41 Gość portalu: Niech napisał(a): > Dlaczego? Jest zazdrosny? Boi sie? Odcieli go od netu? Wyjechal? Najprawdopodobniej wszystkiego po trochu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Tradi odstaw IP: 217.197.165.* 29.01.03, 15:45 Dziwny ten Zing. A ty kiedy przyjezdzasz? Widzialem, ze sie plany pokomplikowaly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Tradi odstaw IP: 217.197.165.* 29.01.03, 16:10 Od 15 zaczynam rozne wedrowki. Bliski Wschod, Rosja, Chorwacja i potem okaze sie co dalej. Tak wiec nie bede znal dnia ani godziny. A tobie sie ten pobyt w Hameryce az tak przeciagnie? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Tradi odstaw 29.01.03, 16:29 Nie wiem jak wy ,ale ja nie chcialabym zeby to bylo ot spotkanie piwko i do domu....Skoro wszyscy nadajemy na tych samych falach(powiedzmy) to fajnie byloby gdzies wybyc..myslalam o jakims koncercie,meczu(~)imprezie. Nie wiem jak wygladaly te spotkania forumowiczow ale chyba nie tak,ze sie siedzialo przy stoliku grzecznie i wymienialo sie slowne posty.... Zeby nasze spotkanie wyszlo przed 15 II to ja musialabym przyjechac w przyszlym tygodniu.Bardzo bym chciala przekonac dziewczyny zeby jednak przyszly...Nie mam jeszcze hotelu...a 17II wzywaja mnie na lawke do sadu i nie chce mi sie tak latac na kilka chwil do Polski choc jesli wszyscy sie zbiora to polece. Wolalabym pozniej co nie znaczy ze chce to oddalic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Tradi postaw IP: 217.197.165.* 29.01.03, 16:34 Moje dwa poprzednie spotkania wygladaly tak, ze siedzialem 6 godzin na tylku, pilem i gadalem. Ale oczywiscie scenariusze moga byc rozne. Musisz wziac pod uwage ze chetnych - oprocz ciebie - jest 5 osob, ze wspomniane przez ciebie dziewczyny na 100% nie przyjda (szkoda, ze nie ma Bugola, bo on taki strachliwy nie jest), ze pewnie nie uda sie juz tego grona poszerzyc. I tak jak latwo jest te piec (a raczej szesc) osob skrzyknac do stolika, to juz trudniej bedzie im cos innego zaproponowac. W kazdym razie oddaje wodzirejstwo w twoje rece - bo to ty chcialabys miec z tego spotkania wiecej niz ja - w koncu specjalnie do nas przyjedziesz z Hameryki. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Tradi postaw 29.01.03, 16:54 Nie chcialabym miec z tego spotkania nic wiecej niz ty. Myslalam o czyms "luzniejszym" nie ze wzgledow na siebie. Skoro Buggi i Zarlaczka chca ale sie czegos obawiaja Miltonia tez najprawdopodobniej,myslalam ze jak tlem naszego spotkania bedzie jakies "cos" to bedzie im latwiej. Ja moge pojsc gdziekolwiek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Tradi postaw IP: 217.197.165.* 29.01.03, 17:11 Bugi jest za granica, wiec z tego powodu nie moze. Pisala, ze chetnie sie spotka w innym terminie. Milton i Zarlacz chyba traktuje siec inaczej niz my, a moze zobaczyly jakis horror w tiwi... Kto wie... Jesli bedziesz przed 15tym mozemy pojsc tu i tam. Ja w W-wie najchetniej czas spedzam w knajpach - pozostale miejsca troche mi sie opatrzyly. Poza tym przy kielichu rozwiazuja sie jezyki - i robia sie taaaaaaakie dlugie. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Tradi postaw 29.01.03, 17:19 Gadac,gadac,rozmawiac,zagadac,przegadac..przepic. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Do Tradycji, Niecha i pozostałych. 29.01.03, 17:40 Postaram się wam, jak tylko potrafię wytłumaczyć, dlaczego mam opory przed spotkaniem. Z postów osób, które uczestniczyły w takich imprezach wynika, że z takich spotkań zazwyczaj nic oprócz rozczarowania nie wynika. Tak pisał Niech, tak również pisała Tradycja. Dzięki temu, że jestem osobą anonimową mogę sobie pozwolić na wiele więcej niż w realu. W prawdziwym życiu jestem dość podobna do Miltoni, tyle że bardziej się kontroluję, mniej uzewnętrzniam swoje emocje (np. nigdy nie pokazałam, że jestem zazdrosna). Z jednej strony jestem osobą otwartą, łatwo nawiazuję kontakty z ludźmi a z drugiej strony trudno się zaprzyjaźniam. Wiem, że po spotkaniu w realu będzie inaczej. Zniknie pewna tajemnica, która dla mnie w tej całej zabawie jest najbardziej pociągająca. Może coś stracę nie uczestnicząc w Waszym spotkaniu, a może przeciwnie. Tego nie wiem. Jeśli kogoś tą decyzją rozczarowałam, proszę wybaczcie. Z jednej strony jest mi miło, ze komuś zależy, żeby poznać taka kretynkę jak ja, z drugiej strony czuję się niezręcznie, że odmawiam wam tej wątpliwej przyjemności. Pozostaje mi życzyc Wam świetnej imprezy. Specjalne życzenia dla Tradycji i Atoba. Odpowiedz Link Zgłoś