Dodaj do ulubionych

Tradi odstaw

29.01.03, 02:56
w końcu tę piołunówkę. Ile można pić.
Obserwuj wątek
    • atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 10:10
      Zobaczymy o ktorej pojawi sie na forum :)i w jakim stanie ....:)

To napisal pelen troski o zdrowie Tradi AtoB ...:-)))

Najpiekniejsze kwiaty czlowiek dostaje na swoim pogrzebie ...
      • niech Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:17
        A pisalem, ze bedzie BEC... Tak sadze. Zalosne...
        • atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:20
          Miejmy nadzieje ze nie bedzie cierpiala za bardzo ...
          • niech Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:37
            I tak pewnie wiekszosc jej ten Zing wypil.
            • atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:41
              Niby nic to tego Zinga nie mam ale ...moze to zazdrosc ?
              • niech Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:44
                Jakby mu tak kilka kopow sprzedac, to moze zastanowilby sie nad swoim zyciem i
                poszedl na dluzszy spacer?
                • atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:46
                  No wiesz Niech ...
              • zarlaczka Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:47
                Atobcia, ty się nie dawaj temu pieniaczowi podpuszczać.
                • atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:49
                  Alez ja sie nie daje podpuszczac ...Jak sie komus Ten ... podoba to co na to
                  poradzic mozna ...
                  • zarlaczka Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:50
                    Trzeba walczyć, ale nie pięściami.
                    • atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:52
                      Wiesz Zarlacz wojownik to wychodzi z mnie tylko na Laziekowskiej 3 :)
                      • atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:55
                        atob napisał:

> Wiesz Zarlacz wojownik to wychodzi z mnie tylko na Lazienkowskiej 3 :)
                        Teraz lepszy sdres :)
                        • niech Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:59
                          Wyobrazmy sobie, ze jest mecz, i ze ten Zing nas wkurzyl...
                          • atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 12:01
                            hmmmm trudne pytanie ...ale nie dam sie podpuscic :)
                        • zarlaczka Re: Tradi odstaw 29.01.03, 11:59
                          Nie o takiego wojownika Tradi chodzi. Tak sądzę. A walczyć o względy trzeba.
                          Gdzie Ty drugą taką znajdziesz.
                          • atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 12:13
                            zarlaczka napisała:

> Nie o takiego wojownika Tradi chodzi.

Wiesz Zarlaczu ja nie wiem o jakiego wojownika Tradi chodzi . Wojownik ...a co
                            to znaczy? Zapewnim Cie ze ja mialem na mysli POZYTYWNY wydzwiek owego slowa w
                            przeciwiestwie do Ciebie jak sadze ...

>Tak sądzę.

Tak Ty sadzisz ...
                            • zarlaczka Re: Tradi odstaw 29.01.03, 12:36
                              Atobcia jeżeli mówisz, że "wojownik to wychodzi z mnie tylko na Laziekowskiej
                              3", to mnie się to najlepiej nie kojarzy. Mogę się mylić oczywiście. Więc
                              wytłumacz mi co miałeś na myśli.
                              • atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 18:21
                                Zarlaczko trudno wyjasnic to taki skrot myslowy :) Czy np uwazasz tych ludzi na
                                zdjeciu www.legialive.pl/photos2/03widzew1_f2_11.jpg za np szatanistow ?
                                Oczywiscie ze nie ...
                                • miltonia Re: Tradi odstaw 29.01.03, 18:27
                                  O rany, gorzej niż na koncercie Mansona!
                                • Gość: k`k Re: Tradi odstaw IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.01.03, 18:32
                                  No Atobson,aż takie aniołki to nie jesteśmy:)

www.legialive.pl/photos2/03uefa_utrecht2_f2_21.jpg
                                  • atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 18:34
                                    KAska odbiegasz od zasadniczego tematu dyskusji :-)))
                                    • Gość: k`k Re: Tradi odstaw IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.01.03, 18:36
                                      tylko urozmaicam:)
                                      • atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 18:39
                                        JAk mi sie zechce to poszukam Waszych urozmaicen ...:)
                                • tradycja1 Re: Tradi odstaw 29.01.03, 18:33
                                  widze na tym zdjeciu Atoba
                                  • atob Re: Tradi odstaw 29.01.03, 18:38
                                    Co za wzrok :) Jaka literke trzymam ?:)
                                    • tradycja1 Re: Tradi odstaw 29.01.03, 18:39
                                      atob napisał:

> Co za wzrok :) Jaka literke trzymam ?:)
                                      Y
                                      • tradycja1 Y 29.01.03, 18:57
                                        zgadlam?
                                        • atob Re: Y 29.01.03, 19:02
                                          Sek w tym ze TY nie zgadywalas ...:):):)
                                          • Gość: k`k Re: Y IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.01.03, 19:04
                                            To te słynne zdjęcie:)
                                          • tradycja1 Re: Y 29.01.03, 19:07
                                            a ja juz na nagrode czekalam:(
                                • zarlaczka Re: Tradi odstaw 29.01.03, 21:09
                                  Atobciu naprawdę nie zauważyłeś, że ja Cię odrobinkę podpuściłam. Wierz mi nie
                                  pakuję wszystkich kibiców piłki nożnej do jednego worka.
        • buggi Re: Niech to ty????? 29.01.03, 14:40
          niech napisała:

> A pisalem, ze bedzie BEC... Tak sadze. Zalosne...

czemu jest napisane "Niech napisala". A zaraz potem "pisalem".
          Zdecyduj sie na jakas plec i nie rób zamieszania.
          • Gość: Niech Re: Niech to ty????? IP: 217.197.165.* 29.01.03, 14:58
            A jaka ci to robi roznice?
      • tradycja1 Re: Tradi odstaw 29.01.03, 15:23
        atob napisał:

> Zobaczymy o ktorej pojawi sie na forum :)i w jakim stanie ....:)
        >
        > To napisal pelen troski o zdrowie Tradi AtoB ...:-)))
        >
        Nie bede juz wiecej wychwalac Piolunowki ale jest niesamowita.
        Bylo "bec"ale kac'zor mnie jakos nie meczy...Humor mialam nadzwyczajny:)
        AtoB no nie mysl ze ja tak czesto...ja jestem bardzo porzadna .
        • Gość: Niech Re: Tradi odstaw IP: 217.197.165.* 29.01.03, 15:27
          Mow to temu Zingowi, my sie juz na tobie poznalismy.
          • tradycja1 Re: Tradi odstaw 29.01.03, 15:33
            No wlasnie on tez moze potwierdzic to co napisalam.
            Tylko ze on tu juz chyba nic nie napisze.
            • Gość: Niech Re: Tradi odstaw IP: 217.197.165.* 29.01.03, 15:37
              Dlaczego? Jest zazdrosny? Boi sie? Odcieli go od netu? Wyjechal? Umarl?
              • tradycja1 Re: Tradi odstaw 29.01.03, 15:41
                Gość portalu: Niech napisał(a):

> Dlaczego? Jest zazdrosny? Boi sie? Odcieli go od netu? Wyjechal?
                Najprawdopodobniej wszystkiego po trochu...
                • Gość: Niech Re: Tradi odstaw IP: 217.197.165.* 29.01.03, 15:45
                  Dziwny ten Zing. A ty kiedy przyjezdzasz? Widzialem, ze sie plany
                  pokomplikowaly...
                  • tradycja1 Re: Tradi odstaw 29.01.03, 15:55
                    na jak dlugo wyjezdzasz 15II?
                    • Gość: Niech Re: Tradi odstaw IP: 217.197.165.* 29.01.03, 16:10
                      Od 15 zaczynam rozne wedrowki. Bliski Wschod, Rosja, Chorwacja i potem okaze
                      sie co dalej. Tak wiec nie bede znal dnia ani godziny. A tobie sie ten pobyt w
                      Hameryce az tak przeciagnie?
                      • tradycja1 Re: Tradi odstaw 29.01.03, 16:29
                        Nie wiem jak wy ,ale ja nie chcialabym zeby to bylo ot spotkanie
                        piwko i do domu....Skoro wszyscy nadajemy na tych samych falach(powiedzmy)
                        to fajnie byloby gdzies wybyc..myslalam o jakims koncercie,meczu(~)imprezie.
                        Nie wiem jak wygladaly te spotkania forumowiczow ale chyba nie tak,ze sie
                        siedzialo przy stoliku grzecznie i wymienialo sie slowne posty....

Zeby nasze spotkanie wyszlo przed 15 II to ja musialabym przyjechac w przyszlym
                        tygodniu.Bardzo bym chciala przekonac dziewczyny zeby jednak przyszly...Nie mam
                        jeszcze hotelu...a 17II wzywaja mnie na lawke do sadu i nie chce mi sie tak
                        latac na kilka chwil do Polski choc jesli wszyscy sie zbiora to polece.
                        Wolalabym pozniej co nie znaczy ze chce to oddalic....
                        • Gość: Niech Re: Tradi postaw IP: 217.197.165.* 29.01.03, 16:34
                          Moje dwa poprzednie spotkania wygladaly tak, ze siedzialem 6 godzin na tylku,
                          pilem i gadalem. Ale oczywiscie scenariusze moga byc rozne. Musisz wziac pod
                          uwage ze chetnych - oprocz ciebie - jest 5 osob, ze wspomniane przez ciebie
                          dziewczyny na 100% nie przyjda (szkoda, ze nie ma Bugola, bo on taki strachliwy
                          nie jest), ze pewnie nie uda sie juz tego grona poszerzyc. I tak jak latwo jest
                          te piec (a raczej szesc) osob skrzyknac do stolika, to juz trudniej bedzie im
                          cos innego zaproponowac. W kazdym razie oddaje wodzirejstwo w twoje rece - bo
                          to ty chcialabys miec z tego spotkania wiecej niz ja - w koncu specjalnie do
                          nas przyjedziesz z Hameryki.
                          • tradycja1 Re: Tradi postaw 29.01.03, 16:54
                            Nie chcialabym miec z tego spotkania nic wiecej niz ty.
                            Myslalam o czyms "luzniejszym" nie ze wzgledow na siebie.
                            Skoro Buggi i Zarlaczka chca ale sie czegos obawiaja
                            Miltonia tez najprawdopodobniej,myslalam ze jak tlem
                            naszego spotkania bedzie jakies "cos" to bedzie im
                            latwiej.
                            Ja moge pojsc gdziekolwiek....
                            • Gość: Niech Re: Tradi postaw IP: 217.197.165.* 29.01.03, 17:11
                              Bugi jest za granica, wiec z tego powodu nie moze. Pisala, ze chetnie sie
                              spotka w innym terminie. Milton i Zarlacz chyba traktuje siec inaczej niz my, a
                              moze zobaczyly jakis horror w tiwi... Kto wie... Jesli bedziesz przed 15tym
                              mozemy pojsc tu i tam. Ja w W-wie najchetniej czas spedzam w knajpach -
                              pozostale miejsca troche mi sie opatrzyly. Poza tym przy kielichu rozwiazuja
                              sie jezyki - i robia sie taaaaaaakie dlugie.
                              • tradycja1 Re: Tradi postaw 29.01.03, 17:19
                                Gadac,gadac,rozmawiac,zagadac,przegadac..przepic.
                            • miltonia Do Tradycji, Niecha i pozostałych. 29.01.03, 17:40
                              Postaram się wam, jak tylko potrafię wytłumaczyć, dlaczego mam opory przed
                              spotkaniem. Z postów osób, które uczestniczyły w takich imprezach wynika, że z
                              takich spotkań zazwyczaj nic oprócz rozczarowania nie wynika. Tak pisał Niech,
                              tak również pisała Tradycja. Dzięki temu, że jestem osobą anonimową mogę sobie
                              pozwolić na wiele więcej niż w realu. W prawdziwym życiu jestem dość podobna do
                              Miltoni, tyle że bardziej się kontroluję, mniej uzewnętrzniam swoje emocje (np.
                              nigdy nie pokazałam, że jestem zazdrosna). Z jednej strony jestem osobą
                              otwartą, łatwo nawiazuję kontakty z ludźmi a z drugiej strony trudno się
                              zaprzyjaźniam. Wiem, że po spotkaniu w realu będzie inaczej. Zniknie pewna
                              tajemnica, która dla mnie w tej całej zabawie jest najbardziej pociągająca.
                              Może coś stracę nie uczestnicząc w Waszym spotkaniu, a może przeciwnie. Tego
                              nie wiem. Jeśli kogoś tą decyzją rozczarowałam, proszę wybaczcie. Z jednej
                              strony jest mi miło, ze komuś zależy, żeby poznać taka kretynkę jak ja, z
                              drugiej strony czuję się niezręcznie, że odmawiam wam tej wątpliwej
                              przyjemności. Pozostaje mi życzyc Wam świetnej imprezy. Specjalne życzenia dla
                              Tradycji i Atoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka