IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 00:41
...pewnie jestem przewrazliwiony. Wiesz z jakiego powodu. Ale jak
napisalas: "Owszem nastąpiły pewne przeszeregowania na których najwiecej
straciłam. Ale Niech tam." to to Niech mnie zrazilo.
Obserwuj wątek
    • zarlaczka Re: Milton... 19.02.03, 00:43
      Ale ja nie wiem z jakiego.
      • Gość: Niech Re: Milton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 00:45
        Cos mnie zzarlo...
      • buggi Re: Milton... 19.02.03, 00:46
        zarlaczka napisała:

> Ale ja nie wiem z jakiego.

Zarlaczkomiej troche taktu. Kto cie tak rozpuscil, ze szalejesz, jak
        dziadowski bicz.
        • zarlaczka Re: Milton... 19.02.03, 00:48
          bBuggi nie dobijaj mnie. Ty mi mówisz o takcie, Ty?
          • buggi Re: Milton... 19.02.03, 00:51
            zarlaczka napisała:

> bBuggi nie dobijaj mnie. Ty mi mówisz o takcie, Ty?

wlasnie ja. Ja, która nauczyla sie juz byc taktowna.
            • zarlaczka Re: Milton... 19.02.03, 00:53
              Od kiedy?
              • buggi Re: Milton... 19.02.03, 01:00
                zarlaczka napisała:

> Od kiedy?

od wczoraj. nie dalo sie zauwazyc? :( a tak sie staralam.
    • miltonia Re: Milton... 19.02.03, 00:47
      Przecież to tylko gra słów. Nawet się zawahałam, czy nie napisać Niech z małej
      litery, ale tak wydawało mi się zabawniej. Bez żadnych złych i podstępnych
      intencji. A z jakiego powodu jesteś przewrażliwiony to nie wiem, choć chętnie
      sie dowiem. Oj Niech, Niech...
      • Gość: Niech Re: Milton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 00:49
        Znasz mnie. Przeciez.
        • miltonia Re: Milton... 19.02.03, 00:53
          Chyba nie do końca....
          • Gość: Niech Re: Milton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 00:54
            Sranie w banie. Ty mnie znasz. Nie ma juz nic ponad to. Przykro mi.
            • miltonia Re: Milton... 19.02.03, 00:56
              Mnie też.
              • Gość: Niech Re: Milton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 01:02
                O raaaaany, to nie tak. Milton, to nie tak, palancie!!!
                • miltonia Re: Milton... 19.02.03, 01:08
                  I gadaj tu z takim...
                  • Gość: Niech Re: Milton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 01:10
                    No to nie gadaj, ale tak nie narzekaj...
                    • miltonia Re: Milton... 19.02.03, 01:14
                      A kto tu narzeka? A kto dziś taki czepliwy? No Niech, daj spokój.
                      • Gość: Niech Re: Milton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 01:18
                        Chcialem zadraznic... Bo ty pisalas ze sie nie da... A tu dzien jak co dzien...
                        • miltonia Re: Milton... 19.02.03, 01:19
                          Zakatrupię przy okazji. I znowu dalam się nabrać!
                          • Gość: Niech Re: Milton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 01:22
                            Eee tam, i tak ty rozdajesz karty...
                          • zarlaczka Re: Milton... 19.02.03, 01:22
                            Milton patrzeć nie mogę jak mu się dajesz podpuszczać.
                            • buggi Re: Milton... 19.02.03, 01:26
                              zarlaczka napisała:

> Milton patrzeć nie mogę jak mu się dajesz podpuszczać.

Oczywiscie wiedzialas!!!! To czemu nie puscilas oka do Miltona?? Widzisz, jak
                              sie bidulka przejela.

PS Niech. Zemsta bywa slodka.
                            • tradycja1 Re: Milton... 19.02.03, 01:27
                              zarlaczka napisała:

> Milton patrzeć nie mogę jak mu się dajesz podpuszczać.
                              No ja tez....Kart rozdaje facet....lepiej sie gra.
                              • Gość: Niech Re: Milton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 01:28
                                Chyba zwariowaly... Wiedzmy...
                              • buggi Re: Milton... 19.02.03, 01:30
                                tradycja1 napisała:

> zarlaczka napisała:
                                >
                                > > Milton patrzeć nie mogę jak mu się dajesz podpuszczać.
                                > No ja tez....Kart rozdaje facet....lepiej sie gra.

Niech gra tylko znaczona talia kart. Tradi

PS like a gambler, you know...
                                • Gość: Niech Re: Milton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 01:32
                                  Bugol, mialas cos napisac....
                                  • buggi Re:Niech 19.02.03, 01:38
                                    to kiedy wyjezdzasz? Niech ci chociaz zdaze na forum milego lotu zyczyc.
                                • tradycja1 Re: Milton... 19.02.03, 01:32
                                  W co oni graja w "podchody"??Kartami?
                                  • buggi Re: Milton... 19.02.03, 01:34
                                    w macao, w macanego
                                    • Gość: Niech Re: Milton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 01:36
                                      Wstyd mi za was. My mamy edukacyjny greps, a wy co macie?
                                      • tradycja1 Re: Milton... 19.02.03, 01:38
                                        Moze w butelke(po wczesniejszym jej wypiciu) ?
                                        • Gość: Niech Re: Milton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 01:40
                                          Nie za bardzo cie zrozumialem Tradycjo? Moze to nie ta tradycja?
                                          • tradycja1 Re: Milton... 19.02.03, 01:44
                                            Zagrajcie w butelke...kart nie trzeba.
                                            • buggi Re: Milton... 19.02.03, 01:45
                                              grajac w butelke, trzeba ciuchy zrzucac.

I znowu bedzie na Buggi, ze manier nie ma i ze swintuszy. Taktu jej brak.
                                          • extradycja Re: Milton... 19.02.03, 01:45
                                            Gość portalu: Niech napisał(a):

> Nie za bardzo cie zrozumialem Tradycjo? Moze to nie ta tradycja?
                                            Jak to nie ta?No wiesz.
                                      • buggi Re: Milton... 19.02.03, 01:40

> Wstyd mi za was. My mamy edukacyjny greps, a wy co macie?

to nas uswiadom, a nie krytykuj. Od czego cie tu mamy??
                                        • Gość: Niech Re: Milton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 01:45
                                          Oooo nie. Od czego my ciebie tu mamy???!!!
                                          • buggi Re: Milton... 19.02.03, 01:46

> Oooo nie. Od czego my ciebie tu mamy???!!!

na pewno nie od pisania powiesci na forum
                                            • Gość: Niech Re: Milton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 01:48
                                              Obiecalas... Nie to nie...
                                            • extradycja Re: Milton... 19.02.03, 01:49
                                              Napisz choc jak mozna poderwac Buggi..
                                              • Gość: Niech Re: Milton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 01:52
                                                Kopek w tylek - Bugol motylek....
                                                • extradycja Re: Milton... 19.02.03, 01:54
                                                  Buggi..no jak wolisz...nie to nie!
                                              • buggi Re: Milton... 19.02.03, 01:53
                                                extradycja napisała:

> Napisz choc jak mozna poderwac Buggi..

Przecinek. Gdzie postawic przecinek po Buggi, czy przed? Jesli przed, na
                                                pytanie odpowiem ja. Jesli po, na pytanie odpowie Niech.
                                                • Gość: Niech Re: Milton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 01:55
                                                  Bugus, ty jestes dla nas - dziewiczych edukatorow - stracony. Ale napisz nam
                                                  choc jak bylo!!!!
                                                • extradycja Re: Milton... 19.02.03, 01:55
                                                  buggi napisała:

> extradycja napisała:
                                                  >
                                                  > > Napisz choc jak mozna poderwac Buggi..
                                                  >
                                                  >
                                                  > Przecinek. Gdzie postawic przecinek po Buggi, czy przed? Jesli przed, na
                                                  > pytanie odpowiem ja. Jesli po, na pytanie odpowie Niech.
                                                  Napisz jak mozna Ciebie (Buggi)poderwac....
                                                  • Gość: Niech Re: Milton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 01:57
                                                    Napisz jak mozna ciebie - Tr.... - poderwac...
                                                  • extradycja Re: Milton... 19.02.03, 02:01
                                                    Nie draznij mnie.Przeciez Cie to nie interesuje.Nie dam sie nabrac.
                                                    To Buggi ma dla nas opowiesc ...
                                                  • Gość: Niech Re: Milton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 02:02
                                                    Ona juz nie ma ... ty masz....
                                                  • extradycja Re: Milton... 19.02.03, 02:06
                                                    Nic mi nie dala...nie znam jej opowiesci:)))
                                                  • Gość: Niech Re: Milton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 02:10
                                                    Daj spokoj. Opowiesc Bugola to same nudy. Liczymy na ciebie...
                                                  • extradycja Re: Milton... 19.02.03, 02:12
                                                    Buggi nie bylo 3 dni,a ja przesiedzialam te 3 dni na net..co moge napisac..
                                                    Ja mam dopiero nudy....
    • Gość: Normals Re: Milton... IP: 195.94.207.* 07.08.03, 10:06
      podbijam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka