atob 31.03.03, 21:51 do kurw.y nedzy niektorzy nie moga byc tacy jak My ? Wiesz o czym pisze ...niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: Wiesz Kiks ...dlaczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 21:58 Ja niedokladnie. Maznij mi posta. Jesli to nie jest wasza slodka tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Wiesz Kiks ...dlaczego 31.03.03, 22:03 Nie to zadna tajemnica ...glosno byl w mediach [sepach] ...chodzi o kibicow ...pilkarskich . Kimkolwiek byl i w jakimkolwiek celu tam pojecham to jednak zgiol:( . A my z Kiksem jestesmy idealami kibicow ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Wiesz Kiks ...dlaczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 22:06 Wedlug mnie to prosci streetfighterzy. Umowili sie przez telefon, wzieli tasaki i pojechali sie zabawic. A zginac mozna na przejsciu dla pieszych. Bili sie przed meczem - to wazne, oni po prostu lubia sie bic. Zazdroszcze - ja bez alkoholu jestem tchorzem, a po nie mam odpowiednich umiejetnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Wiesz Kiks ...dlaczego 31.03.03, 22:10 Wiesz pewien gos 13 grudnia powiedzial : Sa granice ktorych przekroczyc nie wolno ... Ja osobicie by mu [z malej] pokazal ...ale ...tutaj A zreszto kto nie byl niech nie pisze ...dzis sie dalem poniesc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Wiesz Kiks ...dlaczego IP: *.acn.waw.pl 31.03.03, 22:10 To nie sa kibice.Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Wiesz Kiks ...dlaczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 22:17 Ale ja wlasnie twierdze ze to nie sa kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Wiesz Kiks ...dlaczego IP: *.acn.waw.pl 31.03.03, 22:30 O rany!!! To tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Wiesz Kiks ...dlaczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 22:33 Oooo, chyba wyslalem ci posta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Wiesz Kiks ...dlaczego IP: *.acn.waw.pl 31.03.03, 22:47 @ poszlo. Odpowiedz Link Zgłoś