Gość: MaroWawa Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.14, 18:47 Bawiłem się w takim busie i źle nie było, przeciwnie - było extra, miło wspominam. W Wawie jest kilka tego typu busów, warto się zainteresować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M'arco Klub i restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.14, 12:29 proponuje w Wawie wybrac sie do Nowego Orleanu, dziewczyny miód malina, a ceny nie zabijaja na wejsciu, jakby ktos byl zainteresowany wrzucam linka www.neworleans.pl/jak-zorganizowac-wieczor-kawalerski-w-warszawie.html Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc SPAM 21.10.14, 13:31 A klientów u was nie okradają? Może dlatego nie ma klientów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2-buc Re: SPAM IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.14, 14:15 Żałosne i infantylne są te twoje komentarze @1-buc. Sam spamujesz komentując niemal każdy post w tym wątku. Spodziewasz się, że to coś zmieni? Naiwny jesteś. To wątek założony lata temu i siłą rzeczy skazany na kryptoreklamę każdego, kto się wypowiada. Ten typ wątków na forum tak ma, a twoje komentarze to zwykła śmieszność. Jak ci się nie podoba, to zrezygnuj z subskrypcji - będziesz zdrowszy i ulży ci to w cierpieniu, że konkurencja żyje i działa. Ogarnij się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrow.bogdan Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 24.10.14, 14:29 ostatnio widziałem paru gości jak podjechali limuzyną pod klub Park.. chyba byli dogadali z obsługą klubu bo weszli bez kolejki szybciutko siedzieli ze 1,5 h i pojechali w trasę pewnie gdzieś dalej;) tam akurat sporo studentek się kręci zawsze więc zabawa gwarantowana hehe ;) sami też na zbyt starych nie wyglądali więc pasowali do towarzystwa... osobiście nie przepadam za takiego typu wyjściami ale kawalerski jak dobrze trafisz to raz w życiu masz więc może warto? Póki co nie w głowie mi takie imprezy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 26.11.14, 18:23 Jak widzimy, dziś SPAMUJESZ. Dla kancelarii pani Pawłowskiej, dla firmy Protop i portalu Redaktor-online. Jak zawsze, po 1 PLN za każdy SPAM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosccc Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.15, 19:00 prywatne-sex-zabawy.pl/ fajna rozrywka sex pokazy na wieczor kawalerski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.centertel.pl 28.03.15, 15:03 Byłem na wielu wieczorach kawalerskich, nigdy nie było lajtowo :-) Parę z nich organizowałem, jeden nawet u siebie w domu (byłem wówczas samotny :-) ). Przyszły Pan Młody chciał być anoninowy i pragnął zabawić się na całego. Zrobiło się z tego prawie swing party. Szukałem Pań na wielu portalach jak np. luxors.pl Bez problemu dałem radę znaleźć coś odpowiedniego. Mam w tym pewne doświadczenie, więc biegle poruszam się po necie w tej branźy. Dasz radę. Nie poddawaj się. Będzie się działo. Wierzę w to. Odpowiedz Link Zgłoś
maestro.b Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 01.05.15, 13:33 paintball i grill, ew. jakis klub nocny, np. sogo, ale to oklepane Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 24.02.16, 18:20 Taka dziwna prawidłowość - każdy post zachwalający New Orleans jest z IP: *.dynamic.mm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beataandrycz Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 07.06.16, 19:25 striptiz i sogo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sale_do_wynajecia Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 12.08.16, 15:43 ________________________________________________________________________ Lokal użytkowy w CH jupiter z bezpośrednim dostępem do parkingu, duże sale, open space, toalety, pomieszczenia socjalne, prysznic, kuchnia, miejsce na przechowalnie i szatnie. Doskonałe na biuro, organizację konferencji, urodzin, imprez, szkołę tańca i crossfit, gabinet kosmetyczny, gabinet masażu, gabinet urody. TAKŻE WYNAJEM NA POJEDYŃCZE GODZINY. W lokalu sprawdzi się także działalność biurowa, znajdują się pomniejsze pomieszczenia. Doskonała lokalizacja w pobliżu metra Daszyńskiego, blisko zarówno do ronda Daszyńskiego jak również do pl.zawiszy. Obok kompleksy sprzedażowe, sklepy, usługi, duże sklepy sieciowe. Atrakcyjna oferta cenowa, przestrzeń urządzona, tylko do lekkich modyfikacji, gotowa do wejścia. Serdecznie zapraszamy osoby zainteresowane do kontaktu :taniec-fen@wp.pl, bądź pod tel 500400406 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.16, 14:33 Zabierz go do domu strachu Fear Zone, zobaczyć przerażoną minę Pana młodego bezcenne :) www.fearzone.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sale_do_wynajecia Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 12.08.16, 15:31 SALE/ LOKAL w centrum Warszawy ! :) W ciągu dnia zajmujemy się przeprowadzaniem kursów tanecznych min. pole dance, salsa, tango argentyńskie, trampoliny fitness, kizomba i wiele innych. W nocy zamieniamy się w prawdziwą imprezową świątynię, w której zorganizujesz swoją wymarzoną 18tkę ! urodziny, wieczór kawalerski i panieński W celu uzyskania szczegółowych informacji zapraszamy do kontaktu tel. 500 400 406 e-mail taniec-fen@wp.pl Sprawdź Nas również na instagramie - FEN_szkola_tanca i FB ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosiek Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.dynamic.mm.pl 12.10.16, 11:31 A może jakiś klub nocny? W sumie znam tylko jeden w Warszawie New Orleans, do którego mnie kiedyś kumple zabrali i przyznaje że bardzo fajny klub. Miło spędziłem tam czas. Jeśli to ma być ostatni wieczór wolności to dlaczego nie? www.neworleans.pl Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 15.10.16, 16:34 Podejżany lokal. Wszędzie na Forum pełno SPAMU z IP: *.dynamic.mm.pl. Na ulicy kręcą śie jakieś typki, ludzie boją się pewnie. Stąd tyle spamu z tego samego IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.treecode.com 21.10.16, 09:53 Nie sądze że New Orleans jest podejrzany - po prostu dobry i ma dobrą opinie. Ja sam bardzo lubię ten klub i uważam go za najlepszy w całej Warszawie. Ceny mają normalne, kulturalne i piękne kobiety. Jeśli ktoś dba o atmosferę w klubie to goście z chęcią przchodzą i z chęcią polecają innym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.jmdi.pl 10.01.17, 16:20 Zorganizuj wieczór kawalerski na gokartach! Gwarantujemy, że tego wieczoru nie zapomni żaden z Was! Dzięki takiej formie wyścigu, będą mogli Państwo doświadczyć prawdziwych emocji towarzyszącym zawodowym kierowcom wyścigowym. W przypadku zainteresowania rezerwacją na wyłączność, prosimy o kontakt z Event Managerem, tel. 22 290 33 88 w. 2, event@f1k.pl f1karting.pl/karting/imprezy-okazjonalne/wieczor-kawalerski/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrro Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.17, 16:49 Żeby nie lecieć sztampą polecam dom grozy Fear Zone przy ul. Dowcip, byłem i było mega. Piszczenie Pana młodego bez cenne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nwk123 Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 13.01.17, 08:43 Kilka tygodni temu organizowałem wieczór kawalerski dla mojego przyjaciela, i wybrałem standardowo klub nocny. Wybór padł na New Orleans i nie żałuję:) Świetny elegancki klub z pięknymi tancerkami, fajna kameralna atmosfera i ogromny wybór na barze. Młody był zachwycony. Na pewno tam wrócę, jeśli nie na wieczór kawalerski to po prostu na fajną imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
dwarf_longus Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 13.01.17, 10:47 Ja organizowałem kawalerski kumpla w New Orleans. Chyba najlepszy klub, w jakim dotąd byłem. Taki wieczór ma się raz w życiu, więc jak już imprezować to na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
dabrovski Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 28.01.17, 13:42 Z tej okazji polecam najlepszy strip club warszawa z bardzo dobrą lokalizacją -> coyotenightclub.pl Odpowiedz Link Zgłoś
filipslawkowski Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 17.02.17, 18:00 My bylismy na zorbingu, w tamtym roku na sciezce luczniczej 3d potem w party busie. Obie impry bardzo fajne, bez striptizu a i tak bylo zajebiscie. Polaczenie sportowo-imprezowe to najlepsza opcja. Odpowiedz Link Zgłoś
adamek94 Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 08.07.17, 06:33 Ja miałem swój wieczór kawalerski w Coyote Club Night -> Tekst linka POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał0223 Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.inet-siec.pl 25.07.17, 08:51 My zorganizowaliśmy przyszłemu Panu Młodemu wieczór kawalerski na gokartach, dobrze się bawiliśmy przy dużej prędkości na torze :) W Warszawie polecam a1karting.pl/karting/imprezy-okazjonalne/wieczor-kawalerski/ Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta84rr Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 25.07.17, 14:03 Bardzo polecam udać się na gokarty, organizowaliśmy wieczór kawalerski kumplowi i naprawdę wszyscy się dobrze bawiliśmy :) W Warszawie polecam a1karting.pl/karting/imprezy-okazjonalne/wieczor-kawalerski/ Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 25.07.17, 22:19 Więcej spamu, więcej spamu! Odpowiedz Link Zgłoś
karolchojniak5 Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 07.08.17, 14:22 Cześć, jezeli szukacie dobrej szamy przez tym co będzie działo się później to sprawdć lokal na wieczór kawalerski na Lokalowo :) Jest sporo lokali w centrum, więc blisko do klubów etc Odpowiedz Link Zgłoś
tosss93 Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 13.09.17, 22:57 [url=http://klubpark.pl/][/url] Polecam ten klub, świetna impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelku2002 Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 14.09.17, 18:50 Organizuję wieczory kawalerskie i panieńskie w zaprzyjaźnionym miejscu nad Bugiem. W świetnym domku z tarasem na skarpie z widokiem na Bug. Kajaki. Paintball. Mogę zająć się całą organizacją łącznie z transportem. Koszt takiego weekendu kawalerskiego lub panieńskiego na osobę to około 300-450 zł w zależności od liczby osób (transport, domek, kajaki, paintball, jedzenie, alkohol, grill, ognisko). Zainteresowane osoby zachęcam do kontaktu kubush2002 w domenie interia.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotras093.93 Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.compi.net.pl 08.12.17, 16:23 Jako świadek organizowałem kawalerski i znalazłem w necie lasertag w w5arenie. Na początek poszliśmy na gokarty, a potem na strzelanie. Między rundami pograliśmy w piłkarzyki i uzupełniliśmy niedobory piwa w naszym organizmie. Co do samych rozgrywek to bardzo fajne, szczególnie dominacja. Na górze jest trochę ciemno, ale po chwili wzrok się przyzwyczaja. Posiedzieliśmy tam 3 godziny, a potem do klubu gdzie piliśmy i tańczyliśmy do rana, więc cały dzień mieliśmy zajęty. Chłopacy byli zadowoleni z takiego pomysłu, jak dla mnie 4.5/5 Odpowiedz Link Zgłoś