Dodaj do ulubionych

Murwa kac!!!

23.09.03, 21:21
Napisalem do admina po dzisiejszym wpisie kolejnego swira z Malej Serbii.
Napisal ze sie zajmie. Ale sytuacja jest bez zmian - swiry zajely forum. Co
robic???
PS. Tytul watku jest sprawdzianem automatycznego cenzora.
PS2. Mial byc. Cenzor dziala.
Obserwuj wątek
    • buggi Re: Murwa kac!!! 23.09.03, 21:27
      nie odkryje Ameryki, jesli napisze, bys spróbowal doprowadzic
      do 'prywatyzacji' forum R, tak jak pisales na Pom-ie
    • Gość: maciuś Re: Murwa kac!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 22:08
      napisz lepiej do dobrego lekarza swirku jeden(a moze muchomorku?)
      pozdr
      czuwaj
      • wszechwarszawiak Re: Murwa kac!!! 24.09.03, 08:58
        Gość portalu: maciuś napisał(a):

> napisz lepiej do dobrego lekarza swirku jeden(a moze muchomorku?)
        > pozdr
        > czuwaj

Nie było Świrka i Muchomorka, tylko Żwirek.

Maciuś, czy zdajesz sobie sprawę, że ludzie z dysgrafią zawsze będą tylko i
        wyłącznie śmieszni udzielając się na jakimkolwiek forum.

Ja też byłem kiedyś w malej serbii. Kelnerka byla niemiła. Kibel też mieliście
        średnio umyty. Piwo było tanie.
        • Gość: maciuś Re: Murwa kac!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 10:04
          dlaczego nie mowisz ze obslugiwala cie twoja zona?to by sie zgadzalo
          przyglupku nastepny bo kibelki tez slabo sprzata ot wszystko
          • wszechwarszawiak Re: Murwa kac!!! 24.09.03, 11:25
            Wiesz co to jest interpunkcja?
            Wiesz co to jest pytanie retoryczne?

Jakkolwiek bądź - nie odpowiadaj!
            • Gość: maciuś Re: Murwa kac!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.03, 18:04
              CZYZBY CIE UBODLO? MNIE NIESTETY NIE
    • arcchie Re: Murwa kac!!! 23.09.03, 22:26
      niech napisał:

> Napisalem do admina po dzisiejszym wpisie kolejnego swira z Malej Serbii.
      > Napisal ze sie zajmie. Ale sytuacja jest bez zmian - swiry zajely forum. Co
      > robic???

Nic nie zrobisz. Po tym jak admin podszyl sie pode mnie, niedlugo moze pracowac
      jako admin tego forum. Tym bardziej, ze jego pensja w czesci moze pochodzic od
      nas.
      Jesli chodzi o moja opinie to wlasnie sam dales mi dowod, mimo mojej
      powsciagliwosci w dyskusjach z twoim udzialem, ze z kolega Niechem nie warto
      rozmawiac. A jak nie rozmawiac to moze wezwac na pojedynek słowny, swoista
      debate, niczym niegdys Walesa z Miodowiczem?? Jednak maly warunek:niech pan
      Niech sie ujawni, przedstawiajac sie prawdziwie, tak jak ja to robie. A moze
      się boisz, świrze??
      Nie pozdrawiam
      Arkadiusz Rafał Stefaniak, spec od PR i reklamy w Malej Serbii
      www.malasebia.pl
      • niech Re: Murwa kac!!! 23.09.03, 22:41
        Regulamin Forum Gazeta.pl
        Punkt 6.
        Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum
        Gazeta.pl przekazów reklamowych.
      • basia Re: Murwa kac!!! 23.09.03, 23:03
        Z wami nie da się dyskutować.Dziwi mnie tylko jedno.Skoro nie obchodzi was
        opinia forumowiczów-jest ich w/g arcchiego 10-15(na restauracjach),tutaj jeszcze
        mniej,dlaczego tak strasznie zależy wam na "istnieniu" małej serbi na
        forum.Istnieniu-czyli pisaniu,wspominaniu...jej.Jsteście jak dyktatorzy,którzy
        bronią swojego "królestwa" .Jakim prawem odmawiacie wyrażenia swojej opini
        waszemu klientowi.Czy tylko rację mają ci zadowoleni? W tej chwili bałabym się u
        was coś zjeść.Niedajbóg jakbym miała pecha i mi coś nie smakowało...
        • niech Re: Murwa kac!!! 23.09.03, 23:06
          Czapa, czapka, czapenka...
      • Gość: maciuś Re: Murwa kac!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 01:04
        przyglup sie boi bo bojowka serbska czeka :):)
      • tebe Szanowny Panie 24.09.03, 18:37
        arcchie napisał:
        > Nie pozdrawiam
        > Arkadiusz Rafał Stefaniak, spec od PR i reklamy w Malej Serbii
        > www.malasebia.pl

Zakładam, że jest Pan tym za kogo się podaje.
        Jeśli sugeruje Pan, że jest jakiś związek, między funkcją speca jaką Pan pełni, a tym co można lub nie publikować na forum.gazeta.pl, jest Pan w błędzie.
        Zmusza mnie Pan do podjęcia tego tematu, aby w tym błędzie nie tkwili również nasi użytkownicy.
        Zupełnie przy okazji pragnąłbym prosić Pana o ograniczenie działalności PRowej na naszym forum. Umieszczanie w postach treści reklamowych jest rzeczywiście niezgodne z netykietą i - co za tym idzie - naszym regulaminem. Zwracanie uwagi na fakt, że wasze jedzonko smakowało różnym grajkom, jest już bardzo zbliżone do przekazywania treści reklamowych.
        Oczywiście ma Pan prawo tłumaczyć, że zwykliście podawać potrawy ciepłe, w razie gdyby klienci pisali coś innego. Równocześnie jednak doradzałbym zwrócenie uwagi na opinie smakoszy. Lepiej walczyć o klientów dostępnymi w kuchni narzędziami a nie za pomocą postów na forum.
        Serdecznie pozdrawiam
        • Gość: maciuś Re: Szanowny Panie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 23:10
          A co powiesz Panie Adminie(Moderatorze?) na podszywanie się pod nasze ip na
          tym forum przez któregoś z Pańskich kolegów?Czemu na to pozwalacie?Czemu
          przemilczano ten fakt?
          pozdr
          czuwaj
        • Gość: glodny Re: Szanowny Panie IP: 213.25.152.* 25.09.03, 08:56
          PAne TEbe, to niechm, kixx, buggi i restza ttuetejszej kliki odwalilo kawal
          dobrej roboty marketingowej. NIech APna spojrzy na Restauracje - oni caly czas
          pisza o MAlej Serbii. Ciekawaosc tak mnie zzera, jak jest naprawdę, że wlasnie
          sie tam niedlugo wybieram. Podtrzymuja zainteresowanie rzeczona restauracja non-
          stop i to wlasnie im powinni wlascielecie knajpy podziekowac. Mozes a na %...
          Ja wam bardzo dziekuje - jzu dawno nie bylem tak ciekway kanjpy. Nawet te zimne
          kartofelki nie beda mi przeszkadzac, bo dziewki wam, oswoilem sie z nimi. I z
          ze wszystkimi mankamentami tej kanajy.
          • niech Re: Szanowny Panie 25.09.03, 10:56
            Misiu-pysiu, ty sie juz tam kilka miesiecy temu wybierales (o czym laskawie
            nas poinformowales). Musisz miec albo bardzo daleko albo masz problemy z
            komunikacja.
            PS. Bo nie podejrzewam cie o problemy z kasa, bohaterze naszych czasow.
            PS2. Skoro wiec jestes zamozny, kup sobie nowa klawiature, ta stara jest
            felerna.
          • buggi Re:glodny 25.09.03, 15:16
            a idz sobie stolowac sie do maciusiowej knajpy, idz!, tylko o tym, prosze na
            forum nie pisz ( to nie jest zakaz, to jest apel do zdrowego rozsadku. twojego
            (?), gdyz:
            primo - popelniajac tak koszmarne bledy ortograficzne i literówki nikt nie
            bedzie zdolny odczytac twojego raportu pelnego achów, ochow i innych uniesien
            znad zimnych ziemniaczków

secundo (najwazniejsze) - piszac o swojej wizycie w MS, zrobisz z tematu o ww
            knajpie neverendingstory i bedzie powracac jak bumerang,wraz z toba, maciusiem
            i tym specem od PR. Zrobicie nam chór na trzy glosy i bedziecie spamowac, a
            jak wiadomo, regulamin GW tego zabrania.
            • Gość: maciuś Re:glodny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 16:51
              HEHEH CIEKAWE COS TY TAKA REGULAMINOWA !!!!!!!!
              IDZ W SLADY NIECHA !!ON MA UPODOBANIA Z DAWNYCH CZASÓW
              POZDR
              CZUWAJ
              pS,KONFITURKA JESLI WIESZ O CO MI CHODZI?
              • buggi Re:glodny 25.09.03, 21:03
                nie z toba gadam i nie wiem co to konfiturka, ale moze mnie oswiecisz? Starczy
                ci odwagi?
                • Gość: maciuś Re:glodny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 22:24
                  n/c .moze niech ci pomoze(nie sadze jednak)
                  pozdr
                  czuwaj
    • buggi Re: do Po Godzinach 23.09.03, 23:50
      nie powinnismy wiecej odpowiadac tym "specom" od PR. Nie ma to najmniejszego
      sensu. Nie zostawia nas w spokoju, zrobia nam tu bajzel i w efekcie wyladujemy
      calkowicie na Pom-m.
    • Gość: maciuś Re: Murwa kac!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 01:01
      mam dobry pomysl!! lolki dawac swoje zdjecia to zrobie specjalna tablice- tych
      panstwa nie obslugujemy buhahahahah
      pozdr
      czuwaj
      PS . IDZIE ZIMA MAM DOBRA RADE - NIECHU ZASZYJ SIE GDZIES JAK NIEDZWIADEK NA
      ZIME LOLKU JEDEN BO OSIWIEJESZ NIEDLUGO DO RESZTY !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka