Dodaj do ulubionych

Uczniowie o szkole

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 20:26
No wiec... chciałem sie wypowiedziec na temat tego ze sprzedaje sie polskie
dziedzictwo .. kolejówka to wspaniała szkoła i tak ma zostac bo jak nie to
wpadne do łysego i mu zrobie z dupy jesien średniowiecza... az mu właosy na
dupie deba stanął... i jeszcze jedno chciałem pochwalic szolny zespuł ktory
został wyrzucony z sali prob przez tego łysego kolesie vco to Fajne palcówki
ma... he he he brawo dla Natali za oddajacy ducha szkoły opis atmosfery
panujacej na korytażach
Obserwuj wątek
    • Gość: absolwent Re: Uczniowie o szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 20:34
      tak jest - najbardziej zajebisty byl gitarzysta:) dolaczam sie do braw dla
      niusi i inicjatywy przefasonowania facjaty lysemu.... yo
      • Gość: Elwood Re: Uczniowie o szkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 20:36
        No i perkusista tez był niczego sobie, nie powiem, nie powiem ... i wokal był
        zajebisty .. i bas był... nie bas nie był
        • Gość: Widget Re: Uczniowie o szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 20:51
          A ja skladam propozycje przefasonowania buzki nie tylko lysemu..
          Proponuje przefasonowac buzki moim dwom przedmowcom, debile, kurwa
          przyjaciele.. Ehh .. nie warto o tym gadac ..
          • Gość: Elwood Re: Uczniowie o szkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 21:01
            Bas nam sie obruszył... normalnie ojojojojojojoj... widget głowa do góry...
            jeszcze pokarzesz co umiesz ... a moze i nie... a zreszta... Posdro dla Magdy...

Ps.. łysy ty chuju
          • Gość: absolw aka dahter Re: Uczniowie o szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 21:01
            łot de fak.......???? zdaje sie ze kolega ma jakies zale, tylko nie wiem o
            co....
            pozdrawiam
    • Gość: absolwent lysy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 20:42
      ja jeszcze skladam na forum publiczne propozycje wyjebania lysemu z dynki i
      sprasowania jaj ceglowka....
      pozdrawiam
      • Gość: Elwood Re: lysy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 20:48
        popieram postulat mojego przedmowcy i składam własny wniosek o nasłanie na
        łysego stada murzynow co by ta jego pedalska dupe przetrzepali jak sie na
        lezy... bo to sie w pale nie miesci jak mozen takim skurwielem sie urodzic
        jakim jest ten łysy pajac.. normlani az sie we mnie gotuje jak go sobie
        przypomne ... łysy a te twoje dłuigopisy na zakonczenie roku to sobie w ucho
        wsadz pedale jeden .. i zostaw Jurczakowa w spokoju.. qrwa no ... ;D
    • Gość: absolwent lysy 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 20:45
      i mozna go jeszcze ponapierdalac takim wielkim grubym badylem....
      wciaz pozdrawiam
      • Gość: Elwood Re: lysy 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 20:55
        ... panie Łysy... pierdolnij pan sie w głowe albo ja ktoregos dnia wpadne i
        pierdolne pana przy pracownikach w pysk ... panie łysy to sie w pale nie miesi
        zeby sie tak jeban na tyum stanowiku.. Panie łysy ta sprawa ma byc załatwona od
        reki bo pan juz nie tylko w chuja rznie ale to uz nawet chuja rzniecem nazwax
        nie mozna.. pozdrawiam serdecznie i ostrzegam
        • Gość: absolwent Re: lysy 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 20:57
          i z dynki mu, z dynki...
    • Gość: Widget Re: Uczniowie o szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 20:47
      No nie .. tak byc nie moze .. skonczylem ta szkole w zeszlym roku a tu chca ja
      sprzedac ?? Nie mozliwe, duzo moich wspomnien i milosc wiaze sie z ta szkola,
      wiec jestem za tym aby jej nie sprzedawac !!
      • Gość: Elwood Re: Uczniowie o szkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 20:50
        własnie widget duzo wspomnien i miłosi .. pozdrowienia dla Julki widget.. ;D
    • Gość: absolwent Re: Uczniowie o szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 20:53
    • Gość: absolwent lysy3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 20:53
      i z dynki mu, z dynki...
    • Gość: Paweł i Arek Re: Uczniowie o szkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 21:05
      NIe wiem czy monitoring w kiblach to fajna żecz ale jeżeli natali sie to podoba
      no to cóż. Moim zdaniem osoby typy N. Czubek nie powinny sie wypowiadać na ten
      temat ponieważ znam ją i jej podejście do szkoły. Poziom tej szkoły jest tak
      wysoki że byłem tam jako 3 z 120 pónktami. Życze powodzenia uczniom tejszkoły w
      przyszłości (matury i tak nie zdacie).

ps.
      A co do tego zapachu to nie polecam wdychania oparów w tej szkole bo można sie
      nieźle zakręcić.
      • Gość: Elwood Re: Uczniowie o szkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 10:21
        Jak cie znajde to ci z dupy nogi powyrywam chamie jeden... Jezeli uwazasz ze
        kolejówka jest zła i taka kiepska ze byłes 3 z 120 Punktami .. to zwaz na to ze
        napisałes Punkty przez "ó" ... :)w kiblach monitoringu nie ma i nigdy nie
        było... Ja jakos mature zdałem jestem na studiach, a skonczyłem ta szkołe
        całkiem niedawno... A Natalia ma jak najwieksze prawo wypowiadania sie bo jest
        w ostatniej klasie wiec wie o szkole duzo wiecej niz ty... nie pozdrawiam cie i
        mam cie w dupie... dziekuje za uwage
      • Gość: Elwood Re: Uczniowie o szkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 18:56
        ok w szkole sa kamery ale zainstalowali j e dopiero nie dawnno o czym nie
        wiedziałem.. co nie zmienia fakjyu ze ty te punkty to chyba na stacji
        benzynowej zdobyłe w programie vitay
      • Gość: absolwent Re: Uczniowie o szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 18:56
        koleś, jak jestes qrna typem kujonka to zapierdzielaj w podskokach chociazby do
        rejtana i zobaczysz jak szybko wrocisz i jeszcze bedziesz z radosci obcalowywal
        dupe lysego, ze pozwolil ci wrocic... monitoring w kiblach to faktycznie moze
        byc efekt oparow - sprobuj moze sie myc czesciej, to bedzie ich mniej...
        sam zdalem mature i egzamin dyplomowy dzieki czemu teraz mam prace losiu jeden,
        tak wiec nie wypowiadaj sie moze na temat szkoly ktora ma juz 125 lat i spory
        dorobek, czego tobie brakuje na pewno w sferze intelektualnej (mam nadzieje ze
        wiesz co to takiego), czego swiadectwo sam dajesz swoimi "pónktami" (jezeli
        wydawalo ci sie ze pisząc punkty przez ó jesteś taki zabawny, to masz rację -
        wydaje ci sie), a konczac osmielam sie stwierdzic za zajebisty z ciebie osiol i
        NA PEWNO nie znasz natalii cz. tak jak ci sie zdaje ze znasz...
        podobnie jak przedmowca nie pozdrawiam cie - dla odmiany sram na marne cielesne
        przedstawicielstwo twojej zalosnej egzystencji... kij ci w ryj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka