Gość: ulcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 18:57 Mam wielką prośbę: Czy ktoś może mi wyjaśnić zasady rekrutacji? Tzn. np. za co są punkty i do ilu szkół można składać podania? Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: UFO POCZEKAJ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 19:04 Poczekaj!Wlaśnie(rychlo w czas!) rozstrzygnięto przetarg na firmę, która przygotuje odpowiedni system komputerowy.Do tego czasu wszelkie informacje to wróżenie z fusów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: Rekrutacja 2004 IP: *.net-serwis.pl 31.03.04, 00:55 Zasady punktacji są już dawno ustalone (dla każdego województwa inne). W Warszawie: 100 pkt za egzamin gimnazjalny 72 pkt za ocen z 4 przedmiotów (cel=18, bdb=14, db=10, dost=6, dop=2) 4 pkt za świadectwo z wyróżnieniem 6 pkt za średnią ocen 14 pkt za udział w finale konkursu "kuratoryjnego" 4 pkt osiągniecia artystyczne lub sportowe na szczeblu wojewódzkim (2 pkt za szczebel powiatowy). Pozdrawiam serdecznie Krzysztof Mirowski dyrektor LXVII LO Mokotowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcia Re: Rekrutacja 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 18:50 Mam jeszcze jedno pytanie: Czy jeżeli brałam udział w drugim etapie konkursu informatycznego LOGIA 04, to mam szanse na jakieś punkty? Odpowiedz Link Zgłoś