Dodaj do ulubionych

Rachunkowość, szkola policealna

IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.13, 23:23
Witam. Jakiś czas temu kończyłem w Progresie, w szkole policealnej kierunek "kadry i płace". Słyszałem, że dla absolwentów mają specjalne promocje i można uczyć się za darmo. Pomyślałem więc, że pójdę na "rachunkowość" tylko nie wiem czy faktycznie będzie opcja żeby uczyć się za darmo? Ewentualnie gdzie jeszcze można iść w Warszawie do szkoły?
Obserwuj wątek
    • Gość: Styk Re: Rachunkowość, szkola policealna IP: *.dynamic.vectranet.pl 10.04.14, 10:18
      Kończyłem rachunkowość w szkole policealnej w Progresie. Szkoła moim zdaniem dobra, duży wybór ciekawych kierunków, każdy może znaleźć coś dla siebie. Mają i kierunki roczne i dwuletnie. No i jest trochę kierunków za darmo, ja za rachunkowość nie płaciłem.
      • Gość: kinga Re: Rachunkowość, szkola policealna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.14, 16:36
        Kończę rachunkowość w szkole blue education, mogę powiedzieć że zajęcia i nauczyciele ok. zawsze coś można skończyć za darmo i nie płacić za jakieś kursy tylko w takiej szkole nauka za darmo. Pracuję w księgowości bo ukończyłam rachunkowość i finanse na uczelni. a Technik zawsze się przyda. Na takich zajęciach więcej się nauczyłam jak na studiach ponieważ cały czas pracowaliśmy na róznych programach, pozdrawiam
    • anjolka77 Re: Rachunkowość, szkola policealna 10.08.16, 21:46
      Ktoś wie jakie kierunki są w tej szkole za darmo? Widziałam ostatnio spis na ich stronie i kilka mnie nawet zainteresowało, no ale niestety sporo zależy od kosztów...
      • kate111 Re: Rachunkowość, szkola policealna 02.03.20, 13:44
        zespol szkol ul ogrodowa 16 warszawa-tamjest duzy wybor .
    • Gość: bakusia Re: Rachunkowość, szkola policealna IP: *.devs.futuro.pl 10.11.16, 10:15
      W BLUE Education również jest rachunkowość i także bezpłatna. Ja się zapisałem i nie narzekam.
    • bratka1231 Re: Rachunkowość, szkola policealna 24.11.16, 17:13
      jestem absolwentką NOVEj i z czystym sumieniem mogę powiedzieć , że naprawdę warto! Wyrozumiała kadra, świetna atmosfera i rzetelnie przekazana wiedza.
    • moblister Re: Rachunkowość, szkola policealna 19.02.17, 20:36
      Chciałbym iść na rachunkowość do jakiejś dobrej szkoły zaocznej - w Warszawie. Może się ktoś orientuje gdzie szukać sprawdzonej i takiej z dobrą opinią? Będę wdzięczny za podpowiedzi.
      • Gość: marta Re: Rachunkowość, szkola policealna IP: *.hapay.pl 14.07.17, 15:38
        Proponuje Centrum Kształcenia Zacisze.
        Na stronie mają zakładkę z nauczycielami, można od razu zobaczyć czy ci odpowiada.

Jestem absolwentką i bardzo miło wspominam :)
    • Gość: gosc Re: Rachunkowość, szkola policealna IP: *.hapay.pl 14.07.17, 14:27
      Na prawdę polecam każdemu kto się zastanawia nad technikiem rachunkowości.

W w lata jest i rachunkowości i wynagrodzenia. I co ważne nauka jest za darmo.

Wiadomo szkoły są różne dlatego trzeba dobrze wybrać. W Warszawie polecam Centrum Kształcenia Zacisze. W szkole panuje bardzo fajna atmosfera. Mają super nauczycieli. Szkoła jak najbardziej jest za darmo. Unikać szkół, gdzie chcą żeby płacić za nieobecności.

Właśnie skończyłam szkołę po 2 latach i teraz wybieram się na samodzielnego księgowego do skwp.
    • gwiazdeczka878 Re: Rachunkowość, szkola policealna 28.06.19, 13:00
      Szkoła policealna szkole policealnej nierówna. Moim zdaniem należy po pierwsze zapoznać się z planem nauczania, a później poszukać opinii o danym kierunku. Mnie akurat progres przypadł do gustu. W ogóle jakbym miała czas to ciągle bym się czegoś uczyła i robiła różne kursy, no ale trzeba też pracować.
    • Gość: fifl Re: Rachunkowość, szkola policealna IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.10.19, 15:14
      Czy wiecie, czy w Progresie w Warszawie jest ten kierunek i mozna się jeszcze zapisać??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka