Gość: jaszczurka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 08:51 Witam! Szukam dobrej i w miarę taniej szkoły językowej, w której uczą języka rosyjskiego (od podstaw). Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: język rosyjski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 08:58 Katiusza w Al. Niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś
grakow Re: język rosyjski 05.10.04, 12:35 Zapisałam córkę do Ośrodka Kultury Rosyjskiej tel.849 2730. Zajęcia odbywają się w Liceum im.Reytana na Wiktorskiej. Są różne grupy. Za cały rok nauki do końca czerwca zapłaciłam 800 zł. (zajęcia 1 raz w tygoniu po 1,5 godziny). Można zapłacić w II ratach, ale wtedy koszt jest o 50 zł droższy. Może są jeszcze miejsca. Spróbuj zadzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczurka Re: język rosyjski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 12:54 Bardzo, bardzo Wam dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
wweronika Re: język rosyjski 16.10.04, 23:05 Ja polecam doświadczoną nauczycielkę, która uczy prywatnie w domu (bliska wola). Solidnie, tanio i w bardzo przyjaznej atmosferze. Z chęcia skontaktuje Cię z nią jak napiszesz do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: język rosyjski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.10.04, 17:18 Nauczanie totalne czyli duża wydajność na ul Reymonta 8 pok 15 (szkoła języków obcych. Gmach hotelu pielęgniarek. Odpowiedz Link Zgłoś