Dodaj do ulubionych

Kickiego-akademik

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 17:40
rozglądam się za akademikiem - podobno na Kickiego w akademiku Uniwersytetu
są miejsca - jakie macie opinie o tym akademiku ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: Kickiego-akademik IP: *.chello.pl 08.01.05, 12:10
      Co prawda są to wrażenia sprzed paru lat, ale nie sądzę, żeby tak wiele się
      zmieniło. Sam akademik nie jest zły, natomiast okolica raczej nieprzyjemna. Jak
      się idzie od tramwaju, jest taki ciemny kawałek do przejścia i tam zdarzają się
      zaczepki. Poza tym dziewczynom na parterze i pierwszym piętrze ktoś rzucał
      kamieniami w okna. Aha, za moich czasów było jeszcze polowanie na szczura, ale z
      tym może już sobie poradzili.
    • Gość: Lena Re: Kickiego-akademik IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.01.05, 19:39
      Ja też tam mieszkałam ale jakiś czas temu ... Lokalizacja o.k. - nie miałam
      żadnych niemiłych przeżyć jeśli chodzi o miejscowych lumpów, którzy roją się
      wszędzie. Jedynym minusem był sam akademik (mieszkałam w budynku po lewej
      stronie ulicy) - brud, smród i ubóstwo. Ale z perspektywy czasu miło wspominam
      to miejsce - wszystko tak naprawdę zależy od współlokatorów
      • Gość: kasia Re: Kickiego-akademik IP: 5.3.1R4D* / 136.8.152.* 27.01.05, 13:48
        mieszkam na kicu - do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic (zarowno do zapchanych
        brodzikow pod przysznicem jak i okolicy...)Najwazniejsza jest przystepna cena!!!
        Pozdrawiam
        P.S. Szczurow i myszek brak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka