badzio07 17.04.06, 19:48 prosze o opinie na temat tej szkoly i nauczycieli. Chciałbym zapisac corke do klasy 1. I nie wiem czy robie dobrze. Pozdrawiam Tata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lis888 Re: SP 344 na tarchominie 17.09.06, 16:22 Nie polecam. MOja kumpela właśnie wypisała swoja córke z tej szkoły, przerzuciła ja do 342, która io tak jest przepłniopna a miomo to wolała ja. Jewj argumenty: nie ma żadnych kół zainteresowań, sświetlica to przechowalnia w najgorszym tego słowa znaczeniu, nauczycielka olewała sprawadzanie prac domowych (I klasa), starsze dzieci tłuka czasami młodsze i nikt tym sie nie interesuje i wogóle nikt nie pilnuje młodszaków; córka zaraziła sie wszawicą i pielęgniarka nie zrobiła nic z tego tematu, powiedziała że nie będzie sprawdzac dzieci, bo juz to robiła i wszystko było ok; lista jest dłuższa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ragnar Re: SP 344 na tarchominie IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.16, 10:44 Omijać szerokim łukiem !!! Podzielam zdanie lis888. Bardzo złe miejsce pod kątem edukacyjnym i organizacyjnym. Nauczyciele traktują dzieci jakby to były jakieś cyborgi. Plan lekcji tak załadowany, że biedni uczniowie nie mają nawet wolnego czasu dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś