Gość: bogna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 09:57 Prośba o pomoc w wyborze dobrego gimnazjum w Warszawie, rejon Mokotów, Wilanów i przyległe Śródmieście. Najchętniej z wysokim poziomem naucznia języków, może Batory? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mysza Re: Gimnazjum w Warszawie, które wybrać? IP: *.crowley.pl 07.03.07, 16:47 Także jestem zainteresowana wyborem dobrego gimnazjum. W grę wchodzą także dwujęzyczne gimnazja; okolice Usrynowa, Mokotów. A czy ktoś ma jakieś opinie nt Gimnazjum nr 1 w Piasecznie na Sikorskiego? Gorąca prośba o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
malila Mysza 12.03.07, 12:40 czy szukałaś na forum Piaseczno? Zakładałam tam niedawno wątek o gimnazjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: Malila IP: *.crowley.pl 13.03.07, 10:03 na forum Piaseczno ostatnio nie zaglądałam, ale śledziłam ją wcześniej i szczerze powiedziawszy nie wiele mi to dało. Spróbuję jeszcze raz. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Lubisz szkoły zakonne?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 17:04 >może Batory?< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: Lubisz szkoły zakonne?;-) IP: *.crowley.pl 08.03.07, 12:09 A masz jakieś propozycje (sprawdzone oczywiście) odnośnie szkół zakonnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Dyrektorka Batorego to zakonnica,zmartwychwstanka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 14:32 Poszukaj w googlu pod:Joanna Cichocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EAZ Re: Dyrektorka Batorego to zakonnica,zmartwychwst IP: *.chello.pl 12.03.07, 15:07 Jestem w szoku! Serio. Niby niewiele powinno mnie zdziwić, ale żeby z Batorego zrobic szkołe zakonną to juz dla mnie - i chyba nie tylko mnie - za wiele.!!!! Batory zawsze był szkoła z górnej półki. Może kontrowersyjny, może nie każdemu odpowiadał, ale wiadomo było o co chodzi i czego może spodziewać się uczeń ( i rodzic) Batorego. Dzis, gdy siostra zmartwychwstanka jest dyrektorką szkoły większość trzeźwo myślących mauczycieli będzie uciekało z niej z prędkością światła. Szkołe o dobrych długich tradycjach zmieni się w szkółke zakonną. Jest chyba( choć coraz częściej mam watpliwości) jakaś granica. Batory jest szkołą publiczną, mają w niej prawo uczyć się także dzieci ateistów, agnostyków. Wyobrażam sobie ich los w szkole siostry-dyrektorki. Horror! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dyrektorka Batorego to zakonnica,zmartwychwst IP: *.crowley.pl 13.03.07, 10:31 wchodzę na google, szukam wg twoich wskazówek i pojawia się tylko info że jest ona dyrektorką Batorego (łącznie ze zdjęciem). Skąd te info że to zakonnica? Gdzie mogę szukać czegoś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dyrektorka Batorego to zakonnica,zmartwychwst IP: *.aster.pl 13.03.07, 11:31 siostra Joanna Paula Cichocka zmartwychwstanki.blox.pl/2007/02/Joanna-Paula-Cichocka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość1 Re: Dyrektorka Batorego to zakonnica,zmartwychwst IP: *.crowley.pl 13.03.07, 13:27 a jakieś info nt Gimnazjum im. Reytana na Wiktorskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Dyrektorka Batorego to zakonnica,zmartwychwst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 14:23 To ta sama osoba: 66.102.9.104/search?q=cache:- OSRUjMbJeIJ:www.warsawvoice.pl/archiwum.phtml/1499/+%22Joanna+Cichocka%22+% 22studni%C3%B3wka%22&hl=pl&ct=clnk&cd=3&gl=pl matura.interia.pl/id/sg/n/www/n/wys?kinf_id=818108 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Dyrektorka Batorego to zakonnica,zmartwychwst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 14:27 I jeszcze to: www.warsawvoice.pl/archiwum.phtml/1499/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Rejtan ? Przymierze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:23 widzę, że dużo osób ma dylematy, chyba samemu trzeba "wejść" o poznać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Reytan to już szkoła rejonowa(element),a Przymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 10:09 rze - głownie snobizm i hipokryzja.Wybór należy do ciebie;-) Odpowiedz Link Zgłoś