Dodaj do ulubionych

Gimnazjum w Warszawie, które wybrać?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 09:57
Prośba o pomoc w wyborze dobrego gimnazjum w Warszawie, rejon Mokotów,
Wilanów i przyległe Śródmieście. Najchętniej z wysokim poziomem naucznia
języków, może Batory?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mysza Re: Gimnazjum w Warszawie, które wybrać? IP: *.crowley.pl 07.03.07, 16:47
      Także jestem zainteresowana wyborem dobrego gimnazjum. W grę wchodzą także
      dwujęzyczne gimnazja; okolice Usrynowa, Mokotów. A czy ktoś ma jakieś opinie nt
      Gimnazjum nr 1 w Piasecznie na Sikorskiego? Gorąca prośba o pomoc.
      • malila Mysza 12.03.07, 12:40
        czy szukałaś na forum Piaseczno? Zakładałam tam niedawno wątek o gimnazjach.
        • Gość: Mysza Re: Malila IP: *.crowley.pl 13.03.07, 10:03
          na forum Piaseczno ostatnio nie zaglądałam, ale śledziłam ją wcześniej i
          szczerze powiedziawszy nie wiele mi to dało. Spróbuję jeszcze raz. Dzięki.
    • Gość: J23 Lubisz szkoły zakonne?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 17:04
      >może Batory?<
      • Gość: Mysza Re: Lubisz szkoły zakonne?;-) IP: *.crowley.pl 08.03.07, 12:09
        A masz jakieś propozycje (sprawdzone oczywiście) odnośnie szkół zakonnych?
        • Gość: J23 Dyrektorka Batorego to zakonnica,zmartwychwstanka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 14:32
          Poszukaj w googlu pod:Joanna Cichocka
          • Gość: EAZ Re: Dyrektorka Batorego to zakonnica,zmartwychwst IP: *.chello.pl 12.03.07, 15:07
            Jestem w szoku! Serio. Niby niewiele powinno mnie zdziwić, ale żeby z Batorego
            zrobic szkołe zakonną to juz dla mnie - i chyba nie tylko mnie - za wiele.!!!!
            Batory zawsze był szkoła z górnej półki. Może kontrowersyjny, może nie każdemu
            odpowiadał, ale wiadomo było o co chodzi i czego może spodziewać się uczeń ( i
            rodzic) Batorego.
            Dzis, gdy siostra zmartwychwstanka jest dyrektorką szkoły większość trzeźwo
            myślących mauczycieli będzie uciekało z niej z prędkością światła.
            Szkołe o dobrych długich tradycjach zmieni się w szkółke zakonną. Jest chyba(
            choć coraz częściej mam watpliwości) jakaś granica.
            Batory jest szkołą publiczną, mają w niej prawo uczyć się także dzieci
            ateistów, agnostyków. Wyobrażam sobie ich los w szkole siostry-dyrektorki.
            Horror!
          • Gość: Gość Re: Dyrektorka Batorego to zakonnica,zmartwychwst IP: *.crowley.pl 13.03.07, 10:31
            wchodzę na google, szukam wg twoich wskazówek i pojawia się tylko info że jest
            ona dyrektorką Batorego (łącznie ze zdjęciem). Skąd te info że to zakonnica?
            Gdzie mogę szukać czegoś więcej.
            • Gość: gosc Re: Dyrektorka Batorego to zakonnica,zmartwychwst IP: *.aster.pl 13.03.07, 11:31
              siostra Joanna Paula Cichocka

zmartwychwstanki.blox.pl/2007/02/Joanna-Paula-Cichocka.html
            • Gość: Gość1 Re: Dyrektorka Batorego to zakonnica,zmartwychwst IP: *.crowley.pl 13.03.07, 13:27
              a jakieś info nt Gimnazjum im. Reytana na Wiktorskiej?
            • Gość: J23 Re: Dyrektorka Batorego to zakonnica,zmartwychwst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 14:23
              To ta sama osoba:
              66.102.9.104/search?q=cache:-
              OSRUjMbJeIJ:www.warsawvoice.pl/archiwum.phtml/1499/+%22Joanna+Cichocka%22+%
              22studni%C3%B3wka%22&hl=pl&ct=clnk&cd=3&gl=pl
              matura.interia.pl/id/sg/n/www/n/wys?kinf_id=818108
            • Gość: J23 Re: Dyrektorka Batorego to zakonnica,zmartwychwst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 14:27
              I jeszcze to:
              www.warsawvoice.pl/archiwum.phtml/1499/
    • Gość: jolka Rejtan ? Przymierze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:23
      widzę, że dużo osób ma dylematy, chyba samemu trzeba "wejść" o poznać
      • Gość: ??? Reytan to już szkoła rejonowa(element),a Przymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 10:09
        rze - głownie snobizm i hipokryzja.Wybór należy do ciebie;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka