Dodaj do ulubionych

naukajazdy

IP: *.spray.net.pl 24.11.07, 16:05
przestrzegam przed ośrodkiem szkolenieowym nauki jazdy- ul.Odkryta 51-
Tarchomi.Właściciel jest nieodpowiedzialny,lekceważy klienta, nie wywiazuje
sie z termninów,trudno ustalić godziny jazdy.Ja często miałam jazde raz na
tydzien...i zadnej mozliości porozuemienia sie z nim.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ela Re: nauka jazdy OSK Tarchomin - ul. Odkryta 51 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 17:32
      Zgadzam się!!! Instruktor Pan MAREK z czerwonej corsy jest naciągaczem. Jeżeli
      chcesz zmarnować pieniądze i zostać naciągnięty na dodatkowe kursy z powodu
      "braku umiejętności" przy czym również nie otrzymać dokumentu ukończenia kursu -
      ZAPRASZAM DO OSK TARCHOMIN ul. ODKRYTA 51.
      • Gość: klient Re: nauka jazdy OSK Tarchomin - ul. Odkryta 51 IP: 217.17.40.* 10.11.08, 01:12
        A już jutro chciałem tam iść, dzięki za ostrzeżenie
        • Gość: tomi Re: nauka jazdy OSK Tarchomin - ul. Odkryta 51 IP: 94.254.210.* 25.01.09, 16:19
          dobrze, że mnie ostrzegliście miałem też do nich bo nie daleko mieszkam :)
          • Gość: AM Re: nauka jazdy OSK Tarchomin - ul. Odkryta 51 IP: *.ostrowmaz.mm.pl 14.05.09, 18:22
            Dołączam się do wcześniejszych wypowiedzi, mimo że wpłaciłam całą kwotę przed
            rozpoczęciem kursu kierownik ciągle do mnie dzwonił przekładając godziny jazdy
            (wymówki typu: przegląd, stłuczka i wiele innych). Absolutny brak szacunku!
            Nie nauczono mnie prawidłowej jazdy przez co byłam zmuszona wykupić dużą ilość
            godzin dodatkowych!
            oburzające!!!Dlatego nie polecam i przestrzegam!!!
        • Gość: Jaaaa Re: nauka jazdy OSK Tarchomin - ul. Odkryta 51 IP: *.spray.net.pl 24.08.09, 00:23
          Bardzo dziękuję za te ostrzeżenia, jednak czasem warto wpisać w wyszukiwarkę
          nazwę placówki za nim od razu się skorzysta, a już miałem tam się zapisać..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka