Gość: Uczeń IP: *.gprs.plus.pl 17.01.09, 15:21 Witam! Którą szkołe lepiej wybrać WSM czy WSE-I.Chodzi mi ogólnie o poziom nauki,atmosfere,organizacje itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Uczeń Re: WSM/WSE-I IP: *.gprs.plus.pl 21.01.09, 16:31 Wie ktoś coś może na temat tych szkół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s :P Re: WSM/WSE-I IP: 195.242.183.* 10.02.09, 10:54 Chodze do WSM :) I polecam, tanie poprawki, niektórzy mówią ze tam jest łatwiej niz w innych szkolach ale jesli sie nie bedziesz uczyl to nigdzie nie bedzie latwo. Szkoła tania, poprawki pierwsza 30 zl kolejne 50 zl :) W innych szkolach sa droższe. Organizacja, jak organizacja czesem trudno sie czegos dowiedziec, ale droga mailowa dziala :) Wszystko w jednym budynku, troszke ciezko na poczatku polapac sie w salach ale da rade :) Nigdzie nie trzeba jezdzic. Na jaki kierunek chcesz isc? Jestem na zarzadzaniu, no i troszke duzo matmy ;P Ale jakos daje rade :D Polecam ta szkole, a o WSE-I nic nie wiem. Nie slyszalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń Re: WSM/WSE-I IP: *.gprs.plus.pl 10.02.09, 15:11 Dzięki za info.A jak jest kadra w WSM,bo słyszałem że większość to dziadki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: WSM/WSE-I IP: 195.242.183.* 11.02.09, 09:08 czy wiekszosc? :P Oj no moze ale trafiaja sie tez fajne babki :) Z jednym przedmiotem trudniej a z innym łatwiej ;) Trzeba sie do tego przyzwyczaić ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń Re: WSM/WSE-I IP: *.gprs.plus.pl 11.02.09, 14:51 A jak wyglądają ćwiczenia i konserwatoria? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: WSM/WSE-I IP: *.cebit.com.pl 10.05.09, 15:09 Na temat WSM nie mogę się wypowiadać, ale polecałbym Ci WSEI. Ogólnie wysoki poziom, niezła organizacja. Nie napisałeś jaki kierunek Cię interesuje, ale domyślam się, że jesteś zainteresowany kierunkami związanymi z ekonomiką. Na WSEI na ekonomice jest dużo specjalności, jak np. finanse przedsiębiorstw czy bankowość komercyjna. Nauka jednego języka na dość wysokim poziomie. Jeśli chodzi o organizacje, wiem, że działają tam koła naukowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borek Re: WSM/WSE-I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 21:03 na WSEI ekonomia i turystyka są na dużym poziomie, więc można tam śmiało walić. co do atmosfery, cóż raz jest gorzej raz lepiej, wiadomo jak to w życiu, ale na plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kari Re: WSM/WSE-I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 08:55 Ja osobiście poleciłabym CI WSE-I. Po pierwsze lokalizacja, chyba bliżej metra się nie dało :) Atmosfera tam jest naprawdę fajna. Studiuję tam ekonomię i tak się zgraliśmy z grupą, że często razem chodzimy na pifko itp. Wykładowcy są ogólnie pozytywnie nastawieni i zawsze można się z nimi dogadać. Co do organizacji o którą pytałeś też nie mam co narzekać, większość rzeczy w dziekanacie załatwiają od ręki, no chyba że coś nie jest bezpośrednio od nich uzależnione to trzeba trochę poczekać, ale to normalne. Szkoła ogólnie bardzo dobra, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: WSM/WSE-I IP: *.acn.waw.pl 06.06.09, 22:38 No WSE-I jest ok :) Też polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polon Re: WSM/WSE-I IP: *.171.104.102.static.crowley.pl 10.06.09, 08:24 Muszę się zgodzić z przedmówcami :) WSEI bije resztę na głowę. W sumie WSM jest spoko tylko dojazd tam już nie. Natomiast tak jak już ktoś wspominała WSEI jest przy samym metrze, stacja Stokłosy jak się nie mylę i w rankingach też jest wysoko notowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: WSM/WSE-I IP: *.pruszkow.mm.pl 13.06.09, 13:40 Dojazd do WSM to : 1.Dojechać do Dworca Wschodniego 2.Wsiąść w tramwaj 13 3.Dojechać do pętli(bodajże 2 czy 3 przystanki) 4. wysiąść i spojrzeć w prawo. Odpowiedz Link Zgłoś