Gość: Michał IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.09, 17:12 Hej czy polecacie tą szkołę na pawiej? Interesuje mnie glównie politologia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gonzo Re: WSFIZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.09, 22:50 Szkoła nie jest zła. No może dziekanaty pozostawiają wiele do życzenia. Zapraszam na GRONO. Będziesz miał możliwość uzyskania rzetelnych informacji bezpośrednio od studentów i tych zadowolonych i niezadowolonych. W mojej grupie (II rok dzienne) przeważają opinie pozytywne ale trzeba sobie odpowiedzieć czego się oczekuje po kierunku i uczelni. Jeżeli chcesz łatwo uzyskać dyplom to znam łatwiejsze uczelnie. Jeżeli nie chcesz płacić za poprawki to adres niewłąściwy, wystarczy potknięcie i mogą się zacząć schody (płatności - setka za egzamin dodatkowy, samodzielne dowiadywanie się itp). Grono.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: WSFIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 12:50 Skończyłam psychologię w WSFiZ i polecam tę szkołę. Poziom nauczania wysoki, wykładowcy z państwowych uniwersytetów. Atmosfera na uczelni bardzo dobra. Jeżeli zależy Ci na dobrej uczelni to WSFiZ polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: WSFIZ IP: *.aster.pl 12.03.10, 14:33 Ja też skończyłam tą szkołę. Szkoła przyjazna studentom, znani i wykwalifikowani wykładowcy, ogólny wizerunek szkoły pozytywny ciekawie prowadzone ćwiczenia/warsztaty, miła przyjazna atmosfera. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exorito Re: WSFIZ IP: *.chello.pl 12.03.10, 18:57 siemanko, jestem juz od lat na tej uczelni i zależy tak naprawde czego oczekujesz, jest wiele osób które zbyt łatwo chciało przejść z roku na rok i te osoby (włącznie ze mną na pierwszym i drugim roku) miały problem, okazało sie że poza ciekawymi wykłądami trzeba sie przyłożyć do nauki, ale jeśli naprawde chcesz zdobyć wiedze włacznie z praktykkami (ja studiuje psychologie w zarządzaniu i jak zrozumiałem że chciałbym w przyszłości tworzyc zespoły /motywowac ludzi - to mam duże szanse, ponieważ kadra jest w większosć bardzo dobra i szczerze polecam tych ludzi - podoba mi sie że wiecej słyszałem żywych przykąłdów z życia niz teori ksiązkowej - lepiej sie słucha i 100% łatwiej przyswaja). Jeżeli chodzi o to jak dużo zabawy miałem poza samym kształceniem to juz inny ,szerszy temat :D Odpowiedz Link Zgłoś