Dodaj do ulubionych

Forum ponadbankowe

17.09.08, 09:47
Zapraszam Was gorąco do odwiedzenia forum, którego adres podałam w poście pt.nowe forum. Chcę Was zaprosić do dyskusji o polskiej bankowości jako takiej.
Wiem,że macie swoje forum, ale myślę,że czasem warto poczytać co mówią inni, a samemu też przekazać swoje doświadczenia. Abyście mogli zaznajomić się z tym forum, postanowiłam przekopiować jego preambułę. Jeszcze raz serdecznie zapraszam.

"Jest to swoista Loża Szyderców.Nie tylko klientów coś drażni, nas pracowników również. A zatem jest to miejsce, gdzie dzięki swoim głosom, będziemy prowokować zarządy banków do refleksji nad zmianą niektórych, najbardziej potępianych, postaw i procedur.Forum byłych,obecnych i przyszłych pracowników banków.Forum ponad podziałami, ponad bankami. Wbrew powszechnej opinii - praca
nie jest łatwa, lekka i przyjemna, wymaga poświęcenia dużo czasu i energii.To forum ludzi, którzy chcą się podzielić wiedzą o bankowości,oczywiście zgodnie z prawem. To forum ma pokazać pracowników od strony służbowej, ale też prywatnej, pokazać w jaki sposób spędzają czas, co ich boli, co męczy,co drażni, a co śmieszy i cieszy...Pragnę Was również zaprosić do wpisywania się
na listę uczestników, jeżeli uznacie, że forum spełnia Wasze oczekiwania"

Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka