Dodaj do ulubionych

Poród w MSWiA w Warszawie

12.08.06, 20:50
Planuję prowadzenie ciąży oraz poród w tymże szpitalu. Czy któraś z Was miała
styczność z oddziałem położniczym w tymże szpitalu? Którego lekarza oraz
położną byście poleciły?
Obserwuj wątek
    • monia2611 Re: Poród w MSWiA w Warszawie 19.08.06, 23:19
      Witam,
      Rodziła w MSWiA w sierpniu 2005 i bardzo gorąco polecam Ci ten szpital. Z
      lekarzy super jest dr Zakrzewski i dr Durczyński a jeśli chodzi o położna to
      Hania Wroniewicz. Jesli bedziesz miała jakies pytania zapraszam na maila gazetowego.
      Pozdrawiam
      • mala.mi2 Re: Poród w MSWiA w Warszawie 29.08.06, 13:44
        też tam rodziłam w sierpniu 2005! moim lekarzem był dr Zakrzewski- złoty
        facet...dr Durczyński też jest ok...polecam połozną Krysię ...z nią rodziłam-
        super babka...a dzidzie wyciągnął ze mnie po 60 min parcia dr Zakrzewski- to
        prawdziwy anioł! oddział też ok, nie mam zastrzeżeń...fajna babka od karmienia;)
        • monia2611 Re: Poród w MSWiA w Warszawie 05.09.06, 13:21
          Może się nawet spotkałyśmy gdzieś na szpitalnych korytarzach, a może na sali:)
          Którego sierpnia rodziłaś?
          Pozdrawiam
          • mala.mi2 Re: Poród w MSWiA w Warszawie 06.09.06, 16:10
            urodziłam moja Hanię o 15.00 18 ego sierpnia poprzez psn...rodziłam z Krysią na
            drugim łóżku
            • monia2611 Re: Poród w MSWiA w Warszawie 06.09.06, 16:36
              To nie miałysmy przyjemności się spotkać bo ja urodziłam 30 sierpnia z Hanią na
              pojedyńczej sali:)
              Pozdrawiam
    • j.kinga1 Re: Poród w MSWiA w Warszawie 19.09.06, 21:56
      Rodziałm w tym szpitalu z Hanią Wroniewicz w listopadzie 2005 . Gorąco polecam.
      Po porodzie dobra opieka, ale pamietaj że musisz sama dużo pytać, wtedy będą
      pomagać. Powodzenia!
    • magalak Re: Poród w MSWiA w Warszawie 21.09.06, 18:35
      Dziękuję baaaaardzo serdecznie dziewczyny :))). Teraz już praktycznie jestem
      przekonana, że się zdecyduję na ten szpital, zresztą i tak nie mam wyboru... .
      Nie mniej jeszcze daleka droga przede mną :). Dopiero zamierzamy się starać o
      maleństwo, ale chciałam już zebrać choćby kilka opinii na temat tego szpitala,
      na który jestem zdana :).

Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka